Şimdi Ara

sulama saati. programlama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftada 2-3 gün belirli saatlerde sulama yapması için GARDENA T1030D sulama saatini aldım. Cihazı ayarlamada zorluk çekiyorum.

pili taktığımda time led yanıp sönüyor. 1 ile 24 arası seçim yaptıkdan sonra ok tusuna basıyorum. daha sonra yanındaki DAY led'i yanıp sönüyor. günlerden birini seçtikden sonra ok tusuna basıyorum.
    (saat ve gün ayarlanmış oluyor) altındaki START TIME yanıp sönüyor. başlama saatini seçtikden sonra ok tusuna basıyorum. bi altındaki led yanıp sönüyor. bu led de START DAYS ve FREQUENCY yazısı var. ilk önce hangi gün sulama yapacaksa onu seciyorum ok tusuna bastıkdan sonra günde kaç defa sulayacaksa günde 8 saatde bir, 12 saatde bir ve 24 saatde bir. herhangi birini seçtikden sonra RUN TİME yanıp sönüyor. buradanda ne kadar çallışacağını seçiyoruz. 1dk ile 120 dk.

Şimdi benim sorunum ise. sadece haftada 1 günü ayarlamış oluyorum. haftada 2 gün çalışmasını istersem nasıl ayarlayacağım. mesela haftasonu bahçeye gidebildiğime göre salı sulayacak çarşamba sulayacak. pazar günüde benim yönetimimde sulanacak.

on konumuna getirince otomatik çalıyor. off a getirince kapanıyor. off konumunda iken ok tusuna basınca tekrardan ayarlamaya baslıyor. saat, gün. daha sonra sulama saati. yani sıfırdan baslıyor anladığım kadarıyla.

• Cevap için teşekkürler. yalnız on konumu manuel açma görevi görüyor. on konumunun dısında bir yerde tutmak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.