Şimdi Ara

Sultangazi isttelkom fiber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta İsttelkom alt yapı çalışması yazan tabela vardı,kaldırım kenarlarından birşeyler yapıyorlardı,bugün geçtiğimde ordaki dolaba doğru bir yol açıp sonrada üstünü kapatmışlar.
    Sanırım fiber çektiler.

Yer:
    Sultangazi/Yunus emre mahallesi
    Şair abay anadolu lisesi civarı

• turkcell ve vodafoe ortaklığınla fiber optik kablo çekiyolar istanbulun bir çok noktasına belediye ile çalışıyorlar örneğin bir yerde yol kazılıcak hemen altyapıyı hazırlayıp boruları ve kabloları koyuyorlar kutuyu takıyorlar hazır hala getiriyorlar burda hem belediye hem internet sağlayıcıları kara geçiyor yol 2-3 kere kazılmıyor masrafta hep yükselmiyor haliyle az masrafla daha çok insana fiber internet gidiyor benim tahminim 3 sene içinde istanbulun yarisindan fazlası fibere kavuşucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Bizim sitenin arkası taş yoldu ibb fiber döşeyecek diye bekliyoruz türkcell için gitmişler asfalt yaptılar sonra bir daha kazacaklar bazen böyle yaptıkları da oluyor

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    her zaman denk getiremeyebilirler istanbul büyük bir şehir yetişemeyebilirler tüm firsatlara

• erken gelse bari,fiber kullansak :))
  • Adamlarda değişik, TT fiber olan yere bir fiber hattı daha çekiyorlar anlaştığı operatöre. Biz burada ADSL ile sürünüyoruz, 1960 yılında döşenen bakır kablo üzerinden hizmet alıyoruz. Mail atıyorum durumu anlatıyorum cevap yok. Gerçekten ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Adamlarda değişik, TT fiber olan yere bir fiber hattı daha çekiyorlar anlaştığı operatöre. Biz burada ADSL ile sürünüyoruz, 1960 yılında döşenen bakır kablo üzerinden hizmet alıyoruz. Mail atıyorum durumu anlatıyorum cevap yok. Gerçekten ilginç...

Haklisiniz, sacma sapan bir sistemleri var :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYDUNET TOKİ KONUTLARINDA VARMI ?
    10 yıl önce açıldı
    BucaNet Kablosuz fiber
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bugun farkettim tramvay caddesi uzerinde calisma var. Sultanciftligi cebeci duraklari arasinda insallah bir an once gelir yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: lewizsthank1

Bende bugun farkettim tramvay caddesi uzerinde calisma var. Sultanciftligi cebeci duraklari arasinda insallah bir an once gelir yahu

gelsin bi an once :)) adsl kullanmaktan bıktık...

• dantee15 D kullanıcısına yanıt
    Bölgenizde VDSL var mıydı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenbey21

Adamlarda değişik, TT fiber olan yere bir fiber hattı daha çekiyorlar anlaştığı operatöre. Biz burada ADSL ile sürünüyoruz, 1960 yılında döşenen bakır kablo üzerinden hizmet alıyoruz. Mail atıyorum durumu anlatıyorum cevap yok. Gerçekten ilginç...

amaç o zaten fiber olan yerlerde yarışmak yoksa fiber olmayan yere adsl daya gitsin nasıl olsa TEKEL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Bölgenizde VDSL var mıydı ?

Malesef,adsl kullanicisiyim

• dantee15 D kullanıcısına yanıt
    Şu sebeple sormuştum genelde abone bölgesinde VDSL bulunsa dahi bilemeyebiliyor bu sebeple sormuştum yani en azından başka bir ISS gelene kadar VDSL kullanabilirdiniz diye, neyse İnşallah yakında fiber gelir bölgenize.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    İnsallah,2 3 yildir bekliyorum artik gelsin bi an once :))

• Çekişme ve para istiyorlarsa buraya da yatırım yapmak zorundalar. Burası İstanbul'un merkezi konumlarından. Yoğun bir nüfus var ve yıllardır ADSL'de sürünüyoruz. Buraya VDSL veya fiber getiren operatör çok fazla kar edecek eminim, herkes hızdan şikayetçi.
    Hala telefon kablolarından internet kullanıyoruz, yazıktır ya.
  • Haklisiniz,bir an once fiber gelmeli

• slm bende sultangazi Esentepe deyim hangi interneti önerirsiniz, fiber yıkmuş şuan.

• Sultangazi'ye geldi mi acaba fiber, nedir son durum? Yıl 2018 oldu Uğur Mumcu mahallesinde halen tık yok!
  • Cebeci'deyim bende 12 senedir internet cafe işletiyorum halen fiber internet gelecek rezillik çekiyorum başka bişey değil .
  • ceyhunistanbul kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun lokasyon kaç mbps destekliyor peki baktın mı hiç

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.