Şimdi Ara

Şükür Bugün De Dropumuzu Yedik(İfşa Konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Artık drop denen olayın Aram maçlarına kadar indiğini bilmeyenimiz yoktur herhalde.Hesabımın win ratesi yüksek olması ve trdeki plat üstü artık her 5 maçın 2'sinin drop olması sebebiyle 2 hesabımı da droptan banlayan Riot'a burdan selam olsun.Winrate'ye bakarak ban atan Türkiye Rioter'larının %70 winratesi olan bu hesabımı da banlaması işten bile değil.Bende bu gün 10 maçımın 6'sının droplanması sebebiyle aldığım karar doğrultusunda droplanan her maçımın ssini, atan kişileri ve kanıtlarını tek tek atmayı düşünüyorum.

Eğer buraya attığım ve oyunu dropladığını düşündüğüm kişiler sizin maçınıza geldiyse ve oyununuz düştüyse konumu desteklemenizi rica ediyorum.

Hadi bakalım başlıyoruz.Bu maçta oyunu ağır farkla kazanıyorduk ve her bitirmeye gittiğimizde oyun droplanıyor,ne kadar tf alırsak alalım oyunu bitiremiyorduk.Bu maçta şüphelendiğim kişi Yasuo'dur.Sebebiyse;baronu alırken karşı ormancının baronu çalmaya gelirken oyun düştü ve haliyle benim şampiyonum barona vurmaya devam etti ve baronu kesti.Daha sonra Yasuo baronunun çalınmaması için böyle yaptığımı öne sürüp durdu.Oyunu bitirmeye giderken bile beni suçlayıp duruyordu.

Bu maçta şüphelendiğim kişi vladdır.Her lane oyunu kaybetmişti ve vlad oyun başında rakip pantheona kill verip benden yardım isteyip duruyordu.Ben de olayın kavgaya dönüşmesini istemediğim için adama mute attım.Oyunun ortalarına doğru çok geriye düşmemize rağmen oyunu yavaştan çevirmeye başlamıştık.Fakat vlad oyunu kazanmaya başladığımız halde büyük bir rahatlıkla mide tp atıp bilerek beslemeye başladı.Mutelediğim için daha önce yazdıkları hakkında bir fikrim yok fakat açtıktan sonra gördüğüm ilk şey "kaybetmeniz umrumda mı".Ve bu adam yanılmıyorsam elmas serisindeydi.Ciddi olalım kim elmas serisinde kazanacağı oyunu feedlemek ister?

Açıklamaya gerek bile yok.Tüm çabalarmızıa rağmen oyunu alamadık.Adamlar son tfyi alıp bitirmeye geldiğinde puf,drop...Bu oyunda şüphelendiğim tek kişi Kalista'dır sebebi ise önceki oyunda aynı adam duomun maçına gelmiş ve yine kaybettikleri için oyunu düşürmüştü.

Bu maçta drop attı diyebileceğim tek adam resimde gördüğünüz Nidalee'dir.Sebebi ise seçimin ekranında Vayne,Kalista ve Graves banlarını atmamdır.(Malum herolar)14 maçtır win aldıklarını söyleyip bot pre istediler ve bu banlardan sonra troll alıp mide gelip eğlendiler.Dakika 9'da drop...

Aslında diyecek hiçbir şey yok.Adamın yazdıklarından vs. anlaşılıyor durum.Resimdeki Shen oyun başında Yasuo'ya gıcık olup "sana oyun yok yasuo" diyerek başlayan serüven.Yasuo her Shen'e girdiğinde oyunu düşürüp Yasuo'yu kesmiş ve alttan da attığını rahatça söyleyen bir eleman.Her 30 saniyede 1 drop atıp hem bizi hem de karşı takımı kanser etmiştir.

Evet arkadaşlar 1 günlük ranked maceramın daha sonuna geldik.Bu hile ne zaman ve nasıl temizlenir hiç bir fikrim yok.Olan kazanacağı lpleri çöpe giden arkadaşlar ve benim gibi suçsuz yere win ratesi yüksek olduğu için ban yiyen onlarcası.Oyunlarım droplanmaya devam ettikçe sslerin devamı gelecek.

Not:Oyunlarım Plat1-Dia5 elo oyunlardır.

• QQ ya devam 2015 hala drop yiyen low var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RQFQR

QQ ya devam 2015 hala drop yiyen low var mı

Ortalama her 5 maçın 2 si drop hocam.Siz drop yemediğinizi mi iddia ediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan9999

quote:

Ortalama her 5 maçın 2 si drop hocam.Siz drop yemediğinizi mi iddia ediyorsunuz?

Ben yemiyorum çünkü tokum, teşekkürler

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 2 Eylül 2015; 1:07:33 >
  • ne diyeyim ki artık insanlıktan çıktılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

İyi forumlar.

Utanıyorum ama güldüm

• Ssler gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Ssler gözükmüyor.

Üstüne tıklayın hocam açılıyor.Gözükmesi lazım bende anlamadım neden gözükmedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Cryophoenix

Ssler gözükmüyor.

Üstüne tıklayın hocam açılıyor.Gözükmesi lazım bende anlamadım neden gözükmedi.

Tamamdır sıkıntı yok tıklayınca açılıyormuş. Bu drop illetinden bi an önce kurtulsak güzel olacak. Dün arkadaşın hesabından girdim silver eloda drop yedik. Baktım tr op ggden karşı takımdaki adamlara 2 kişinin son 20 ranked maçı 18 win 2 lose. Duo giriyorlar oyunu kaybedecekken drobu çakıyorlar. Ya sen silver elodasın Allah aşkına ne drobu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

quote:

İyi forumlar.

ulan bos anıma geldi
  • Hocam 3 aydır tr çöp... Westte drop sorunu yok çok şükür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.