Şimdi Ara

Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 büyüklerin maclari izlerim hucumda cogalamayn ve duran top kullanamayan tek bjk.
    Gs hocasi hamza
    Fb hocasi ismail
    Bjk hocasi gitarci futbil dahisi tek badarisi livetpoolu elrmek olan biliç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan mete kalkavan denilen torpilli şahsiyeti ne güzel maçlarda atamayı biliyorlar yemin ediyorum.Ligin kırılma maçlarında en kötü hakemler nerdeyse onları veriyorlar maçlara sizin ben maşa başı yaptığınız oyunlara tüküreyim.Yalçının pozisyonda eller açık topun şiddetini azaltıyor veya gideceği yeri engelliyor görmüyor.Sedat denilen herif en az 4 tane sarı kartlık hareket yaptı maçı sarı kart yemeden bitirdi ya keza serdar kazmasının sarı kartlık pozisyonu vardı.Ya adam sosa geçince bırakmıyor her pozisyonda el kol devamında gökhan sürmek istiyo bu sefer eliyle kesiyo sarı kart yok şaka gibi ya senin ben hakemliğine tüküreyim emi.Zaten hafta içi maç oynanmamış bişey olmamış rakipleri cumartesi pazar oynarken pazartesiye maç koymalarından belliydi kim bilir hava durumunu bile planlayarak koymuşlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes

gsliler sevinmesin sampiyon fener

Ahahah beklediğimden daha çabuk oldu en geç 2 haftaya tüm Beşiktaşlılar koyu Fenerli olur.

Biz buna şey kardeşliği diyoruz hani emniyetin tescillediği şey var o hani sizde kupanızı iade etmiştiniz o şey yüzünden. Gelmedi be aklıma.

• Bu gsliler ne kadar itici lan konuda beşiktaşlıdan cok gsli var

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Arkadasim sen git kendi haline gul

• Artik yeter gercekten yonetimin birseyler yapmasi lazim hep bahane hep bahane dinlemekten usandi taraftar fakor edebiyati yapmaktan usandik oyna oynunu ez gec her mac sonunda soyle olsaydi boyle olsaydi demekten biktikkkk

• quote:

ben de bunu bekliyordum

beşiktaşlılar genellikle yarıştan kopunca fenerbahçeyi destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.

geçen sene 13, bu sezon 26 hafta dayandınız seneye 30 yaparsanız sonraki sene 32 felan böyle uzar bu iş :)

%100 penaltıyı vermedi sen neyin kafasını yaşıyorsun ???

napalım arkadaşım?
    bizim kaç maçımızda burak a penaltı verilmedi gittik gol attık, sivas maçında olmayan foulden gol yedik ne anlatıyorsun sen ya?
    vasat saçma sapan oyun oynuyorsunuz, sonra penaltımız vermediler fasa fiso hadi işinize

Hayagzinasaglik

• Acaba karizma bilicin bu mac bahanesi ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

ben de bunu bekliyordum

Siz böyle gelip milletin sinirini bozarsaniz napicaz gs mi şampiyon olsun diyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: kuarejzmaaa

ulan mete kalkavan denilen torpilli şahsiyeti ne güzel maçlarda atamayı biliyorlar yemin ediyorum.Ligin kırılma maçlarında en kötü hakemler nerdeyse onları veriyorlar maçlara sizin ben maşa başı yaptığınız oyunlara tüküreyim.Yalçının pozisyonda eller açık topun şiddetini azaltıyor veya gideceği yeri engelliyor görmüyor.Sedat denilen herif en az 4 tane sarı kartlık hareket yaptı maçı sarı kart yemeden bitirdi ya keza serdar kazmasının sarı kartlık pozisyonu vardı.Ya adam sosa geçince bırakmıyor her pozisyonda el kol devamında gökhan sürmek istiyo bu sefer eliyle kesiyo sarı kart yok şaka gibi ya senin ben hakemliğine tüküreyim emi.Zaten hafta içi maç oynanmamış bişey olmamış rakipleri cumartesi pazar oynarken pazartesiye maç koymalarından belliydi kim bilir hava durumunu bile planlayarak koymuşlardır

Hooaaydaaa

• Bilic'e itimadım bitti benim bu maçla. Bilic ve hakemler el ele aldılar puanı.

• Beşiktaş genede beklediğimden fazla dayandı. kaldı geriye Fener.
  • Fb nin sampiyonlugu hayirli oldun. Gs yi arenada cimlere gömer fb yi sampiyon yapariz.

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum aynen o yuzden su an en iyi turk forveti

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: Biggest Star

quote:

ben de bunu bekliyordum

Siz böyle gelip milletin sinirini bozarsaniz napicaz gs mi şampiyon olsun diyeceğiz

sinir bozmak

Şampiyonun kim olacağını öngörmek için takımların maçlarını izleyip lig tablosuna bakmaya ne dersiniz?

• Beşiktaş maçından sonra Galatasaray'lılar. (Temsili)
  • Şampiyonluğun bir yere gittiği yok da takım çok ruhsuz be arkadaş.Rakipler artık taktiği de çözdü Bilic her hafta sıvamaya başladı böyle şampiyonluk kazanılmaz.2 senedir Bilic'in her daim arkasında duran ben bile Fener maçından sonra ona tek şart koydum:Şampiyon olması.Bu sene şampiyon olamazsan gidersin bu kadar basit.Sen stajyer hocalara derbi kaybet 2 senedir bir tane bile kazanama ama şampiyonluk bekle.Bakın Bilic'in BJK kariyerini demiyorum aynı zamanda genel konuşarak TD kariyerini katıyorum Hocalık kariyerini kurtarması için bu sene ŞAMPİYON OLMASI şart.Hadi şampiyon yapamadı West Ham'a gitti orada da taraftarlar ona soğuk bakacaktır büyük takımlara karşı 5 6 da yiyebilir yani şunu demek istiyorum burada çalıştırdığın takımı şampiyon yapıp paşa paşa göğsünü gere gere gitmek varken neden ayrıldığın takımı derbi bile kazanamayarak 2 senesini daha heba edersin? Bilic bu sene şampiyon yaptı yaptı yapamadı yol verilmeli artık bu camianın 1 senesini daha heba etme tahammülü yok.İstikrar loser hocalarla değil winner hocalarla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZoeSpacey

Aynen dostum aynen o yuzden su an en iyi turk forveti

Ondan daha iyi bir yabancı bir forvette yok zaten. Son vuruşu Burak kadar düzgün bir forvet mi var Türkiye'de ?

• Ersan, olcay, motta ve veli gibi kazmalar bu takimda ekmek yiyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.