Şimdi Ara

Sunny 55' 4K Curved LED TV 2450 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2000-2500 lira civarında televizyon almak için araştırma yaparken karşıma bu televizyon çıktı. Sunny kullananlar varsa panel kalitesi falan olarak öneri verebilecek var mıdır? Ya da neden bu kadar ucuz bu televizyon? Emsalleri Samsung-LG gibi markalar 4000 liradan aşağı değilken üstelik.
    Link

• Hepsiburada da şu anda 2100 tl hocam bence görüntüsünü görmeden almayin derim o fiyata 49ub8300 daha mantıklı duruyor gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeNzA M kullanıcısına yanıt
    2650 görünüyor hocam bende. Panel kalitesinden şüphelendiğim için duruyorum ben de zaten. Birkaç teknoloji marketine gidip bakayım diyorum aynı markadan başka televizyon varsa diye de belli olur mu tam olarak bilmiyorum
  • benim baktığım sanırım curved olmayan modeli...flat olanı düşünürseniz 2050 liraya satanda var uzun vadeli bir ürün istiyorsanız şahsi fikrim görüntüsünü bile görmeden almayın derim...
    http://www.hepsiburada.com/sunny-55inc-141-ekran-4k-smart-wifi-dahili-uydulu-led-tv-p-HBV000006MJOL
    http://www.beyazesyamerkezi.com/Sunny-55inc-141-Ekran-4K-Smart-WIFI-Dahili-Uydulu-Led-TV-UCRETSIZ-MONTAJ-.html?ref=akakce&v=1.99.4

Axen ile aynı panele sahipmiş az önce paneline falan baktım Media Markt'ta. Beni de şüphelendirmiyor değil hocam çok fazla ucuz yani. Şu anki niyetim internet üzerinden alımlardaki 14 gün iade hakkından yararlanıp beğenmezsem iade etmek. Sizin fikriniz nedir?

• Ben tv ye sahibim 2200 TL + 150 TL Hediye çeki ile 2050 TL ye 1 ay önce almıştım fiyatına göre çok iyi bir Televizyon Atmaca elektronik tarafından türkiyede üretiliyor samsung panel kullanıyor.

Artıları:
    Kocaman Curved Panel bulunduğu mekana değer katıyor çok güzel duruyor :)
    Samsung Panel kullanıyor görüntü kalitesi güzel
    usb 3.0 mevcut
    Uydu alıcısı 4K Destekli
    4K destekli ve görüntü mükemmel (bu paraya full hd zor alınıyor)
    Servis iyi kayıt oluşturduğunuz gün geliyor. Kurulum aynı gün oldu

Eksileri
    tv smart özelliği kullanılamaz seviyede. Çok kötü
    Kullanılan yazılım berbat Güncelleme yayınlayacaklarını düşünüyorum.
    kanal liste yüklemesi yapılamıyor tek tek kendiniz liste yapmanız lazım.
    karanlıkda siyahlarda ufak ışık süzmeleri mevcut ama şu an çoğu markada bu var.

Sonuç olarak tavsiye ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musakultur -- 7 Eylül 2017; 8:26:28 >

• Kullanan birinin yorum yapması daha iyi oldu bende mediamarkt tecrubemi anlatayim geçen ay samsung 55mu9000 aldım mediamarkt dan 2 farkli stok ürününü başkasına sattılar bana ait bir ürünü baskasina satip üstüne birde ürün artik uretilmiyor gibisinden laf etti arkadaş sağolsun... direk iade ettim...bir daha önünden geçmem o firmanın... Ürünü alırsanız şimdiden hayırlı olsun sorunsuz kullanmanız dileğiyle

• Musakultur M kullanıcısına yanıt
    Kullanan kişinin cevap vermesi gerçekten çok iyi oldu hocam. Öncelikle teşekkürler. KabloTV'den gelen uydu alıcım olduğu için kendi uydu alıcısını da çok kullanacağımı sanmıyorum, arayüzünü falan beğeniyorum çünkü. Smart özelliğini kullanabilirdim arada ama bu fiyata o özelliklere bakılırsa gözardı edilebilir gibi duruyor. Işık sızmaları çok belirgin ve rahatsız edici şekilde midir peki? İmkânınız olunca fotoğrafını atabilmeniz mümkün müdür genel olarak televizyonun ve ışık sızmasının?
    Sadece eğer teşhirde varsa aynı markanın ürününü görüp panel kalitesine bakmak için gitmiştim hocam. Yoksa zaten uygun fiyata gelmiyor oradan almak. n11 gibi sitelerden çok daha fazla uyguna geliyor.
  • Her panelde aynı ışık süzmesi olmaz arkadaşlar sizin alacağınızda belki hiç olmayacak yada çok olacak tamamem şansınıza kalmış ama bu panellerde genel olarak var onu söyleyebilirim sorun etmeyin sadece karanlıkda ve kompe siyah ekranda gözüküyorlar normal görüntüde gözükmüyor.

• Bundan ps4 oynamak için arka odaya alayım diyorum, alan kullanan arkadaşlar memnunudur hala acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bugün kipa'dan AXEN olarak 55" curved 4K tv aldım. fiyat 1999tl. sunny düz ekran da 1999tl idi. görevli arkadaş sağolsun yanyana koydu izleyip bunu tercih ettim. curved ekranın bir numarası olmasa da daha iyi duruyor (görüntü değil tv'nin kendisi)
  • 2010 da sunny tv aldım 40 inch yine fiyatıyla cezbetti tabii. garantisi tam bittikten sonra yani uzun vadede , hiç bir hasar görmemesine rağmen ekranı kendi kendine gitti ve tekrar gelmedi.1 kere garanti bitmeden olmuştu garanti ile ücretsiz yaptırmıştım. sonrasında her yaptırdıktan 6 ay sonra bozulmaya başladı. ve ücretli olarak yaklaşık 300 TL ye yaptırıyordum. dolayısıyla 3 kere de öyle yaptırdım. o zamanlar 900 e almıştım. bir 900 daha vermiş oldum, uğraşmam vs de cabası.hiç bir şekilde tekrar almam da önermem de. neden bu kadar ucuz sanıyorsunuz ? Çok kolay arıza yapıyor çünkü. Tüketici hakem heyetine 8 sene sonra gittiğim için hak talep edemedim de. Dolayısıyla öyle kaldı işte. İyi dayanmış yine bu seneye falan diyen olacak belki aranızda. LED tv abicim hiçbir şekilde sarsılma çarpma vs si yok.durduğu yerde garantisi bitmeden 1 kere ve bittikten sonra da 6 ay arayla 3 kere daha bozulmuş televizyonumdur kendisi. Asla almam bir daha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.