Şimdi Ara

Süleyman demirel tıp fak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sdütf donem3 öğrencisiyim.okulla ilgili genel olarak sorularınızı cevaplayabılırım. Isparta kucuk bir şehir ama öğrenci şehri antalyaya yakın olması avantaj, apartlar cok yaygın 2+1 apart 1k civarında bulursunuz rahat ucuz bi şehir. Köklü bir okul. 10k civarındaki okulların eğitim olarak hemen hemen aynı oldugunu düşünüyorum tabi yeni açılan sistemi oturmamıs vs üniler hariç. baraj yok finalsız geçme de yok malesef ama tıp fakülteleri içinde daha kolay oldugunu söylüyolar genelde. Ben de tercih donemimde hep kadavra varmı vs diye soruyodum bunlar önemsiz sorularmıs aslında ama evet var lab sınavlarımız da kadavra üzerinden oluyor tabiki 😂 yeterlı sayıda maket ve kadavra var suan aklıma gelenler bunlar aklınıza takılan bişey olursa yazabılırsınız

• Erkek yurtları kyk nasıl yeterli mi
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    erkek arkadaşlarımdan kyk da kalanlar var ama uygun oldugu ıcın genelde aparta cıkıyolar 2 kişi falan, erkek kyk yurtları hakkında cok bilgim yok yine de kızım 😂
  • Khalesii kullanıcısına yanıt
    Alışık değilim ya forumda kız olmasına genelleme ile sormuşum:)
    Online eğitimde, sınavlarda sdü nasıldı yeterli miydi
    Online eğitimde hocalarımız videolarını cekip yüklediler bence iyiydi hatta online sisteme geçen ilk okullardan biriyiz o yüzden sınavlarımızı sıkıştırmadılar o konuda baya iyiydi, online sınavlar da geri donuş vardı süre sıkıntısı yoktu o konuda da iyiydi diyebilirim
    Baya iyiymiş sınav sıkışmaması
    Ne zaman verdiniz en son sınavı haziran vs mi
    Teşekkürler bu arada
  • Hocam sıralamam 15.616. Süleyman demirel'i çok istiyorum. İnşallah gelir. Hocam yatay geçiş durumu oluyor mu üniversitenizde. Herhalde ortalama yüksek tutularak oluyormuş. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden sağ olun..
    25 hazirandı
  • olabilir tabi ama cok cok zor üniversite sınavında sıralamyı yüksek tutmak daha kolay bence. Mesela akdenize falan yatay yapanlar oldu bizden ama ucundan kaçıranlar sadece ki onlar da üniversitede 90 ortalamaya yakın ortalama yaptılar (ilk 10 da girenlerden 2kişi falaj yaptı diye biliyorum) . Ortalamana cok az bakıyorlar %80 ya da 70 üniversite sıralamanı baz alıyorlar. kendi sıralamana yakın yerlere yatay yapman daha kolay olabılır ama 😊
  • Anladım hocam çok sağ olun. Ya mezuna kalmak istemiyorum açıkçası sıkıcı bir süreç. Doğu da kaldığım için doğudan çıkmak istiyorum artık ama bu sıralamaya hep bu taraflardaki tıplar geliyor Bakalım hayırlısı olsun
  • Her sene kontenjan artıyo sanırım insallah gönlünüzdeki yer olur 🌺
  • Up
  • Up
    Amin. Çok sağ olun hocam
  • Düzceye baktın mı
    Bence güzel
    Baktıysan Bi eksisini gördün mü ben de orayı düşünüyorum da o yüzden sordum
  • Hocam ben %90 ihtimal SDÜ yazicam kendi başıma apart evde yaşayabilir miyim sizce , aylık masrafınız ne kadar oluyor , ? Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatfx -- 30 Temmuz 2020; 23:39:43 >
  • apartta kalmak en iyisi bence açıkcası zor değil kalabılırsın öyle yemek temizlik diye düşünme ben giderken çay demlemeyi bile bilmiyodum ama sımdı ufak ufak yemek yapıyorum zaten apart dediğin kucucuk bişey temizliği de zor değil yani 😂 ama bazen üşenip dışardan söylüyorum sınav haftaları özellikle, kirayı saymazsak notlara yiyip içmeye ve dolmusa para veriyorum. Dolmus ben 1. Sınırtaylen 1 tlydı suan 1.75 😭 yiyip içme tamamen size bağlı o konuda bişey diyemiycem zaten hemen hemen her yerde aynı kurumsal olan fastfoodcular, notlara para gidiyo baya bu arada :( yani kucuk kucuk gidiyo aslında ama birikiyo onlar, kyk cıkabilir bu arada bence ama tabi ben basvurmadım hiç o yüzden bilmiyorum 😊
    Evimiz ispartaya yalnızca 120 km temizlik için ziyaret için annemigl gelebilir onda problem yok ulaşım konusunda altımda arabam olucak bide masaüstü , dizüstü bilgisayar bide tablet götürmeyi düşünüyorum notlari çıkartmamak için bilgisayar veya tabletten notlara bakma imkanim var mı sizce ? Teşekkürler :)
  • Tabi ki drive a atılır notlar cıkartmadan bilgisayardan calısan arkadaşlarımız da var 😊
    Peki çok kalan oluyor mu sınıfta bide okul kaç gün sürüyor dersler kactan kaca kadar oluyor kusura bakmayın ben hic üniversite sistemlerini bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.