Şimdi Ara

SUNA BI GOZ ATIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: batuhanbb

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

oyunda bütün hesaplar silindi ne olacak şimdi sorumlusu kim bunun millet nicklerine küfür yazmaya başladı

Relog adı verilen bir olay oldu oyun geriye sarıldı o kadar emek boşa gitti...

bn oynamicm artk eğer şimdi oluyosa ileridede olabilr bu riski göze alamam peki geri dönme ihtimali varmı ha bide oyun da bir sürü bug var ztn bu olayın gerçekleşmesi daha yeni olmasından dolayı şimdlk oynamıcam tekrar aynı olay olabilr allahtan 1 günlük emeğim vardı bu emek 3 ay flnda olabilrdi

Aynı olay yeniden olabilirmiş,bende oynamıyorum bıraktım,normal ogame en kralı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunda bütün hesaplar silindi ne olacak şimdi sorumlusu kim bunun millet nicklerine küfür yazmaya başladı

Relog adı verilen bir olay oldu oyun geriye sarıldı o kadar emek boşa gitti...

bn oynamicm artk eğer şimdi oluyosa ileridede olabilr bu riski göze alamam peki geri dönme ihtimali varmı ha bide oyun da bir sürü bug var ztn bu olayın gerçekleşmesi daha yeni olmasından dolayı şimdlk oynamıcam tekrar aynı olay olabilr allahtan 1 günlük emeğim vardı bu emek 3 ay flnda olabilrdi

Aynı olay yeniden olabilirmiş,bende oynamıyorum bıraktım,normal ogame en kralı.

aynen katılıyorum sana zaten çok fazla üretimden bir şey harcayamıyodum ama 1 günde 87.000 puan arttım o ayrı konu ama baydı bni

• Valla ben oynuyorum ve şuanda 800 tane ağır avcım var. Çok hızlı akıyor oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MusaKa92

Valla ben oynuyorum ve şuanda 800 tane ağır avcım var. Çok hızlı akıyor oyun.

bu oyunu karalamak gibi olmasın ama çok bug var dün olduğu gibi relog olma ihtimalı çok yüksek bnce yolyakınken dön site oturunca tekrar oyunu başlarsın şimdi oyun çok yeni herşey olabilr
  • quote:

bu oyunu karalamak gibi olmasın ama çok bug var dün olduğu gibi relog olma ihtimalı çok yüksek bnce yolyakınken dön site oturunca tekrar oyunu başlarsın şimdi oyun çok yeni herşey olabilr

Can Sıkıntısı 800 adet Ağır Avcı bastım
  • ARKADAŞLAR OYUNUN KAPANMASI DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL
    ADAMLAR GAMEFORGE İLE KONUŞUP OYUNUN LİSANSINI ALMIŞLAR
    ÜSTELİK AYNI OYUNU OYNATMIYORLAR
    SİZDE GÖRÜYORSUNUZKİ OYNADIĞINIZ OYUNDA MADENLER ANORMAL ŞEKİLDE ARTIŞ GÖSTERİYOR
    BUDA ÖZELLİKLE OYUNU ASIL OGAME'DEN AYIRIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypsibremetes

ARKADAŞLAR OYUNUN KAPANMASI DİYE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL
    ADAMLAR GAMEFORGE İLE KONUŞUP OYUNUN LİSANSINI ALMIŞLAR
    ÜSTELİK AYNI OYUNU OYNATMIYORLAR
    SİZDE GÖRÜYORSUNUZKİ OYNADIĞINIZ OYUNDA MADENLER ANORMAL ŞEKİLDE ARTIŞ GÖSTERİYOR
    BUDA ÖZELLİKLE OYUNU ASIL OGAME'DEN AYIRIYOR

oyun yasal olabilr ama daha çok hatası var bazı yazılar yabancı helede dün relog olunca millet çılgına döndü ayrıca o kdr aşırı madeni ne yapıyım bn elinde patlıyo bi de oyuncu sayısı çk az
  • beyler ben kayıt olmayı denedim oyuna kayıt olunmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguugu

beyler ben kayıt olmayı denedim oyuna kayıt olunmuyo

olma yöneticisi en son küfür ederk herkesin hesabıyla oynadı sonra yeni hesap almayı kapadı anlıyacağın takma bile
  • bende şöle güzel bi filo yaparım die düşünmüştüm normal ogame e yeni başladığımdan daha 2k puan war ama önceden bi ara başlamıştı 40k puanda kapatmıştım benim bi ark war 2M puanı wardı bi sürü filo wardı bi ara filoyu havada bırakmayı unutmuş bütün filo gitmiş sonrada oyunu bıraktı bende çok saldırı yiyodum ondan bıraktım :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguugu

beyler ben kayıt olmayı denedim oyuna kayıt olunmuyo

olma yöneticisi en son küfür ederk herkesin hesabıyla oynadı sonra yeni hesap almayı kapadı anlıyacağın takma bile

ha bi de abi neden küfüR edip herkesin hesabıyla oynadı anlamadım ne yapmışlar ki
  • adam kafasına göre relog yaptı millet küfür etti o da küfür etti
  • salak herif yaa peki bi daha açılmaz mı??
  • hyr açmıcam dedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.