Şimdi Ara

Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beşiktaş genede beklediğimden fazla dayandı. kaldı geriye Fener.

Haftaya doğan marka arabaları trabzona yollamayın.Onlar zaten karşılıksız satıyo

Artık BMW Mercedes var panpa bu tarz işler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKöpekBalıgı

Şampiyonluğun bir yere gittiği yok da takım çok ruhsuz be arkadaş.Rakipler artık taktiği de çözdü Bilic her hafta sıvamaya başladı böyle şampiyonluk kazanılmaz.2 senedir Bilic'in her daim arkasında duran ben bile Fener maçından sonra ona tek şart koydum:Şampiyon olması.Bu sene şampiyon olamazsan gidersin bu kadar basit.Sen stajyer hocalara derbi kaybet 2 senedir bir tane bile kazanama ama şampiyonluk bekle.Bakın Bilic'in BJK kariyerini demiyorum aynı zamanda genel konuşarak TD kariyerini katıyorum Hocalık kariyerini kurtarması için bu sene ŞAMPİYON OLMASI şart.Hadi şampiyon yapamadı West Ham'a gitti orada da taraftarlar ona soğuk bakacaktır büyük takımlara karşı 5 6 da yiyebilir yani şunu demek istiyorum burada çalıştırdığın takımı şampiyon yapıp paşa paşa göğsünü gere gere gitmek varken neden ayrıldığın takımı derbi bile kazanamayarak 2 senesini daha heba edersin? Bilic bu sene şampiyon yaptı yaptı yapamadı yol verilmeli artık bu camianın 1 senesini daha heba etme tahammülü yok.İstikrar loser hocalarla değil winner hocalarla olur.

ruhsuzluk da çok ağır olur, kafada ligi bitirmiş gibi oyuncular demek daha doğru. sanki bir büyü vardı brugge maçını öyle kaybedince her şey bitti, herkes kendi kafasında o maçtan sonra. gerçi real madrid bile yaşıyordu bunu kaç haftadır. stajyer hocalık konusunda da üç büyüklerin mevcut hocaları arasında asıl stajyer bilic bana kalırsa. bizden önce başarısız bir rusya macerası var, ondan önce kulüp takımı bile yok, türkiye'de ikinci yılı vs. ama diğer yanda biri akhisarı baştan yaratmış türk hoca, diğeri yıllardır asistan olan türk hoca. bizde de mesela tayfur hoca schuster, carvajal falan gidince bir süreliğine de olsa takımı iyi idare etmişti hatta derbi kazanmıştık diye hatırlıyorum, en azından kupa finali kazandırmıştı. chelsea'de mesela di matteo şampiyonlar ligi kazandı aynı şekilde. bilic'i fazla büyütüyoruz. yönetimin de bilic'in arkasında durma nedeni hem türk olarak sürdürülebilir bir başarı yakalayacak teknik direktör olmaması hem de yabancılardan türkiye'ye gelmek isteyecek hoca bulunamaması. bugün bilic gitse mesela kim gelecek ? sergenle falan olmaz bu işler, bence.

i.altınsay van gaal ile görüşmüştü mesela o çok başka bir vizyon örneği ama mevcut yönetim eriksson ile anlaşmıştı hatırlarsan, ben bilic giderse böyle bir hamle görürüz diye korkuyorum açıkçası. yoksa benim için düzenli olarak avrupa'ya gitmek de başarıdır beşiktaş için ama elde böyle kaliteli gençler varken ligi domine edecek futbol bekliyor insan

• Sakin beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beşiktaş genede beklediğimden fazla dayandı. kaldı geriye Fener.

