Bildirim
Sultan Papağanı Yıkanırken videosu :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam hayvan banyo yapamıyor ki daha büyük ve geniş bir kap bulmanız daha iyi olur böyle banyo yapmaz ki kuşlar bende muhabbet var hayvan bildiğin suyun içinde çırpınıp duruyor ıslanmayan yeri kalmıyor -
çok tatlı kardeşim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Xxtr1mm
Fıstığımla sabah sabah duş keyfi yaparken videosunu çekeyim dedim :))
Kuşun Özel hayatina bile saygısınız yok .
Şaka bir yanada kuşunla aranız baya iyi zaten böyle olmalı herkesin arası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 14 Mayıs 2013; 17:26:53 >
-
Ben de bizim muhabbet kuşunu haftada 1 defa kafesin alt tabağı gibi bir tabağa ılık su doldurup yıkıyorum çok tatlı yıkanıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
Ben de bizim muhabbet kuşunu haftada 1 defa kafesin alt tabağı gibi bir tabağa ılık su doldurup yıkıyorum çok tatlı yıkanıyorlar
Üsümüyorlarmı ? bende duş var ama koymuyorum su. Daha sıcak olmasını bekliyorum havanin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
Ben de bizim muhabbet kuşunu haftada 1 defa kafesin alt tabağı gibi bir tabağa ılık su doldurup yıkıyorum çok tatlı yıkanıyorlar
Üsümüyorlarmı ? bende duş var ama koymuyorum su. Daha sıcak olmasını bekliyorum havanin.
Ben Antalyadayim. Bura gunduz 32-33 derece genelde. Aciyorum perdeleri oda iyice isininca ilik suyu doldurup odaya girer girmez daliyor kendi zaten Banyo yaptirinca da kafesine koyuyorum kapi cam acmiyorum o gun hic sicak kaliyor oda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt
hocam hayvan banyo yapamıyor ki daha büyük ve geniş bir kap bulmanız daha iyi olur böyle banyo yapmaz ki kuşlar bende muhabbet var hayvan bildiğin suyun içinde çırpınıp duruyor ıslanmayan yeri kalmıyor
Evet bılıyorum ne anlar banyodan saten ılkkez bu sekılde suya gırıyor bende kaydetmek istedim Kap olayına gelincede daha buyugunde denedım ama ona alışmadı kaçıp durdu :) bunda bı sorun olmadı -
Çok tatlı yaa=))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X