Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.203
Cevap
34
Favori
141.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkTelekom 100mbps vdsl mobilde hız testi sonucum:
    SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100MB vdsl hız alıyordum türknet 40 mb ye düşürdü böyle bir sıkıntı yaşayan varmı

• qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt

İsmetpaşa mahalleside listede varmış yaza kadar getirirler inşallah.

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt

Hız sürekli düşüyor 145 lerdeydi şuanda 80 alınca seviniyorum. Bazen modemi tekrar başlatınca 60 lara düşüyor.

• Bir süredir bu başlığı takip etmekteyim. Sultangazi / Cebeci'de oturuyorum vdsl bağlantıda sürekli bir dalgalanma oluyor mu? Superonline kullanıyorum ve taahhütü bitti Türknete geçmeli miyim ve geçiş süresi kaç gün olur?

• Vdsl de dalgalanma değilde türktelekom kullanıcı sayısı arttıkca internet değerlerini düşürüyor.

• Geçen sene Bu dönemde esentepe mahallesinde fiber kabloları döşemişlerdi evin duvarlarından geçiyordu bina içlerine kadar Kasım gibi bina içine bir kutu bağladılar 3 hafta kadar sürecek dedi kablo çeken ekip fiberin aktif olması için sistemden açılacak dendi gel görki kaç ay geçmesine rağmen hala fiber aktif değil geçenlerde ekipler mahallede geziyordu kutularda inceleme yapılıyordu sanırım kar yağışı yüzünden bazı sorunlar oluştu allahtan 10 senenin sonunda 5mbps adsl den vdsl 85mbps verdilerde fiber gelene kadar idare ediyoruz

• Arkadaşlar merhaba 50.yıl mahallesi muhtarlığının oradayım,Bu bölgede de fiber aktif olmuş bütün internet sağlayıcıları araştırdım modem ücretsiz deselerde +15 yada 20 lira modem ücreti yazıyor sözleşmede.TT Modemi Zorunlu kiralıyor bütün firmalarda TT nin uygulamasına göre harteket ediyor.Modemi sözleşmeden çıkarmanın bir yolu varmı?

• Arkadaşlar merhaba Geçtiğimiz cumartesi günü fiber interneti kullanmaya başladım.Adres 50.yıl mahallesi 2162 sokak. 8mbs hızdan 113 mbs hız alıyorum 9mbs de gönderme hızı çok memnun kaldım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 13 Mart 2022; 13:32:57 >
  • Hayırlı olsun, kablolar çekildikten ne kadar süre sonra bağlantı gerçekleşti?

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, Tahminen kablolar çekildikten 5-6 ay sonra Bağlantı gelmiştir.

• Türknet 2022 yılı için gigafiber planlamasına ilçenin alındığını söylemişti ancak turknet forumdan özel mesajla aldığım bilgiye göre, planlamanın tahmini olarak önümüzdeki yıl gerçekleşeceği söylendi. Cebeci mahallesi için en azından öyle dendi, 2023'e kaldık galiba o da tahmini. Zaten nisan ayına geldik herhangi bir yerde çalışmaya denk gelen yok sanırım, şaşırtıcı olmadı o yüzden bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 23 Mart 2022; 16:3:32 >
  • Geçen gün ben tekrar sordum daha başlamamış gibi duruyor. TT nin fiber çalışması yapmadğını Türknetin daha önce davranıp pastayı toplaması gerekiyor dedim :) Talep olarak ileteceklerini söylemişlerdi, belki bir faydası olmaz ama insan heves ediyor.

• 50.YIL MH 26 durak yakını, 2003 2004 2005 sokaklar fiber kablo çekiliyor.. Apartman içerisine superonline kutuları koyuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be demek kablonet ve telekomdan sonra superonline da geldi. Bir tek cumhuriyete gelemediler, aslında burada vdsl var yeterli ama hızım 100>80>60 diye gitgide azalıyor. Şu an 60/8.

Geçen hafta okla görünen apartmanlara sarı yelekli dört kişi siyah ince fiber kablolardan çekiyordu.

• Süperonline elemanı kapıma kadar gelip fiber İnternet reklamı yaptı sizce alınırmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MUTAF kullanıcısına yanıt

Arkadaş neler oluyor bu ilçeye ya? Önceden 10 mbit zor kullanırdık şimdi önüne gelen fiber çekiyor.

Ülkede zaten kaynaklar kısıtlı ama herkes bir bölgeye fiber çekiyor, TT,TSAT,TNET,TSOL var mı eksik kalan?

• yigitms Y kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ancak %25i bitti bile 2022'nin ve ilçenin hiçbir yerinde gigafiber çalışması gören yok sanırım? Kalan sürede mucizevi bir şekilde başlayıp, biteceğine pek inanmadığım için; daha önce söylenen "2022 için planlamaya alınan bölgedesiniz" söylemi boşa çıkıyor bence 2022'de çalışmanın başlayıp biteceğini pek ummayalım derim; 2023'e kısmet artık :)

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.