Şimdi Ara

Sunbeam CCF almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.stok fan gerek ses gerek ısı bakımından bezdirdi birde malum burası izmir.max 80-90tl civarındafx 6100 ile kullanılacak bu sogutucudan daha iyi bir soğutucu varmı? gaia düşünüyordum ancak ccf daha mantıklı geliyor siz ne düşünüyorsunuz?
    teknobiyotikte 82tl şu an CCF

• O fiyatlarda alınabileceklerin en iyisidir
  • CCF'yi için rahat alabilirsin. Yalnız AM3+ soket destekliyor mu, bir sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironpumper -- 24 Temmuz 2012; 16:15:24 >
  • teknobiyotikteki ilanda am3+ desteği var yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

teknobiyotikteki ilanda am3+ desteği var yazıyor

Yine de bi telefon aç sor, bazen yanlış yazabiliyorlar. Örneğin hepsiburada.com'daki CCF'ın AM3+ desteği yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironpumper -- 24 Temmuz 2012; 17:45:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

quote:

teknobiyotikteki ilanda am3+ desteği var yazıyor

Yine de bi telefon aç sor, bazen yanlış yazabiliyorlar. Örneğin hepsiburada.com'daki CCF'ın AM3+ desteği yok

Ben de bugün hepsiburada'dan sipariş verdim. Yorum yazanlardan biri fx 4100 ile kullandığını söylüyordu, ben de buna güvenerek sipariş verdim. İnternette de doğru dürüst bir bilgi buladım. Fx 8120 ile kullanmayı planlıyorum, inşallah sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-55024C953 -- 24 Temmuz 2012; 18:35:23 >
  • Yine de bi telefon aç sor, bazen yanlış yazabiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğutucu az önce geldi. İlk defa bu tarz bir soğutucu aldığım için gerçekten devasa geldi bana.

Stok fan ile (7100rpm) 3ds Max (Vray) ve Keyshot ile yaptığım denemelerde 59C gördüm. .Kasa açık ve herhangi bir egsoz fan yok.

Prime95 ile yaptığım testte 62c gördüm ki fx 8120 için belirten max sıcaklıktan (61C) daha fazla. Bu arada işlemci 125W tdp değerine sahip.

Şimdi Sunbeam'i takıp değerlere bakacağım inşallah sorunsuzca takarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altwo

Soğutucu az önce geldi. İlk defa bu tarz bir soğutucu aldığım için gerçekten devasa geldi bana.

Stok fan ile (7100rpm) 3ds Max (Vray) ve Keyshot ile yaptığım denemelerde 59C gördüm. .Kasa açık ve herhangi bir egsoz fan yok.

Prime95 ile yaptığım testte 62c gördüm ki fx 8120 için belirten max sıcaklıktan (61C) daha fazla. Bu arada işlemci 125W tdp değerine sahip.

hocam sonuçları yazarsan çok memnun olurum pazartesi alıcam bende soğutucuyu o yüzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altwo

Soğutucu az önce geldi. İlk defa bu tarz bir soğutucu aldığım için gerçekten devasa geldi bana.

hocam sonuçları yazarsan çok memnun olurum pazartesi alıcam bende soğutucuyu o yüzden

Soğutucuyu taktım ama nedense baya zorlandım. Bu arada dandik everest kasa kullanıyorum, ucu ucuna sığdı diyebilirim.

Aşağıda core temp ile aldığım değerler var. Max 46C, min 22C gördüm. Tabii ss'lerde görülebileceği üzere çarpan ve voltaj auto'da. Fanın 1500rpm'den sonra rahatsız etmeye başladığını söyleyebilirim. Elbette stok fanla asla kıyaslanamaz.

Birazdan OC denemelerine başlayacağım. Gerçi benim için 4ghz kafi.

Kimseye bu soğrutucuyu alın ya da almayın diyemem zira bu işlere vakıf değilim. Ama kendi adıma memnun kaldığımı söyleyebilirim.

• güzel sonuçlar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.