Şimdi Ara

Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fenerliyim ama ergen tayfanın ( ne yazık ki çoğunluğu gsli) her puan kaybında trolllemesi can sıkmaya başladı. Yçnetim artık müdahale etmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Acaba karizma bilicin bu mac bahanesi ne olacak

Sen lütfen yorum yapma dostum madem anlamıyorsun futboldan falan cidden hiç yorum yapmaman daha iyi olur . Bu maçta nasıl bütün yükü Bilic'e yüklersiniz anlamıyorum cidden iki lafından birisi Bilic'e laf sokma . Zaten nickinden anlaşılıyor yaşının kaç olduğu o yüzden burayı abilerine bıraksan gerçekten daha iyi olur
  • Siz 5 kisi gelir bizim konuda girgirinizi gecerseniz, bizde 20 kişi gelir girgirimizi geçeriz. Napalım sayı ustunlugumuz var

Ligin en şerefli koltuğuna en şerefli takım oturdu

• Saatçi Emenike kullanıcısına yanıt
    bu webo, olmamış

chedjou nun yatan bi fotoğrafı vardı o daha güzeldi
  • Üç büyük de top oynamıyor. Biz iyi rakipler kötü iken onlar asla kopma yaşamıyor. İster taraftarı ister basını ister başkanları ister hakemler diyelim bi şekilde üstsıralara tutunuyorlar. Ama biz onlara nazaran kötü oynayıp sadece 2 3puan geriye bile düşsek hemen enseyi karartıyoruz. Evet çıkıp bağıran çagıran başkanımız yok olmasın da zaten.Hakemleri eleştirebilecek arkamızda olacak bir basın da yok. Melankoniyi bir kenara bırakıp kötü de oynasa takıma sahip cıkmak gerek. Biz iyiyken hemen seba sezonu bjk sampiyonluğu 4.yıldız reytigini seneye taşıma hikayeleri. Kendileri iyiyken bu takım 4.yıldızı alır lafları. Hiç bitmedi bitmeyecek. Her sene ayrı senaryo hep aynı sonlar. Her kötü sonuçta bizler de sırtımızı dönersek bu kulübe kimse kusura bakmasın biliçin banın törenin umru bile olmaz. Zaten bizden beklenilen belli diyerek taraftarfan önce bırakırlar ligi. Destegi ve beklentiyi hep yüksek tutmak gerek. Başarılar Beşiktaş'ım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

bu webo, olmamış

Webo'mu?
  • Bjk'liker kadar hakeme saldıran bi taraftar kitlesi görmedim. Bu maç için söylemiyorum tüm sezon böyleler. Ahh şu hakemler varya hakemler bide rakip futbolcular olmasa kesin alırdık maçı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Beşiktaş genede beklediğimden fazla dayandı. kaldı geriye Fener.

Haftaya doğan marka arabaları trabzona yollamayın.Onlar zaten karşılıksız satıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Sen lütfen yorum yapma dostum madem anlamıyorsun futboldan falan cidden hiç yorum yapmaman daha iyi olur . Bu maçta nasıl bütün yükü Bilic'e yüklersiniz anlamıyorum cidden iki lafından birisi Bilic'e laf sokma . Zaten nickinden anlaşılıyor yaşının kaç olduğu o yüzden burayı abilerine bıraksan gerçekten daha iyi olur

Kime suc bulayim malzemeci sureyya ya mi, nicke bakip yas analizi yapman zeka yasini ele veriyor.
    Bilicin liverpolu elemekten baska basarisini soyle sana hak vereyim.
    Simdi git kumda oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saatçi Emenike

quote:

bu webo, olmamış

Webo'mu?

aaa pardon resmi büyütmemişim

dany

allah beni kahretmesin

• RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Fernadao varken Buraka sans tanimiyorum. Ama bilemiyorum fernandao ikinci gekas vakasi olabilir. Kalitesiz olabilir yani. Her neyse sampiyonuz bu sene

• Liderin taraftarı artilasin pliiiiz..

• quote:

quote:

quote:

Kime suc bulayim malzemeci sureyya ya mi, nicke bakip yas analizi yapman zeka yasini ele veriyor.
    Simdi git kumda oyna.

1 sayfa öncede bir arkadaşa yazdım sanada yazayım

Kimi getirsinler birader sen söyle ona göre bi karar verip yönetimle görüşelim hemen birini bulalım getirsinler ne dersin ? hayır ne istiyorsunuz son senelere bir bakın ne başarınız var ki bilic'ten ne bekliyorsunuz ? Senin rakiplerine bakarsan kadro olarak zaten senden çok üst düzey bir kadroları var kimse sezon başında şampiyonluk hayali kurmazken bilic size bu hayali kurdurttu farkında mısınız bilmiyorum stadı olmayan bir takımdan , borç harç içinde olan bir takımdan bahsediyoruz istikrar istikrar diyorsunuz ama sabredilecek adamlara sabretmiyorsunuz . Ben gerçekten sizi anlamadım arkadaş ne istiyorsunuz öyle istifa demekle olmuyor bu işler ...

• Yazık

• quote:

quote:

quote:

bu webo, olmamış

Webo'mu?

dany

allah beni kahretmesin

Üzülme kardeş şampiyon oluruz geçer

• quote:

quote:

quote:

quote:

Simdi git kumda oyna.

1 sayfa öncede bir arkadaşa yazdım sanada yazayım

Kimi getirsinler birader sen söyle ona göre bi karar verip yönetimle görüşelim hemen birini bulalım getirsinler ne dersin ? hayır ne istiyorsunuz son senelere bir bakın ne başarınız var ki bilic'ten ne bekliyorsunuz ? Senin rakiplerine bakarsan kadro olarak zaten senden çok üst düzey bir kadroları var kimse sezon başında şampiyonluk hayali kurmazken bilic size bu hayali kurdurttu farkında mısınız bilmiyorum stadı olmayan bir takımdan , borç harç içinde olan bir takımdan bahsediyoruz istikrar istikrar diyorsunuz ama sabredilecek adamlara sabretmiyorsunuz . Ben gerçekten sizi anlamadım arkadaş ne istiyorsunuz öyle istifa demekle olmuyor bu işler ...

Masal anlatma. Bilicin basarini yaz.
    Yerli hoca gelsin bjk alt yapili, sonuna kadar destekletim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

siz ne anlatıyonuz ya. Haftaya gs ts ye kaybedecek diye bizi hakem doğradı işte. Hep aynı puanlarda götürmek istiyorlar. Haftaya Gs ile eşitleyecez puan durumunu. Belki fenerde berabere kalır hoş ertelendi maçı.

Eğer Trabzon kaybederse yine maçı sattınız mı diyeceksiniz Trabzon'a?1 hafta önceden kendinizi inandırıyorsunuz şu bunu yenecek cart curt diye, kazanınca çamur atıyorsunuz takımlara.Kendi işinize bakın, başka maçlara değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu webo, olmamış

Webo'mu?

dany

allah beni kahretmesin

Üzülme kardeş şampiyon oluruz geçer

• quote:

Fb nin sampiyonlugu hayirli oldun. Gs yi arenada cimlere gömer fb yi sampiyon yapariz.

...
  • Ridvan net penalti verilmedi dedi.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.