Şimdi Ara

Sunbeamtech Core-Contact Freezer Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunbeamtech Core-Contact Freezer işlemci soğutucusunu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan birşey var soğutucu fanı 3 pinli olduğu için fan hızı program aracılığıyla anakart üzerinden kontrol etmek mümkün olmuyor sanırım. Yanında kontrol ünitesi geliyor ama buda kasa arkasına takıldığı için benim gibi fan hızını sürekli değiştirenler ve kasası yerde olanlar için sürekli ulaşılması pek rahat olmaz diye düşünüyorum (eğil-kalk). Buna bir şekilde bir çözüm bulmazmıyız yani ben bir program üzerinden manuel yada otomatik olarak fan hızını ayarlamak istiyorum manuel olayı zor olur gibime geliyor. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. 4 pinli fan takılabilir sanırım, fan veya başka benzer bir soğutucu tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim.

• Merhaba..
    Aşağıdaki linkte SpeedFan programının geniş anlatımı var. Bu programı kullanırsan, anakarta taktığın bütün 3 pinli fanlarını otomatik olarak kontrol edebilirsin..

http://forum.donanimhaber.com/m_27910591/mpage_1/key_//tm.htm#29006826
  • illaki arkaya takacaksın die birşey yok kasanın yanına bir delik açarsın oraya tutturursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arctic Freezer 34 eSports DUO
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.