Sunbeam Rheobus Extreme Mavi Led Işıklı 6-FAN Kontrolcü alınırmı acaba dusuncelerınız nelerhepsiburda
Arkadaşımda var bu ürün gayet memnun, fanları tamamen kapatilmesi de güzel bir özellik, bende almayı düşünüyorum bu yakınlarda
quote:Orijinalden alıntı: LEON-X Arkadaşımda var bu ürün gayet memnun, fanları tamamen kapatilmesi de güzel bir özellik, bende almayı düşünüyorum bu yakınlarda en fazla kac rpm le donduruyor
quote:Orijinalden alıntı: laaz şimdi sipariş verdim bakalım nasıl olucak kardes zahmet olmazsa denemelerini yaptıktan sonra izlenımlerini yazabilirmısın bende almayı dusunuyorum ...........
quote:Orijinalden alıntı: qedo quote:Orijinalden alıntı: laaz şimdi sipariş verdim bakalım nasıl olucak kardes zahmet olmazsa denemelerini yaptıktan sonra izlenımlerini yazabilirmısın bende almayı dusunuyorum ........... okey yaparım yazarım burya
arkadaslar urunu kurdum fakat kac rpm le dondüklerini gormem ıcın ıkı uclı kabloların bı ucunu anakarta bır ucunuda kontrolcuyemı takmam gerekıyor acaba.
KENDİ İNCELEMEM TIKLAYIN. SANIRIM 3-pin to 3-pin olması gerekecek herhalde paneldeki RPM Değerlerini görmek için ama şöyle de bir şey var, bütün fanların RPM ini gösterecek mi