Şimdi Ara

UYDUNET TOKİ KONUTLARINDA VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle FİBER süperonline kullanıcısıydım fakat evimizi taşıdığımız için taşındığım yerde fiber net bağlantısı olmadığı için son çare UYDUNET'de aradım evimin odasında 3 priz bulunmakta birtanesi normal priz birisi kablo tv priz birtanede iki girişli ethernet prizi var Uydunet bağlantısı olduğunu düşündüğüm için bağlatmayıda düşündüm TOKİ ve TÜRKSAT devlete ait olduğu için böyle bir gereksinimde duydum yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim. :)

• deatkops D kullanıcısına yanıt
    Altyapının olup olmadığına bakabilirsiniz. Varsa çok güzel tarifeleri var uydunet in
    http://www.uydunetinternet.net/uydunet-altyapi-sorgulama/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmet paşa mahallesi google map'da bile kayıtlı fakat türksat sitesine güncellememiş
  • deatkops D kullanıcısına yanıt
    Türksat'ı arayıp sor dostum.
  • Denedim fakat kadın başından savdı beni sinir oldum evimde böyle bi iki giriş var ne anlama geliyor ikiside ?

UYDUNET TOKİ KONUTLARINDA VARMI ?
  • İstanbul içinde iseniz 0216 371 6666 'yı arayabilirsiniz,
    Bölgenizde Şebeke var ise aynı numaradan üyelik işleminizi de yapabilirsiniz...
  • resimde paylaştığın priz çıkışı kablo tv çıkışı olmayabilir. bazı siteler kendi tv altyapısını yapabiliyor. merkezi bir tv sistemi ile tüm binalara da yayın basıyorlar. genelde 20-40 kanal olur.

istanbul adres bilgini paylaşırsan yardımcı olabilirim. ismetpaşa dediğin bayrampaşa ise şebeke yok orada. net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bir arkadaşım TOKİ de oturuyordu.Uydunet-televizyon filan hepsini içeren bir tarife kullanıyorlardı.Sorduğumda da tokinin bu altyapısının olduğunu söylemişti.Ama siz yine de sorun hocam,muhtemelen uydunet altyapısıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ADANA ismetpaşa MAh.'de oturuyorum o telefon girişi olabilirmi süperonline yalın adsl bağlatmak için lazım olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.