Bildirim
Sunbeam Core-Contact Freezer Hakkında (Alındı) İnceleme Geldi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladım dostumda o resimde kullanılan bellekler hyperx yükseklikleri fazla değil standart ramden 2mm falan yüksek 35-36mm falan ama senin ramlerin yüksekliği 40mm.Ramlerin büyük ihtimalle fanın alt tarafında kalacak ama soğutucuyu taktığında fanın anakarttan yüksekliği yeterli gelmeyecek gibi.Şu resimdeki gibi bir durumla karşı karşıya kalabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 6 Mart 2012; 9:28:58 > -
-
O zaman bir problem yok. -
Kırmızı ripjaws bellekler kolay kolay sorun çıkarmaz, yükseklikleri fazla değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Kırmızı ripjaws bellekler kolay kolay sorun çıkarmaz, yükseklikleri fazla değil.
Renk ayrımı yapmaksızın bütün ripjawslar 4cm hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: knnkpln
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
Kırmızı ripjaws bellekler kolay kolay sorun çıkarmaz, yükseklikleri fazla değil.
Renk ayrımı yapmaksızın bütün ripjawslar 4cm hocam
Kırmızı diye belirtildiği için, öyle yazdım. Yoksa mavi-kırmızı-siyah üçlemesini kullandım g.skill in. Hepsi aynı yükseklikteydi. -
Valla o değilde açtığım konuyu da görmüşünüzdür vatan worldcardla olan anlaşmayı bitirmiş işin yoksa git şimdi başka kart al -
Yardımlarınız için teşekkür ederim, siparişi veriyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Mart 2012; 10:15:34 > -
bende bu soğutucudan alıcamda ramleri kapatır diye korkuyorum anakart altta linkte acaba kapatırmıkı ramleri :S
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=N68-S -
Evet siparişi verdim az önce. -
Soğutucu geldi, ya akşama ya da hafta sonu montajını yapacağım. Yüksüz ve yük altında sıcaklık testlerini de yapacağım.
İşlemciyi %100 yüke bindirmek için hangi programı kullanmak lâzım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 7 Mart 2012; 15:42:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
Soğutucu geldi, ya akşama ya da hafta sonu montajını yapacağım. Yüksüz ve yük altında sıcaklık testlerini de yapacağım.
Aida64 ,prime95,linx 0.6.4 -
quote:
Hayırlı olsun, sıcaklık ölçmek için Linx birebir. -
@Müşavir dediğin gibi prime95 o kadar da kasmıyor ama linX bayağı kasar pc yi aida64 ile de max sıcaklığı görürsün. -
Teşekkürler, peki kaç dakika yapmam gerekiyor LinX testini. -
quote:
Teşekkürler, peki kaç dakika yapmam gerekiyor LinX testini.
O kendi yapıyor zaten.Sanırım 15dk falan sürüyor.Uzun süre test yapmak ve sıcaklıklara göz atmak istiyorsan aida64 stress testini kullan. -
Denemek için LinX'i indirdim iş yerindeki PC de test ediyorum şu an. Testleri yapınca ayrı bir konu altında paylaşacağım teşekkürler. -
quote:
Denemek için LinX'i indirdim iş yerindeki PC de test ediyorum şu an. Testleri yapınca ayrı bir konu altında paylaşacağım teşekkürler.
Hayırlı olsun sonuçları bekliyoruz -
Sonuçlar ne durumda? Bende CCF alayım diyorum, i5 2500K - MSİ ZMA68 G43 G3 - Gskill Ripjaws var..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X