Şimdi Ara

SUNA BI GOZ ATIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.archiaonline.com/ogame super bi ogame herkese tavsıye ederım beyenmıyenlerede saygı duyarım saatlık uretım 400 k sadece fılo ıle arastırma kasıosunuz ve oyunun zevfıne daha cabuk varıosunuz 16 kısıyız acele edın

• Benim arkadaş birinciydi o oyundaAma bu oyun ogamenin yerini asla tutamaz
  • OLE BI IDDA YOK OYUNUN ZEVKINI CIKARIN DIE SOLEDIM
  • Oynamaya başladım.

Senin nick ne?
  • TAHRIBAT ARKADASLAR BENI NICK
  • bu oyunun yasal olduğuna eminmisiniz?? gameforge farkederse kapatma hakkı var ssanırım
  • bnde yazıldım nick ne bu arada king_mehmet sende oyuna girdinmi adın varda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bu siteyi sen açmışsın.Oyun firması görmeden direk kapamanı öneririm.Firma görürse davalık bile olma ihtimalin var
  • para para para dıon yanı mu serverlerı var mılyarlarca hepsıne dava ac bı oyun oynıcaz burnumuzdan getırdın hemde yasal bu server kaygınız olmasın
  • bu oyunun reklamı yapılması şart sadece 107 kişi var birazcık bir şeyler yapın ki millet gelsin
  • Ben 2.yim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Ben 2.yim.

bn 28. yim de sizinle dost ittifak olabilirmiyiz???
  • evet bende başladım foreverkobe yle aynı ittifaktayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiEveryThink -- 3 Temmuz 2007; 12:35:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

quote:

Ben 2.yim.

Sizin ittifak ne?
  • quote:

quote:

quote:

Ben 2.yim.

Sizin ittifak ne?

apollo doğuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbb -- 3 Temmuz 2007; 14:07:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: herriy

para para para dıon yanı mu serverlerı var mılyarlarca hepsıne dava ac bı oyun oynıcaz burnumuzdan getırdın hemde yasal bu server kaygınız olmasın

Ben uyardım sadece.
  • oyunda bütün hesaplar silindi ne olacak şimdi sorumlusu kim bunun millet nicklerine küfür yazmaya başladı
  • quote:

oyunda bütün hesaplar silindi ne olacak şimdi sorumlusu kim bunun millet nicklerine küfür yazmaya başladı

Relog adı verilen bir olay oldu oyun geriye sarıldı o kadar emek boşa gitti...
  • Benim nickim OvErDoSe07
  • quote:

quote:

oyunda bütün hesaplar silindi ne olacak şimdi sorumlusu kim bunun millet nicklerine küfür yazmaya başladı

Relog adı verilen bir olay oldu oyun geriye sarıldı o kadar emek boşa gitti...

bn oynamicm artk eğer şimdi oluyosa ileridede olabilr bu riski göze alamam peki geri dönme ihtimali varmı ha bide oyun da bir sürü bug var ztn bu olayın gerçekleşmesi daha yeni olmasından dolayı şimdlk oynamıcam tekrar aynı olay olabilr allahtan 1 günlük emeğim vardı bu emek 3 ay flnda olabilrdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanbb -- 3 Temmuz 2007; 23:11:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.