Şimdi Ara

süleyman şah üniversitesi yazan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben süleyman şah üniversitesi psikoloji bölümünü yazdım da bu üniversiteyi yazan kaç kişi var merak ettim.

• ben dalgasına yazdm :p ölü tercih.

cemaatin olduğunu biliyosundur umarım, eğer onların düşüncesine yakınsan sorun yok tabii ama oraya gidip de şaşırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

ben dalgasına yazdm :p ölü tercih.

cemaatin olduğunu biliyosundur umarım, eğer onların düşüncesine yakınsan sorun yok tabii ama oraya gidip de şaşırma.

hangi bölüm yazdın ?? duydum cemaatin olduğunu da beni bağlamaz düşüncelerinin ne olduğu .. ben uslu uslu okuluma gider gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zf_istanbul

arkadaşlar ben süleyman şah üniversitesi psikoloji bölümünü yazdım da bu üniversiteyi yazan kaç kişi var merak ettim.

ben yazdım %50 burslu pskoloji. ama tutma ihtimali düşük, çnkü bnm puanım düşük. sendemi %50 burslu?
  • Mantar gibi yeni üniversiteler türüyor her gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodit93

quote:

arkadaşlar ben süleyman şah üniversitesi psikoloji bölümünü yazdım da bu üniversiteyi yazan kaç kişi var merak ettim.

ben yazdım %50 burslu pskoloji. ama tutma ihtimali düşük, çnkü bnm puanım düşük. sendemi %50 burslu?

ben tam burslusunu yazdım da benim de tutmaz. ama umut işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: afrodit93

quote:

ben tam burslusunu yazdım da benim de tutmaz. ama umut işte.

hımm anladım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelen varmı beyler ben işletmeyi kazandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.