Haftaya doğan marka arabaları trabzona yollamayın.Onlar zaten karşılıksız satıyo

Dogan yerine kartal yollayalim kardes? belki bu sefer garantileriz hı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.

geçen sene 13, bu sezon 26 hafta dayandınız seneye 30 yaparsanız sonraki sene 32 felan böyle uzar bu iş :)

%100 penaltıyı vermedi sen neyin kafasını yaşıyorsun ???

napalım arkadaşım?
    bizim kaç maçımızda burak a penaltı verilmedi gittik gol attık, sivas maçında olmayan foulden gol yedik ne anlatıyorsun sen ya?
    vasat saçma sapan oyun oynuyorsunuz, sonra penaltımız vermediler fasa fiso hadi işinize

ne demek napalım. bişey yapmıyacaksan cevapta vermeyeceksin ! sen git lan işine. adama bak beşiktaş forumu burası.

ne yapayım senin maçını ben. bana ne senin burakından, pozisyonundan. penaltı verilmedi mi verilmedi. daha neyin tatavasını yapıyorsun sen ???

yok geçen sen 13 müşde bu sezon 26mışta. kör bile gördü penaltıyı. verse 3 puan. iyi oyun kötü oyun banane. sanki her maç süper top oynuyormuşsunuz gibi.

yürü git işine.

koca 90 dk 7 şut atmışsınız, gs 22 şut atmış.. yeteneksiz umut en az 2 tane kaçırdı 1 sino karşı karşıya kaçırdı, gs da tek sorun 2 farktan sonra maç bitmiş gibi laubali şekilde oynaması.takım atak oynuyor heralde her maç gol yer bu ligde şampiyon olacaksan yediğinden fazlasını atacaksın hiçbir sezonda bunun aksi olmadı olmazda.

mevzu gs mi burda ? ben gs ye bişey mi demişim. gs nin oyun şablonunu, laubaliliğini , ciddiyetini mi sorgulamışım.

gelmişsin şurda yok 26ymış yok 13müş tatava yapıyorsun. %1000 penaltıyı vermemiş hakem, sanki yalan yanlış bişeymiş gibi gelmiş ne diyorsun.
    istersen 1 şut çek istersen 100, giren sayılıyor, kaçanlar değil.
    iyi futbol derdinde değilim, 3 puan derdindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

siz ne anlatıyonuz ya. Haftaya gs ts ye kaybedecek diye bizi hakem doğradı işte. Hep aynı puanlarda götürmek istiyorlar. Haftaya Gs ile eşitleyecez puan durumunu. Belki fenerde berabere kalır hoş ertelendi maçı.

/>

ulan be ulan be beşiktaşlılar 6 aylık ba'ya besteler yazdı biz şu koca adamımızın kıymetini bilemedik rüya gibiydi

merak ediyorum acaba Real Madrid taraftarı Ronaldo'ya beste yapmış mıdır?

ingiltere'de mesela çoğu oyuncuya beste yapılır bazen hayranlıktan bazen dalgasına. real madrid olmasa da manu da büyük kulüp değil mi ?

• Bilic bursanin onundeyiz diye basarili saniyodur kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Forumda en nefret ettiğim konu burası :D FB - GS lileri geçtim artık onlar düşüncelerini açıklama hakkını kullanıyor tamam da bu at gözlüklü BJK li arkadaşlar ne olacak hala Biliçi sorgulayanlar var. Adamın sportif başarısı yok ancak senin batmakta olan kulubüne yeni bir vizyon kazandırdı. Takım ruhu oluşturdu. Sezon başında oynattığı mücadeleci futbol, insani, barışcıl açıklamaları ile Holigan, anarşist taraftar grubunu daha sosyal daha elit bir noktada yer almasını sağladı. Adam kulüp başkanının yapamadığını yaptı. Eski başkanı hatırlayın korumaları nasıl saldırıyordu taraftar gruplarına, Bu haftaya kadar umutlu gelmişsin belki olur diyorsun Ancak anla artık ülke futbolu kapitalist düzenin ellerine düştü farklı bir çok sektör gibi artık futbolu yöneten yayıncı kuruluş senin takımının başarı şansı çok düşük bu sistemde biliçi değil yeterli katkıyı veremediğin yeterli desteği veremediğin için kendini suçla, bu düzenin oluşmasına istemeden bilmedende katkı verdiğin için kendini suçla biliç futbol için bulunmaz bir nimettir. Ülkede bir eşi varsa teknik direktör olarak oda Şenol Güneş'tir. Mustafa Denizli, Fatih Terim vs. hep sistem adamlarıdır. Çıkarın artık şu kupa, yıldız odaklı fikirleri aklınızdan. Beşiktaş için sportif başarı çok zor ve daha fazla zaman isteyen bir süreçtir.

