Şimdi Ara

Sunbeam Tuniq Propeller mi? yoksa Thermalright Ultra-120 Extreme Rev.c mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İkisi arasında ultra 120 daha iyi. Ama ultra 120ye birde fan alman gerekiyor.

Birde ikisi eşit ürünler değil ultra 120 yle yapı olarak denk olan Sunbeam in Tuniq Tower 120 extreme modeli:

http://www.hepsiburada.com/sunbeam-tuniq-tower-120-extreme-amdintel-lga755-corei5-corei7-cpu-sogutucu/productDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd972116

Ultra 120 ile benzer sonuçlara sahip.Üzerinde fanla beraber geliyor.

Tavsiyem True black + Silverstone Fm122 gibi bir fan alman.Eğer kasanda yer varsa Noctua D14 alabilirsin, daha verimli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 12 Haziran 2010; 23:05:00 >

• utra 120 rev c alman daha iyi olur..iki fan alırsın kullanırsın
  • daha öce tuniq propeller aldım, elimde zaten zerotherm core92 vardı daha iyi olacağını düşünmüştüm. açıkcası performans alamadım... arkadaşımın ihtiyacı vardı verdim... o iyi diyordu ama belkide ben yapamadım. ancak thermalright ultra 120 rev c. almanı ben de tavsiye ediyorum. incelemelerini okumuştum. gerçekten performanslı. görünümü daha iyi olsun diyorsan piyasada şuan yok ama thermalright true black 120 rev c. modelini de alabilirsin...

Sunbeam Tuniq Propeller mi? yoksa Thermalright Ultra-120 Extreme Rev.c mi?

• Kule soğutucular C tipi soğutuculardan biraz daha iyi performans veriyorlar. Ben de Thermalright'ı öneririm. Söylendiğinin aksine tek fan yeterli olacaktır. Bu soğutucu için 2 fana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.