Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.228
Cevap
34
Favori
141.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Bizim mahallenin muhtarı 2 hafta önce bir açıklama yapmış. Cumhuriyet mahallesi için türk telekom gaziosmanpaşa genel müdürlüğü bilgi vermiş. "Aralık ayının son haftası fiber dönüşüm işlemi başlayıp, binalara çekilmeye başlanacak" demiş. Bakalım, ben herhangi bir şey görmedim ama pek de umudum yok açıkçası. Mahallenin dört yanı fiber bi biz gariban kaldık yemin ediyorum.

• bizim muhtar napıyo la

• Furkican58 kullanıcısına yanıt

Hocam bana 24mbit bile olsa internet versinler başka bir şey istemiyorum. İnternetim yok benim direkt, keşke ben de fiber bekliyor olsaydım :))

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

hocam turknete başvurdunuz mu veya gıbıra onlar getirtiyorlardı

• Tüm sorgularda tüm sitelerde alt yapı yok yazıyor adresimde.

Binada kutu var ama port eksik diyorlar. Binadaki kutuda mı eksik, sokaktan alınan mı bilmiyorum cevap yok muhatap yok. Biri taşınıp internetini taşımadan, bekleyenlere internet vermiyorlar. 28 daire var, 16 daireye verebiliyorlar demişti birisi. Kısacası rezillik.

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Hocam Santral Binasına Gidin Yıldız Posta Caddesinde Gayrettepeden ordan yardımcı olurlar diye düşünüyorum

m7ye binin mecidiyeköy 3.çıkıştan çıkın (Migrosun Yan Tarafı) 30myi bekleyin telekom baş müdürlüğünde inin önündesiniz bu belki bir çağre olabilir Umudunuzu kesmeyin

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.