Şimdi Ara

sultan papağanı mı muhabbet kuşu mu sevda papağanı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu üç kuştan birisini alacağım acaba hangisini alıp besliyeyim alacağım kuş bana sadık olması oyun oynamayı sevmesi ve eğitilmesinin kolay olması gerek eğitimi çok zor olmasın yeter birde hangi cinsiyet alayım onuda belirtirseniz çok iyi olur .

• CEVAP VERECEK YOKMU ARKADAŞLAR ?
  • muhabbet kuşu

1-2aylık (yavru) erkek.

eğitimi kolaydır yavrunun , konuşmayada yatkındır yavru erkek. 2-5,3 aylık olunca şakımaya başlar yavaş yuavaş

muhabbetkusu diye aratıp çıkan forum sitesine girersen yeterli bilgi mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

muhabbet kuşu

1-2aylık (yavru) erkek.

eğitimi kolaydır yavrunun , konuşmayada yatkındır yavru erkek. 2-5,3 aylık olunca şakımaya başlar yavaş yuavaş

muhabbetkusu diye aratıp çıkan forum sitesine girersen yeterli bilgi mevcut

ama izlediğim video larda cennet papağanları daha çok evcillesiyor birde Sultan papağanına muhabbet kuşunun büyüğü olarak tanımlıyorlar ne kadar doğrudur bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhsuzadam -- 3 Aralık 2011; 19:46:38 >
  • tabiki sultan papağanı mubahabbet o kada zeki olmuo cennet de biraz zahmetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: davuthan22

tabiki sultan papağanı mubahabbet o kada zeki olmuo cennet de biraz zahmetli

şey eğer zahmet olmazsa cennet neden zahmetli birde sultanın mubişlerden ne gibi üstünlüğü var kusura bakmayın sizide yoruyorum ama hayvan besleme heyecanı işte :)
  • cenneti evcillestirmesi ve konusturması zor konussa bile 2-3 kelime sultan cok daha kolay daha rahat evcillesiyor ve daha cok konusuyor genel olarak papağanlar mubiş lerden daha üstün (konusma evcillesme vs) sana bişi söylücem benm cennet o kadar zekiki kafesin kapağını kendi açabiliyor düşün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davuthan22 -- 3 Aralık 2011; 20:40:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

cenneti evcillestirmesi ve konusturması zor konussa bile 2-3 kelime sultan cok daha kolay daha rahat evcillesiyor ve daha cok konusuyor genel olarak papağanlar mubiş lerden daha üstün (konusma evcillesme vs) sana bişi söylücem benm cennet o kadar zekiki kafesin kapağını kendi açabiliyor düşün..

Demekki egitirsem cennet le çok eğleniriz peki. Cennet papaganinizi kendinize alıştırmanız ne kadar sürdü ve ne gibi zorluklar çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhsuzadam

quote:

cenneti evcillestirmesi ve konusturması zor konussa bile 2-3 kelime sultan cok daha kolay daha rahat evcillesiyor ve daha cok konusuyor genel olarak papağanlar mubiş lerden daha üstün (konusma evcillesme vs) sana bişi söylücem benm cennet o kadar zekiki kafesin kapağını kendi açabiliyor düşün..

Demekki egitirsem cennet le çok eğleniriz peki. Cennet papaganinizi kendinize alıştırmanız ne kadar sürdü ve ne gibi zorluklar çıkardı

daha alıştıramadım yeni aldım 2 hafta oldu cevreye alışıyor elimi alınca elimi kemiriyor bazen kafesten cıkarıom perdeye konup perdeyi kemiriyor elimden cok korkuyor elimi yaklastırınca ucuyor ama elimi arkada tutup göstermeyince istediğim kadar yaplasıyorm cok fazla ısırır ama kanatmaz fazlada acıtmaz sadece ısırdığında bağıkmayın elinzi kemiriyorsa sertce suratına üfürün

• Sultan papagini tam olarak konusamaz. İslikimsi bir ses cikarir. Muhabbet kusu daha net konusur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Sultan papagini tam olarak konusamaz. İslikimsi bir ses cikarir. Muhabbet kusu daha net konusur.

