Şimdi Ara

Sultan Papağanı Almayı Düşünüyorum.Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Benim 5 senelik bir muhabbet kuşum vardı,çok severdik sürekli ilgilendirdik,en iyi yemden alırdık vs.Ama bir müddet sonra sapitti ve bizimle fazla ilgilenmez oldu.Gelse bile çok az gelirdi.Ayrıca her yeri pisletirdi.Tüy dökme zamanı harici bile annem tüylerinden rahatsız olurdu.Ve dışkısından da aynı şekilde.Ben hayvanları çok seviyorum ve annem evde olmasa evi hayvan doldururum o derece yani.Biraz araştırdım bütçemize uygun cennet ile sultan papağanlarını buldum kuş olarak.Ama sultan Papağanlarının daha cana yakın olduğunu duydum.Onu almayı düşünüyorum.Düşünüyorum ama bu papağanın erkek veya dişi olması fark ederi mi?Yani yine muhabbet kuşu gibi azıtır mı?Ve ayrica annem pisliklerinden çok rahatsız oluyo.Bu papağanın pisligi ne durumda?Aşırı pislik yapar mı?Hani alsak zaten ben çok sever ve ilgilenirim o konuda sıkıntı olmaz.Kendisini yanlız hissetmez veya depresyona girmezCevaplarınız icin şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sultanlar cennetlere göre daha cana yakın olduğu doğru erkekler daha hareketli olur daha çok öter ve konuşturmak mümkündür dişiler daha sessiz sakindir alıştırmak için yavrudan almak çok önemli yeme yeni düşmüş yavru iyi olur onun dışında 1 yaşından sonra eş almak zorunluluk gibi bir şey yoksa tüylerini yoluyorlar onun dışında muhabbet kuşları kadar konuşmayı öğrenemiyorlar 3-5 kelime belki
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Peki 1 yaşından sonra eş almasam hayvan depresyona girip bana ilgiyi bırakır mı?Yada çok sorun olur mu almamam?Yada diyelim ki aldım bana olan ilgisi gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eş alınmadığında tüylerini yolduğunu ve çok ses çıkardığını duydum onun dışında eziyet olur kuşa benimle ilgilensin diye eşsiz bırakmak ne kadar ilgilensen de hemcinsi kadar olmaz size olan ilgisi gitmez de azalır diğer kuşu da size alıştırır
  • arkadaşım 1.5 seneden beri besliyordu fakat hayvan ck asiydi kendine yaklaştırmıyor ısırıyordu. Kuşa artık daha fazla bakmak istemediğini söledi bende acıdım kuşa yanıma aldım.Kuşa hiçbir eğitim vermedim bir haftanın sonunda yanıma gelmeye kendini okşatmaya başladı. Şu an artık yanımdan bir dakika bile ayrılmıyor beni babası sanıyor galiba ben böyle sevgi görmedim. Bana alışmasının sebebi ona bir hayvan olarak değilde insan gibi hep bir arkadaş gözüyle baktım.
  • Anladım.Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.