Şimdi Ara

sultan pagan otmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 1 cift sultan aldim.arastirmalarima gore erkekler cok otuyormus ama bendeki hic otmuyor acabadedim kuslarin herikiside aynicins benmi kaziklandim yardimci olursaniz sevinirim(not.kuslarin ikiside yavruluga giriyo)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikiside yavruluğa girdiklerine göre meşgüllerdir kardeşim şaka bi yana yeni almışsın pek endişelenecek birşey yok sanırım alışmaya çalışıyorlarır hayvanlar daha
  • 1453emre 1 kullanıcısına yanıt
    Kuslar 1 aydir bende ama kesin eminsiniz demi 1i disi 1i erkekdir fotolarini atmaya calisiom ama sitede sorunvar galiba  sultan pagan otmuyor sultan pagan otmuyor
     sultan pagan otmuyor sultan pagan otmuyor

• Kuşların güzelmiş sultan papağanları 1 günde alışan hayvanlar cinsiyetleri hani muhabbet kuşları burunlarının mavi yada beyaz oluşundan anlaşılıyorsa bunlarında yanaklarındaki turuncu beneklerden anlaşılıyor.
    Koyu renkte ise bu turuncu erkek açık renkte ise dişi olduğu belirlenir.

Sendekilerin gri olanı erkek diğeri bana dişi gibi geldi.
    Cereyanda felan kaldılarsa neşeleri kaçmıştır belki yada dışarı çıkarmıyorsan belki bunalmışlardır.
    Birkaçgün uçurt evde istiyorsan.
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    Aldigim saticida oyle solemisti tavsiyelerin icin tesekkur ederim
  • Benim kuşların orda ne işi var

Aynı mutasyonlara sahibim hatta 4 gün önce yumurta aldım
  • haha seninkiler verdiyse heralde biara benimkilerde yumurtlar bugun kafese yemdeyistirmek icin elimi soktum disi tuaf bi saldiriya gecdi dedim acaba yumurtladimi bi bakindim ama pek bisi goremedim acaba yavru almanin kolay yollari varmi tavsiye edeceyiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan Papağanı alıştırma
    13 yıl önce açıldı
    Sultan papağanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.