Şimdi Ara

Süleyman Çakır'ın 15. ölüm yıl dönümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurtlar Vadisi isimli dizide Hekimoğlu türküsüyle özdeşleşmiş Süleyman Çakır karakterinin 15. ölüm yıl dönümünde, karakteri canlandıran Oktay Kaynarca bir mesaj paylaştı.
    Habertürkwww.haberturk.com
    Oktay Kaynarca'dan Süleyman Çakır'ın 15. ölüm yıl dönümünde mesaj: Taziye mesajlarını görünce 'Eyvah' dedim!
    https://www.haberturk.com/video/magazin/izle/oktay-kaynarcadan-suleyman-cakirin-15-olum-yil-donumunde-mesaj-taziye-mesajlarini-gorunce-eyvah-dedim/622654

• Selamünaleyküm. Ölmedim. Ben İstanbulun sefiriyim biat edin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eglesin cok delikanli adamdi. Baldizi bozuktu, kahpe basina cok corap ordu. Selasini, namazini dun gibi hatirliyorum...

• İyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Allah rahmet eglesin cok delikanli adamdi. Baldizi bozuktu, kahpe basina cok corap ordu. Selasini, namazini dun gibi hatirliyorum...
    böyle delikanlı adama o kadın yakışmıyordu ya..yani karısı...çok kart duruyordu bilmiyorum..gerçi ben polata elifi de yakıştırmıyordum...ebru cündübeyoğlu geldi bi ara diziye de gözlerimiz bayram etti.kadın gibi kadın..ohhhşşş

Süleyman Çakır'ın 15. ölüm yıl dönümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 8 Şubat 2020; 23:20:35 >

• Aslında dizilerde çok sevilen karakterler için spinoff film çekilebiliyor, saçını sakalını boyayıp kendisini biraz daha benzer yaşlarda göstererek bir film çekebilirler.

Fanların çok da hoşuna gider.
  • Seti basanların olduğu bir ülkeden ne beklenir ki bildiğin ortadoğu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.