Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.253
Cevap
34
Favori
142.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cebeci'de ismetpaşa durağının önünde kazı vardı sordum elektrik demişlerdi iki hafta önce. Hurdacıların olduğu yerdeki park ve etrafını cadde boyunca kaldırımların hizasında kazmışlar, siyah 15-20cm çapında siyah borular gördüm, bunların da fiber olduğunu sanmıyorum ama elektrik için bunlar kullanılıyor mu bilmiyorum. Akşam çalışan birilerini görürsem sorarım.

• Aslında ne güzel kazılmış işte, sen de çek fiberini bir daha niye kazasın yolu :))

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt
    He yok hocam önce elektrik için kazıp kapayacaklar sonra keyiflerine gelince fiber için kazıp kapatacaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atic A kullanıcısına yanıt

atic hocam 1392/1deki inşaat bitince bize fiber gelir kesin ve net söylüyorum  

• Fiberin gelmesi iyi ama kötü avantajları 2 kat ücretlerden bahsediyorum. Akşamları Avrupa sunucusuna bağlanmak frankfurt 60ms aşağısı yok. Süperonline gğbi firmalar alt firmalara altyapıyı üstleniyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • novaz kullanıcısına yanıt

hocam superonline nasıl katılar mı ping değeri vs nasıl

• Furkican58 kullanıcısına yanıt
    Birkaç sorun yaşadım BTK şikayet sitesinden kesinti ve sorunları bildirdim hemen çözdüler hepsini. Rocket League 60 ms, LOL 8 ms, Valorant 10 ms var.

Ping değerleri:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160224654

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 19 Ocak 2025; 11:38:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • novaz kullanıcısına yanıt

valorant 10ms garip kendi altyapıları ile böyleyse bilemedim

• Furkican58 kullanıcısına yanıt
    Hocam zor valla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber diye umutlandık ama 3 gündür elektrikler gidip geliyor burada, bugün 10 saat kestiler hatta :)) Maalesef elektrik boruları diye düşünüyorum.

• Selamlar dostlar, malum cumhuriyet mahallesinde bir dönüşüm işlemi var. Bugün binaya kutu koymuşlar ve bir tane de gri bir kablo çekmişler. Fakat kabloyu kutuya bağlamamışlar. Ayrıca sokağın başındaki binaya da turuncu kablo çıkarıp, bu binalara dağıttıkları kabloları burada sonlandırmışlar. Yüksek ihtimalle dağıtım kutusunu çekecekler diye düşünüyorum. Bu süreçte binalara çekllen kutuya sinyal verilme ne zaman olur, var mıdır fikri olan veya başına gelen?

• Archosan A kullanıcısına yanıt

bölgeden bölgeye değişiyor bu sene yapacklarmış diye söyleniyor, bizim orada 2-3 senedir çekilmiş ve hala aktif olmayan yerler var.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.