Yok konuşması okadar önemli değil. Benimle oynasın basa sadık olsun bana alışsın bunlar yeter bana :)
  • quote:

quote:

quote:

daha alıştıramadım yeni aldım 2 hafta oldu cevreye alışıyor elimi alınca elimi kemiriyor bazen kafesten cıkarıom perdeye konup perdeyi kemiriyor elimden cok korkuyor elimi yaklastırınca ucuyor ama elimi arkada tutup göstermeyince istediğim kadar yaplasıyorm cok fazla ısırır ama kanatmaz fazlada acıtmaz sadece ısırdığında bağıkmayın elinzi kemiriyorsa sertce suratına üfürün

Peki yavrumı aldınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

Sultan papagini tam olarak konusamaz. İslikimsi bir ses cikarir. Muhabbet kusu daha net konusur.

Yok konuşması okadar önemli değil. Benimle oynasın basa sadık olsun bana alışsın bunlar yeter bana :)

O zaman sultan papagani tavsiye ederim. Onunla daha rahat oynarsın. Sevebilirsin. Ben de mubis var sevdirmiyor it herif.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki yavrumı aldınız ?

adam bana 3 aylık dedide bilmiyorum

• SULTAN PAPAĞANIM YUMURTLADI HEMDE 4 TANE YUMURTASI VAR:)) ŞUANDA ÜSTÜNE YATIYORR ARA SIRA ERKEK YATIYOR... BAKALIM AY SONUNA DOGRU TEKER TEKER ÇIKARLAR YUMURTADAN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanolcay

SULTAN PAPAĞANIM YUMURTLADI HEMDE 4 TANE YUMURTASI VAR:)) ŞUANDA ÜSTÜNE YATIYORR ARA SIRA ERKEK YATIYOR... BAKALIM AY SONUNA DOGRU TEKER TEKER ÇIKARLAR YUMURTADAN...

acaba satmayı düşünürmüsünüz yavruları ve hangi şehirdesiniz?
  • İSTANBUL GÜNGÖRENDEYİM KARDEŞ... BAKALIM EGER HEPSİ YAŞARSA 2 TANESİNİ SATARIM . KENDİME 2 TANE AYIRACAM . BAKALIM CİNSLERİ NE OLACAK VS DAHA ERKEN ŞUANDA YUMURTAYA YATIYORLAR . 23 ARALIK GİBİ TEK TEK ÇIKMAYA BAŞLARLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanolcay

İSTANBUL GÜNGÖRENDEYİM KARDEŞ... BAKALIM EGER HEPSİ YAŞARSA 2 TANESİNİ SATARIM . KENDİME 2 TANE AYIRACAM . BAKALIM CİNSLERİ NE OLACAK VS DAHA ERKEN ŞUANDA YUMURTAYA YATIYORLAR . 23 ARALIK GİBİ TEK TEK ÇIKMAYA BAŞLARLAR

zaten istanbul daymışsınız ben kahramanmaraştayım kötü oldu bu herneyse insallah yumurtalaru-ın hepsi çıkar peki papağanınızı çift olarakmı almıştınız siz
  • ÇİFT OLARAK ALDIYDIM KARDEŞ... 1 YAŞINDALAR ZATEN. İLK YUMURTALAR... YAZA DOGRU BİR DAHA YUMURTA VERİRLER GİBİME GELİYOR...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • AKŞAM EVE VARDIMM BAKTIM YUMURTA 5 OLMUŞŞŞŞ:))) 6 TANE OLURSA ŞAŞIRMAM AMA YETER BU KADAR YAAA NASIL BAKACAK BU KADAR YAVRU SAG ÇIKARSA.....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.