Takım 2 yıl önce samet aybaba döneminde de bu aylarda çözüldü,
    Biliç =aybaba hiçbir fark yok,korkak 1-0a yaslanan futbol anlayışı
    Ben şundan bahsetmek istiyorum, Ba,Sosa,Oğuzhan, olcay şahan ve hatta motta, ilk geldikleri gibi oynayamiyor, gun geçtikçe performansları düşüyor
    Kesinlikle teknik heyetin oyuncuları iyi hazirlayamadigini ve Yönetimin de umursamadığını düşünüyorum
    13 yıl oldu sampiyon olamadığımız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.

geçen sene 13, bu sezon 26 hafta dayandınız seneye 30 yaparsanız sonraki sene 32 felan böyle uzar bu iş :)

napalım arkadaşım?
    bizim kaç maçımızda burak a penaltı verilmedi gittik gol attık, sivas maçında olmayan foulden gol yedik ne anlatıyorsun sen ya?
    vasat saçma sapan oyun oynuyorsunuz, sonra penaltımız vermediler fasa fiso hadi işinize

ne demek napalım. bişey yapmıyacaksan cevapta vermeyeceksin ! sen git lan işine. adama bak beşiktaş forumu burası.

ne yapayım senin maçını ben. bana ne senin burakından, pozisyonundan. penaltı verilmedi mi verilmedi. daha neyin tatavasını yapıyorsun sen ???

yok geçen sen 13 müşde bu sezon 26mışta. kör bile gördü penaltıyı. verse 3 puan. iyi oyun kötü oyun banane. sanki her maç süper top oynuyormuşsunuz gibi.

yürü git işine.

koca 90 dk 7 şut atmışsınız, gs 22 şut atmış.. yeteneksiz umut en az 2 tane kaçırdı 1 sino karşı karşıya kaçırdı, gs da tek sorun 2 farktan sonra maç bitmiş gibi laubali şekilde oynaması.takım atak oynuyor heralde her maç gol yer bu ligde şampiyon olacaksan yediğinden fazlasını atacaksın hiçbir sezonda bunun aksi olmadı olmazda.

mevzu gs mi burda ? ben gs ye bişey mi demişim. gs nin oyun şablonunu, laubaliliğini , ciddiyetini mi sorgulamışım.

gelmişsin şurda yok 26ymış yok 13müş tatava yapıyorsun. %1000 penaltıyı vermemiş hakem, sanki yalan yanlış bişeymiş gibi gelmiş ne diyorsun.

ilk kez mi bir maçta penaltı verilmedi arkadaşım? neyi uzatıyorsun?tüm takımlara penaltı verilmediği oluyor gs olmayan foulden gol yiyor sonra tekrar gol atıyor yeniyor sende yen?o güç yokki beşiktaşta yana ver sağa ver rölanti :D sivas maçında yokları oynayıp sergen kıyağı ile son anda 3 puanı aldın her hafta kıyak geçen olmaz ama böyle duvara çarparsın işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Forumda en nefret ettiğim konu burası :D FB - GS lileri geçtim artık onlar düşüncelerini açıklama hakkını kullanıyor tamam da bu at gözlüklü BJK li arkadaşlar ne olacak hala Biliçi sorgulayanlar var. Adamın sportif başarısı yok ancak senin batmakta olan kulubüne yeni bir vizyon kazandırdı. Takım ruhu oluşturdu. Sezon başında oynattığı mücadeleci futbol, insani, barışcıl açıklamaları ile Holigan, anarşist taraftar grubunu daha sosyal daha elit bir noktada yer almasını sağladı. Adam kulüp başkanının yapamadığını yaptı. Eski başkanı hatırlayın korumaları nasıl saldırıyordu taraftar gruplarına, Bu haftaya kadar umutlu gelmişsin belki olur diyorsun Ancak anla artık ülke futbolu kapitalist düzenin ellerine düştü farklı bir çok sektör gibi artık futbolu yöneten yayıncı kuruluş senin takımının başarı şansı çok düşük bu sistemde biliçi değil yeterli katkıyı veremediğin yeterli desteği veremediğin için kendini suçla, bu düzenin oluşmasına istemeden bilmedende katkı verdiğin için kendini suçla biliç futbol için bulunmaz bir nimettir. Ülkede bir eşi varsa teknik direktör olarak oda Şenol Güneş'tir. Mustafa Denizli, Fatih Terim vs. hep sistem adamlarıdır. Çıkarın artık şu kupa, yıldız odaklı fikirleri aklınızdan. Beşiktaş için sportif başarı çok zor ve daha fazla zaman isteyen bir süreçtir.

