sn ustalar bende sunny 7010 dcı var ama hemen hemen ayda veya iki ayda bir bazı kanallar kendiliginden gidiyor bir hafta sonra tekrar artıyorum kanallar geliyor ayrıca yaklaşık iki aydır atv yok çanak çatıda kesinlikle bir dönme söz konusu degil cok acıl sizden yardım bekliyorum model:at -7010 dcız info:10,05 17-D183 S/W:V02.00.07 H/W:V12.01.A5 LODER:V2.1.9V3 C.A:2.2.3
12002 H 04800 5/6 atv nin frekansı elle girebilirsin.kanalların kaybolma olayıda frekansları değişiyordur ondandır(sorunu tam olarak anlamadım ama kanal listeden mi siliniyor tüm kayboluyor yoksa kanalın görüntüsümü kayboluyor.daha açıklayıcı yazarsan daha iyi yardım edilebilir.)
quote:
Orjinalden alıntı: mezarci034
12002 H 04800 5/6 atv nin frekansı elle girebilirsin.kanalların kaybolma olayıda frekansları değişiyordur ondandır(sorunu tam olarak anlamadım ama kanal listeden mi siliniyor tüm kayboluyor yoksa kanalın görüntüsümü kayboluyor.daha açıklayıcı yazarsan daha iyi yardım edilebilir.)
sadece kanalın görüntüsü kayboluyor frekansları duruyor yanı sedece görüntü yok arama yaptırıyorum 80 adet kanal cıkıyor normalde 140 kanal cıkması gerekiyordu ilgin için tşk
ayrıca bir sorum daha olacak canagın saatini bir türlü ayarlayamıyorum gmt+2 yapıyorum her kanalda saat degişiyor neden olabilir
kardeş senin cihazından benim anladığım kadarı ile besleme voltajları gerektiği gibi değil sana tavsiyem beslemedeki kondansatörleri yenile birde şunu ekleyim senin cihazının arızası kondansatörden kaynaklanıyor başka bir tavsiyem ise (önce bunu yap) cihazı üst üste 3-4 kez resetle taha sonra bütün türksat frekanslarını sil sıfırladıktan sonra 11734...... 03290 h ve 12133...... 11718 v bu iki frankansı ekle daha sonra şebeke açık şekilde tara sorun devam ederse bu işi kökünden halletmek gerekir yani flash programı atılmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: ismail surek
kardeş senin cihazından benim anladığım kadarı ile besleme voltajları gerektiği gibi değil sana tavsiyem beslemedeki kondansatörleri yenile birde şunu ekleyim senin cihazının arızası kondansatörden kaynaklanıyor başka bir tavsiyem ise (önce bunu yap) cihazı üst üste 3-4 kez resetle taha sonra bütün türksat frekanslarını sil sıfırladıktan sonra 11734...... 03290 h ve 12133...... 11718 v bu iki frankansı ekle daha sonra şebeke açık şekilde tara sorun devam ederse bu işi kökünden halletmek gerekir yani flash programı atılmalı.
yardımın için tşk , sizin söylediginiz kondansatörden bu nedir anyamadım
eğer kanal adı yazılı görüntü çıkmıyo diyosan atv için geçerli tabiki çanak antenin yatay ve dikey ayarları yanlıştır budademek oluyo ki çanak sinyali az geldiğinden sinyali az olan kanal çıkmıyo. çanak antenine kuvetli bir ayar yaptır
quote:
Orjinalden alıntı: ismail surek
sagol kardeşim hallettim su an 140 kanal var cok cok sagol
iyi sevindim hayırlı olsun benim bahsettiğim kondansatör içinde oluyor cihazın ama herneyse ben anladım sen elektronikçi değilisn. nede olsa sorun çözüldü.
bendede aynı aygıttan var başka konu açmadan burya yazayım ben buna nasıl kanal ekliycem manuel olarak vede nasıl format atılır. şimdiden teşekkürler
bilen yokmu arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme