Bildirim
SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Benimkiler sadece 15m yanımda eskiden boş olan yere de koydular mudurlukle görüşüp 100mb almayı düşünüyorum şu an 14mb geliyor en fazla müşteri temsilcisi ile konuştum fakat ne zaman aktif olacağını sadece müdürlük gorebiliyormuş 22 Nisan'da konuldu 1 ayı geçti ama hala ses yok umarım en yakın zamanda aktif olur konumu da eski Edirne asfaltı daki akbankin karşısında sokak var o sokağın sağında makbulun orada 2 tane var caddeyi komple gezdim sadece Edirne asfaltı yönündeki sokaklara koymuşlar assagi tarafta hiç görmedim
-
Kesin bilgi almak için nereyi aramak lazım? Kablolar olduğu gibi duruyor. Birde şunu sormak istiyorum fiber geldiğinde çoğu yerde olan kabinler kulllanılacak mı yoksa belirli noktalardan mı akış sağlanacak? -
Kesin bilgi için mail atmanı öneririm.Ben mail attıktan sonra bir tarih verdilerquote:
Orijinalden alıntı: -Rusher-
Kesin bilgi almak için nereyi aramak lazım? Kablolar olduğu gibi duruyor. Birde şunu sormak istiyorum fiber geldiğinde çoğu yerde olan kabinler kulllanılacak mı yoksa belirli noktalardan mı akış sağlanacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantee12 -- 2 Haziran 2020; 23:20:9 > -
yanlış hatırlamıyorsam bunu forum da paylaşmak yasaktı turk telekom istemişti özel den pm gönderin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 2 Haziran 2020; 22:50:7 > -
bilgim yoktu düzeltiyorum. Bilgi için teşekkürler :)quote:
Orijinalden alıntı: smart0201
yanlış hatırlamıyorsam bunu forum da paylaşmak yasaktı turk telekom istemişti özel den pm gönderin -
günceldir :) -
-
-
Takip. 1 cebecideyim. 2. cebeciden doğru geliyorlar, 2540 sokaktayım bakalım hala göremedim yakınlarda çalışma. -
İsmetpaşa mahallesi tamamı dönüşüm yapıldı. Bazılarının elektirigi bağlandı bazıları bağlanmadı aktif olmasını bekliyoruz. Aşırı baskı yaptım yapılsın diye. Yıl başı aradılar yapacağız bu yıl dediler. Bayram öncesi dönüşüm bitti aktif olması kaldı sadece -
daha cebeci taraflarindaysa ben daha cok beklerims -
1 seneyi geçti vdsldeyim kabloları calmislardi daha önce adsldi dösemisken vdsl dösediler -
ben 6 7 senedir altyapi bekliyorum.Agustos a kadar gelicek dediler. Ama bi ümidim yokquote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
1 seneyi geçti vdsldeyim kabloları calmislardi daha önce adsldi dösemisken vdsl dösediler -
Ailemle kalıyorum kendime gazi Hastanesi'nin arka sokağında ev aldım parkın 2 sokak yukarısında ordada vdsl var sizin ev tam olararak nerde -
Sultançiftliği mh. Gazi Mustafa Kemal cd. üzerinde bir türlü tamamlanamadı gitti vdsl hat alt yapısı. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba? Düşük profildeki hızlar bir yere kadar götürüyor -
T4 Yenimahalle civarında çalışmalar yapıldı bazı sokaklarda benim dairemin karşısındaki kabin de değişti fiber kablolar hazır binaya çekilmek için bekleniyor.Nasıl ulaşabilirim telekoma bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
(Bahsettiğim çalışmalar 3 hafta kadar önceydi şuan henüz bir çalışma yok) -
Mail attım dönüş yapmadılar bende uğur mumcu aile sağlık hekimliğinin tam karşısındayım. Her yere kablolar çekilmiş durumda. 50. Yılda oturan babamların evinede kablo çekilmişti. Bu yıl içinde gelir diye düşünüyorum. Belki ağustos eylül.quote:
Orijinalden alıntı: Can2355
T4 Yenimahalle civarında çalışmalar yapıldı bazı sokaklarda benim dairemin karşısındaki kabin de değişti fiber kablolar hazır binaya çekilmek için bekleniyor.Nasıl ulaşabilirim telekoma bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
(Bahsettiğim çalışmalar 3 hafta kadar önceydi şuan henüz bir çalışma yok) -
gazi hastanesinin arkasındaki internet kafenin olduğu binaquote:
Orijinalden alıntı: yetkin58
Ailemle kalıyorum kendime gazi Hastanesi'nin arka sokağında ev aldım parkın 2 sokak yukarısında ordada vdsl var sizin ev tam olararak nerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantee12 -- 5 Haziran 2020; 23:6:57 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X