Şimdi Ara

Sunexpress Bedava Uçak Bileti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilet fiyatlarına bakarken gördüm.

Mantık şu : Sunpointse üye olacaksınız 02-21 ocak arası bilet alacaksınız ve 10 şubat 28 mart arası ücretsiz bilet elde edeceğiz.

Kartın herhangi bir ücreti yok sanırım. Araştırdım bulamadım. Hediye biletleri alırken tek bu bedeller ödenecekmiş. Aşağıda koyu şekilde belirttim.

Üyelik için :http://sunpoints.sunexpress.com/

Kampanya kuralları
    02-21 Ocak 2015 tarihlerinde satın alma ve seyahat etme koşulu ile SunPoints üyeleri 10 Şubat -28 Mart tarihlerinde kullanmak üzere 1 adet iç hat tek yön ödül bilet kazanacaklardır
    Ücretli biletin satış ve seyahat tarihleri 02-21 Ocak 2015’dir.
    Kampanya’dan sadece SunPoints üyesi olan yolcular faydalanabilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için üyenin tüm kişisel kayıt bilgilerinin doğru ve eksiksiz olması gereklidir.
    SunPoints programına sunpoints.sunexpress.com adresinden üye olunabilir.
    Ödül biletler yalnızca tek yön iç hat bileti olarak düzenlenebilir.
    Ödül biletler 10 Şubat-28 Mart 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Ödül bilet sunpoints.sunexpress.com adresinden düzenlenebilir.
    Ödül bilet yalnızca bileti hakeden yolcu tarafından kullanılabilir. Ödül biletler değiştirilemez, transfer edilemez ve geri verilemez.
    Kampanya kişi başına sadece bir (1) ödül biletle sınırlıdır. (Örnek: Yolcu Aralık ayında bir kereden fazla uçmuş olsa dahi, yalnızca bir(1) ödül bilete hak kazanır.)
    Sunpoints üyeleri ödül biletten ve ödül bileti kazandıkları ücretli biletlerinden SunPoints programı için puan kazanamazlar.
    Ödül biletler vergi, havaalanı ücretleri ve yakıt harcı hariçtir. Yolcu, bu bedelleri ödemek zorundadır.
    Kampanya kapsamında ücretli parkurun biletleme işlemleri sunexpress.com adresinden, SunExpress çağrı merkezinden ve SunExpress acentalarından gerçekleştirilebilir.
    Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
    Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek uçuşlar SunExpress Genel Taşıma Kurallarına tabi olacaktır.
    Kampanya kapsamında SunExpress yer garantisi vermez. SunExpress tarafından tanımlanan sınıf ve kontenjanlarda, uçuşlardaki müsaitlik durumuna göre biletleme yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorpeynirim -- 11 Ocak 2015; 23:34:16 >

• 24'unden sonra olsaydi cok iyi olacakti. Donus bedavaya gelirdi. Bi memeleketi gorurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ödül biletler vergi, havaalanı ücretleri ve yakıt harcı hariçtir. Yolcu, bu bedelleri ödemek zorundadır. "
    bu bedeller ne kadar olacak peki?
  • sirri S kullanıcısına yanıt
    Havalimanı Vergisi 8 TL

Yakıt Harcı 15 TL

Hizmet Bedeli 12 TL

Toplam 35 TL.

Sunexpressten bilet seçince bu tutarları belirtiyor
  • vergi, havaalanı ücretleri ve yakıt harcı ile minimum 40 tl ücret çıkar herhalde
  • Bu güzel fırsatı paylaştığınız için teşekkür ederim.

• Bilgileri girince sayfa bulunamadı diyor. Yarın bir daha deneyelim bakalım. Bi ING Pegasus olmasa da iş görür belki.
  • Ücretli biletin satış ve seyahat tarihleri 02-21 Ocak 2015’dir.

9 gün kalmış zaten. Eğer 9 gün içinde seyehat etmeyecekseniz kampanya size göre değil boşuna araştırmayın.
  • Teşekkürler

• 5 Ağustos Hatay-Antalya SunExpress uygun bilet teklif var mı acaba teşekkürler 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.