Takım 2 yıl önce samet aybaba döneminde de bu aylarda çözüldü,
    Biliç =aybaba hiçbir fark yok,korkak 1-0a yaslanan futbol anlayışı
    Ben şundan bahsetmek istiyorum, Ba,Sosa,Oğuzhan, olcay şahan ve hatta motta, ilk geldikleri gibi oynayamiyor, gun geçtikçe performansları düşüyor
    Kesinlikle teknik heyetin oyuncuları iyi hazirlayamadigini ve Yönetimin de umursamadığını düşünüyorum
    13 yıl oldu sampiyon olamadığımız

13 değil 2009 u unutma. Ama gerisinde haklısın.

• Bjkyi cozduler Töreyi durdur bjknin başka gol atma ihtimali yok zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

napalım arkadaşım?

yürü git işine.

ilk kez mi bir maçta penaltı verilmedi arkadaşım? neyi uzatıyorsun?tüm takımlara penaltı verilmediği oluyor gs olmayan foulden gol yiyor sonra tekrar gol atıyor yeniyor sende yen?o güç yokki beşiktaşta yana ver sağa ver rölanti :D sivas maçında yokları oynayıp sergen kıyağı ile son anda 3 puanı aldın her hafta kıyak geçen olmaz ama böyle duvara çarparsın işte..

O duvarın aynısını 2-0 dan 2-2 ile yaşadınız. 5 dk daha olsa 3-2 maçı veriyordunuz. Çok uzatmamak lazım.

Bakalım lig tamamlanabilecek mi bu ortamda ondan da şüpheliyim.

• Beşiktaş derbide güçlü rakibi karşısında direnmeyi becerdi ve beraberliği kurtardı.

Dua etsinler de 8 tane yemediler
  • Herkes yarıştan koparmış Beşiktaşı anlamak güç sizi. Daha 8 hafta var topu topu 3 puan fark var. Bu iş burada bitmez daha. Ama düşüşte olduğumuz doğru bir an önce silkelenmesi lazım. Yoksa 1-2 hafta daha götürür sonra çuvallarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

Beşiktaş derbide güçlü rakibi karşısında direnmeyi becerdi ve beraberliği kurtardı.

Dua etsinler de 8 tane yemediler

Bir bitmediniz ha :)

• Öyle topa böyle sonuç birader. Hepimiz kolkola girip şerefli üçüncülük diye bağıralim bence. Zaten her sene aynı senaryo kanser eder bu takim adamı.

• Bu kadar mı isteksiz futbol oynanabilir. Tebrikler vallaha. Dümdüz topçudan Beşiktaşı taşımasını bekleyemezsin. Kendi sahanda maç yapıyorsun karşı kaleye organize tek atağın yok. karşı takım 5 korner kullanmış sen 4 üncüyü zor kazanmışsın.

Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00
  • Bu gslilere ne oluyor bu başakşehir bunlara 4 tane sallamadi mi ?

• Bügün bireysel olarak kötü oyuncu fazlaydı serdar, motta, gökhan, demba ve olcay etkiszdi, gökhan yağmurdan etkilenmişde olabilir, bunlara rağmen kazanabilirdik, aslında şartlar göze alındığında kötüde oynamadık, sadece hakemide yenebilecek kadar iyi değildik, bariz net penaltı güme gitti, gerçi alıştık artık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

napalım arkadaşım?

yürü git işine.

ok

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.