Şimdi Ara

Süleyman demirel tıp fak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1. Sınıfta kalmak ıcın ozel caba sarfetmek gerekıyo cidden inanılmaz kolay ama 2. Sınıf biraz zor yoğun baya, 1. Sınıfta baya boş gün vardı ama o değişiyo o yüzden net bişey diyemiyorum lab derslerine göre değişiyo genelde grubuna göre falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    hocam valla orayı tam araştırmadım. Bana da aslında orası mantıklı geliyor. Eğitimi ile ilgili bir bilginiz var mıydı acaba. Varsa yardımcı olabilir misiniz. orayı da düşünüyorum çünkü
  • Khalesii kullanıcısına yanıt
    Peki 4 ortalama yapmak ne kadar mümkün sizce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani bence cok zor, cok calısma gerekıyo sınav senesindeki gibi ama bu kişiden kişiye değişir ezber kuvvetine falan

• Khalesii kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim 😌

• Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• Hocam konunun üstünden vakit geçmiş ama hem bir arkadaşım için hem de gelecekte araştıran birileri olur diye sormak isterim birkaç şey

1-Öğretmenler hakkında ne dersiniz cana yakınlar mı eğitim kalitesi için yorumunuz ne olur
    2-İmkanlar hakkında eksiklik çektiğiniz oldu mu
    3-Yine olsa yine buraya gelir miydiniz
    4-Gördüğünüz en büyük eksik nedir
  • troll değilim tabii T kullanıcısına yanıt
    hocalar genel olarak cana yakın diyebilirim iyi hocalarımızın yanında pek begenmediklerimizde oluyo tabiki ama mesela anatomi için konusayım 4 farklı hoca giriyo 1 i kötü olsa bile diğerleri iyi diyenilirim en azından bu banttaki tıp fakultelerının hocaları aşşağı yukarı böyledir. Ama bi tus dershanesinde derse girince ordaki hocalar coook daha donanımlı ya da karşıdakıne öğretme açısından daha başarılılar. Yine burayı tercih edermiydim sorusu ben 12bindim bu banttakı tıp fakülteleri için evet ederdim, şehir olarak kucuk sadece keske daha büyük şehirde yaşasaydım diyorum ama.

• troll değilim tabii T kullanıcısına yanıt
    okulun imkanları hakkında yani eksiklik çekmedim açıkcası ama tam olarak ne açıdan sorduguna da bağlı cok aktif değişdim derse girip cıkıyodum ben ama kulupler falan var o açıdan sorduysan ya da yeterlı sayıda kadavra var maket de var cok kişiyiz ama belli günlerde anatomi labı açık oluyo ders harıcı de hatta hocalar da ordaysa yardımcı oluyolar genel olarak imkan açısından eksik diyemiycem

• Cevap için teşekkürler hocam, başarılar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.