Şimdi Ara

Summner's Rift'te küffarı denize döktüğümüz gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BÇS

bordo spelliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yonkou

quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

Efendi efendi girdik oynuyoruz arkadaşla. Karşıda da 3 Yunan varmış. Adamlar hakaret edince bizim arkadaş da cevap verdi. Ortalık karıştı. Bizim de gözümüz döndü. 2 kişiye 4 kişi geri çekilirken oda arkadaşımın hücum marşını duyunca da geri döndük . Henüz level 3 iken kuleye dalıyoruz öyle atarlandık ama değdi.. Hiç sevmem böyle şeyleri ama değdi.

Summner's Rift'te küffarı denize döktüğümüz gün

cCc ne lan adam mermiye kafa atacak duruma gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

aferim çok güzel yapmışsın bitek ben trollemiyorum..

Hayır build yanlış olmuş, Ezreal'e hybrid kasması lazımdı. 2ie ve 2rabadon olsaydı daha güzel yapmış olurdu.
  •  Summner's Rift'te küffarı denize döktüğümüz gün
  • Ben tanıyorum bizimkileri. Bir sonraki oyunda araplara karşı oynadılar, onlar da bizimkileri "arkalarından" vurdu. Tarih tekerrür etti, imdi yürek ırtılur.

Hayır madem o kadar sevmiyorsunuz, hepsini denize dökmeyip birini saklayaydınız da nefret seksi yapardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldwar12

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

aferim çok güzel yapmışsın bitek ben trollemiyorum..

Hayır build yanlış olmuş, Ezreal'e hybrid kasması lazımdı. 2ie ve 2rabadon olsaydı daha güzel yapmış olurdu.

artık komik değilde 2 ie mevzusu, adam haklı bencede hiç gerek yok manamule denilen gereksiz şeye. Direk BT alıp trinity'ye yardır.
  • birde Mustafa Kemalin askeriyiz yazmışlar ne kadar saçmasınızlan biz gücümüzü böyle moktan bir oyunla gösterecek kadar mı düştük
  • ahahhahaahahahah
  • tamam
  • bordo ie'liler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 20 Temmuz 2012; 14:41:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.