Şimdi Ara

Süleyman Seba Sezonu | 26. Hafta | Beşiktaş - İst. Başakşehir | 06.04.2015 | 20:00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
9.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şampiyonluk şansınızın azaldığını düşünerek hadi Fenerbahçenizi destekleyen karakartallar.
  • Şampiyonluk bizim neyimize lan? Eziğiz lan biz kabul edelim artık hayatın her alanında eziğiz lan biz. Neyimize lan bizim. Kazanan hayatın her alanında onlar, hep bu herifler öndeler, olmuyo lan işte olmuyo hiçbir yerde olmuyo ne futbolda ne basketbolda curlingde bile olmuyo lan. Bırakın teknik konu falan tartışmayı yok abicim yok sadece futbolda değil hayatın her alanında kaybedeniz lan biz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demba ba olcay yokları oynuyor

Bekler işlemiyor

Sivok neden oynamaz da başkaları denenir transfer edilir

Tolgay dikine oynayan adam niye çıkar

Off ya şampiyonluk ruhu yok şampiyon olacağız diyen yok bi beğenmediğiniz gs ye bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canın sağolsun Beşiktaşım. Bundan sonra hedef avrupa kupalarına katılmak olmalı.

Öyle bomboş pozisyonları atamaz isen şampiyonluktan bahsetmek komik olur artık.

Bu hafta bi Sow'un attığı gole bakıyorum sol çizgiden alıp 4 kişiyi geçip tıkırlıyor, bi Sosa'nın kaçırdığına. Yine fb maçındaki Sow'un golüne bakıyorum, aynı maçta Olcay'ın kaçırdığı gol geliyor aklıma. Kalite farklı. Kaybedilen puan 5.

Kadro kalitesi ciddi manada fark ediyor. Ba haftalardır yok, top alamıyor. Bursaspordaki bedavaya getirilen Fernandao'ya bakıyorum hayvan gibi fiziği var, döve döve top oynuyor. Bizimkiler kırılgan.

Bu saatten sonra şampiyonluk mucize. Çünkü öyle bir takım var ki sahada gs deplasmanında çıkıp çatır çatır oynar yeneriz diyemiyorum.

Tekrardan söylüyorum canları sağolsun. 3 kulvarda ellerinden geldiği kadar mücadele ettiler.

• Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.
  • siz ne anlatıyonuz ya. Haftaya gs ts ye kaybedecek diye bizi hakem doğradı işte. Hep aynı puanlarda götürmek istiyorlar. Haftaya Gs ile eşitleyecez puan durumunu. Belki fenerde berabere kalır hoş ertelendi maçı.
  • Bilic yine derbi kazanamadı.

Beşiktaş 0 - 0 İst. Başakşehir
  • Bu Mete Kalkavan denen adam kimin torpillisi çok merak ediyorum. adamın iyi yönettiği 1 tane maç yok. 2 haftada bir 3 büyük maçı yönetiyor şaka gibi yemin ederim.
  • Ne yalan söyleyim daha erken bekliyordum beşiktaşın yarıştan kopmasını yine iyi dayandılar,ligde 3. zaten belliydi bakalım kim birinci olacak
  • Good Bye Beşiktaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Başakşehir 2 puan kaybetti.

Şampiyonluk şansınızın azaldığını düşünerek hadi Fenerbahçenizi destekleyen karakartallar.

doğru yalçının elle oynadığı pozisyonun penaltısı başakşehire çalınmadı hmmmmmm
  • Biz doğruları yazınca kızıyordunuz alın işte örnek bir maç daha, bizim takımımız futbol oynamıyor. Allah aşkına ortasahada 2-3 pas üstüste top yapamıyoruz şut çekmiyoruz sürekli yan top o da ortasahada yahu bari orta yapın o da yok. Biliç te vasat her hafta aynı taktik çözdü zaten rakipler ne olacağını. Töre yi tut tamam Beşiktaş bu kadar basit. İlk 11 e en az 6 adam lazım ya adam gibi adam olacak ya da her sene 3-4 şimdi de eksileyin çok bilmişler

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

siz ne anlatıyonuz ya. Haftaya gs ts ye kaybedecek diye bizi hakem doğradı işte. Hep aynı puanlarda götürmek istiyorlar. Haftaya Gs ile eşitleyecez puan durumunu. Belki fenerde berabere kalır hoş ertelendi maçı.

/>
  • Bence iki takımda galibiyet için yeteri kadar oynamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.

geçen sene 13, bu sezon 26 hafta dayandınız seneye 30 yaparsanız sonraki sene 32 felan böyle uzar bu iş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Canın sağolsun Beşiktaşım. Bundan sonra hedef avrupa kupalarına katılmak olmalı.

Öyle bomboş pozisyonları atamaz isen şampiyonluktan bahsetmek komik olur artık.

Bu hafta bi Sow'un attığı gole bakıyorum sol çizgiden alıp 4 kişiyi geçip tıkırlıyor, bi Sosa'nın kaçırdığına. Yine fb maçındaki Sow'un golüne bakıyorum, aynı maçta Olcay'ın kaçırdığı gol geliyor aklıma. Kalite farklı. Kaybedilen puan 5.

Kadro kalitesi ciddi manada fark ediyor. Ba haftalardır yok, top alamıyor. Bursaspordaki bedavaya getirilen Fernandao'ya bakıyorum hayvan gibi fiziği var, döve döve top oynuyor. Bizimkiler kırılgan.

Bu saatten sonra şampiyonluk mucize. Çünkü öyle bir takım var ki sahada gs deplasmanında çıkıp çatır çatır oynar yeneriz diyemiyorum.

Tekrardan söylüyorum canları sağolsun. 3 kulvarda ellerinden geldiği kadar mücadele ettiler.

Gel de bizim Sow'u beğenmeyen Fenerlilere anlat bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Artık bu saatten sonra şampiyonluk zor, hakemler tarafından desteklenen diğer 2 takımdan biri olacak herhalde.

geçen sene 13, bu sezon 26 hafta dayandınız seneye 30 yaparsanız sonraki sene 32 felan böyle uzar bu iş :)

%100 penaltıyı vermedi sen neyin kafasını yaşıyorsun ???
  • Yav abi takım çok kötü istek yok ruh yok, bu futbolla şampiyonluk falan zor ama tek ümidim şampiyonluk yarışındaki diğer takımların da iyi top oynamaması.

Bir de bu Mete Kalkavan 1. ligde nasıl maç yönetiyor aklım almıyor.

Hakemler kötü, takımlar kötü, yöneticiler kötü, milli takım kötü... Seneye futbolu hayatımdan çıkarıcam, başka bi branşa baskete falan yönelicem vallahi yeter gram tadı yok artık bu ülkede futbolun falan.
  • Bi ara dünyanın en iyi futbolcusu ilan edilip adına besteler yapılan Dembaba online mı?
  • 3. belli acaba 1. kim olacak
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.