Hakan Şükür, Lincoln'e övgüler yağdırırken, Carlos'a da gönderme yaptı. Hakan Şükür, yeni transfer Lincoln'e övgüler yağdırırken, Fenerli Carlos'a gönderme yaptı.
Hakan Şükür, basın mensuplarının Roberto Carlos’u kastederek, “Türkiye’de yıldız futbolcu kim'' sorusuna ise “Yıldız futbolcu sezon içinde oynadığı futbolla belli olur. Onu da sezon içerisinde hep beraber göreceğiz'' karşılığını verdi.
Lincoln çok kaliteli Galatasaray’ın sembol isimlerinden Hakan şükür, yeni transferlerin takıma büyük katkı yapacağına inandığını söyledi. Brezilyalı yıldız Lincoln’ün mütevazılığını ön plana çıkartan Kaptan, “Çok kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Aramıza katıldığı andan itibaren yıldız kaprisleri yapmadı ve bunun sonucunda da uyum sorunu hiç yaşamadı. Kısa sürede bizden biri oldu ve herkesle içten bir şekilde şakalaşmaya başladı. Her yönden çok pozitif bir futbolcu. Bu durumu, takımın oyununa da olumlu yansıyacaktır'' ifadesin kullandı.
Konuyla fazla alakası yok ama .Hagi o kdr iyi bir futbolcuymuşki hakan şüküre 38 gol attırmış Helal olsun 10 numara dediğin öyle olur işte
2 emekli tavla oynasalar iyi olur
Abi ben bir gönderme göremedim gayet normal bir acıklama . Medya nıye bukadar konuyu baska yerlere saptırıyor anlamıs degilim
aynı ropörtajda çelişen iki cumle. ahh ahh futbolcularda bir az Türkçe de olmalı
quote:
Hakan Şükür, basın mensuplarının Roberto Carlos’u kastederek, “Türkiye’de yıldız futbolcu kim'' sorusuna ise “Yıldız futbolcu sezon içinde oynadığı futbolla belli olur. Onu da sezon içerisinde hep beraber göreceğiz'' karşılığını verdi.
quote:
Aramıza katıldığı andan itibaren yıldız kaprisleri yapmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Paus3Break
aynı ropörtajda çelişen iki cumle. ahh ahh futbolcularda bir az Türkçe de olmalı
quote:
quote:
Sende fazla dikkatlisin , Adam 90 dakikalık maçdan çıkmış terli terli yorgun bi halde imla kurallarına uygun olmayan cümleler kurması normal
quote:
quote:
Sende fazla dikkatlisin , Adam 90 dakikalık maçdan çıkmış terli terli yorgun bi halde imla kurallarına uygun olmayan cümleler kurması normal
imla kuralları degıl hoca. anlam acısından soyluyorum. hem yıdız sahada bellı olur dıyor hem de lincoln'e yıldız dıyor. e o da bı sahaya cıksın yaw
Acaba göndermeyi pots ile mi yoksa güvercin ile mi yapmış...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fox_w
quote:
quote:
Hakan Şükür, basın mensuplarının Roberto Carlos�u kastederek, �Türkiye�de yıldız futbolcu kim'' sorusuna ise �Yıldız futbolcu sezon içinde oynadığı futbolla belli olur. Onu da sezon içerisinde hep beraber göreceğiz'' karşılığını verdi.
quote:
imla kuralları degıl hoca. anlam acısından soyluyorum. hem yıdız sahada bellı olur dıyor hem de lincoln'e yıldız dıyor. e o da bı sahaya cıksın yaw
Bende bunu yazacaktım mantıksızlık diz boyu.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: fox_w
quote:
quote:
Hakan Şükür, basın mensuplarının Roberto Carlos�u kastederek, �Türkiye�de yıldız futbolcu kim'' sorusuna ise �Yıldız futbolcu sezon içinde oynadığı futbolla belli olur. Onu da sezon içerisinde hep beraber göreceğiz'' karşılığını verdi.
quote:
Neresi anlaşılmamış yaw adam Lincolnu yıldız kabul etmiş diğerlerini kabul etmemiş bu kadar basit.
ulenn alkolikmadridli seni
adam gönderme yapmamış da medya işte..hem h.şükür çok güzel söylemiş Lincoln, carlos vs. 'Yıldız futbolcu sezon içinde oynadığı futbolla belli olur' hadi hayırlısı..
fenerliler süper cup finalindeki Hagi nin Carlos a attığı çalımı unutmuş olmalılar. Dünya unutmadı.. Tabi R.Carlos da...
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
28 yaşındaki lincolne emekli dersen 34 yaşındaki carlosa ne dersin kimbilir
quote:
Orjinalden alıntı: overlord
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
28 yaşındaki lincolne emekli dersen 34 yaşındaki carlosa ne dersin kimbilir
başlıkla paralel olarak hakan şükür ve carlos için yazmıştım bu cümleyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme