Şimdi Ara

Sultangazi isttelkom fiber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    16mbps destekliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt
    www.milleni.com.tr/fiber-nerede

16 mbps mi çıkıyor bu sitede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabileceğiniz Hız: 13 Mbps
    Bu değer evinizle santral arasındaki hattın maksimum fiziksel kapasitesini ifade ediyor. Gerçek kullanım sırasında bu maksimum kapasiteyi kullanmanız her zaman mümkün olmayabilir.
    13 çıkıyor verdiğiniz sitede. Reelde de en fazla 12,5-13 flan gördüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de Ismetpaşa'dayım, 2 gün sonra TTNET aboneliğim bitecek. 12-13 mbit hız alıyordum son aboneliğimde (öncekilerde 4 mbit'i zor görüyordum, son 2 sene biraz iyileşti işte, ankastre kutusundan daireye çıkan kabloyu falan değiştirip sağlam birşey almıştım, cat6e miydi neydi, öyle bir ismi vardı).
    Az önce de Turknet'i aradım tarife öğrenmek için, onlar da ''altyapınızda hizmet veremiyoruz, Türk Telekom'u arayarak bu konuda hattınızı açmalarını söylemeniz gerekiyor'' diye birşeyler söylediler. Zaten tek tarife 65 lira, e bu da kazık! Ben telefon olmadan sadece internet kullanıyorum, yani bunun standardı 50 liradır benim bildiğim.
    Neyse, burda hala fiber veya vdsl falan yok, geleceğini de sanmıyorum, hem belediye hem Türk Telekom yatırım yapmak istemiyor, şu an Türk Telekomun sahibi konumundaki Oger Telekom geçen sene kendi ülkesinde, Arabistan'da iflas etti. Adamların ekonomik durumu artık yeni yatırım yapmaya falan zaten müsait değil.
    Bunlar Garanti Bankası, Akbank ve İş Bankası’nın da bulunduğu bankalardan çektikleri kredilerin bazı taksitlerini bile vermemişler, kendi ülkelerinde zaten bittiler, TR'deki bankalara da milyar doları aşan borçları var, batmış gitmiş artık yani.
    Fiber daha belli bir süre gelmez gibi buraya, umarım ben yanılırım fakat görüntü hiç iç açıcı değil

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.