Şimdi Ara

sultan papağanı mı muhabbet kuşu mu sevda papağanı mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yavru hollanda cinsi muhabbet aldım 2 hafta oldu elime geliyor şimdilik : ) ben muhabbet almanızı öneririm bakımı ve eğitimi diğerlerine göre daha kolay ek olarak 2 tanede kasım sakası bakıyorum muhteşem ötüyolar : )
  • ilk yavruuuuuuuuuu geldiiiiiiii :))))))))) hepsi doluysaaaa 9 yapar var yaaaaa:))) dokuzunada bakamaz ama bellimi olurrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanolcay

ilk yavruuuuuuuuuu geldiiiiiiii :))))))))) hepsi doluysaaaa 9 yapar var yaaaaa:))) dokuzunada bakamaz ama bellimi olurrrr

Gözünüz aydın. Sağlıklı büyümesi dileğiyle...
  • Yumurta maması yap hergün.
  • kardeş bana yumurtalardan birini verirmisin beleşe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DURUM NEDİR
  • aradigin özellikelr muhabet kusundadir iyi egitim verirsen sana sadık kalır omzuna filan gelir videolara bakma sakın sultan papagina alsan o vidoedaki gibi olmaz herkesin kendine göre egitimi vardir
  • :) arkadalar konuyu bence bozmayalım cennet dersek sevimli komik eğitmesi zor ! eli fln ısırıyor ben bakarım diorsan önerim cennet çok zekidirler çocukların eğitmesi bence kolay olmaz sultan-muhabbet evet bunlar birbiri gibi bakın sultanın bakımı muhabbetten biraz zordur sonuçta büyüktür sadıklık meselesi dersek sadıktır ama çabuk satarr(başkasına da alışabilir öyle kopmak bilmeyn sevgi bağı yok bildiğim kadarıyla ) ee tabiki çok güzel hayvandır herkese tavsiy ederim alıştırırsınız kendinize kolayca severseniz omzunuza eli fln koondurursunu :) muhabbet dersek sadıktır ! alışması ne zor ne çok kolaydır ilk deneme için kesnlikle tavsiye ederim sonuçta diğrleri tam papağan ilk bakmak için muhabbet dadha iyidir seversin eline filan alırsın omzuna alıştırırsın bilgisayar oynarlken bile parmağına tüner ee tabiki sultanada özgü bişeydir cennet diğerlerine göre biraz daha soğuk ama çok tatlılardır eve neşe katar bnm sana tavsiyem muhabbet ona bak sonra sultan al derim cennetide alabilirsin senin kararın ama ilk denemense cenneti önermem hadi kollay gelsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.