Bildirim
sunny 7011 d ankarada nereden alınabilir.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sağlam bir firmadan almak istiyorsan, internet üzerinden önce ufak bi araştırma yapman daha akıllıca olur. Öyle gelişi güzel bilmediğin yerden bişey alırsan 2 ay sonra karşında muhatap bulamama şansın da olabilir. -
internetten de birşey bulamadım. ankarada ulusa yakın bir yerden uydu alıp da memnun kalan birisi yokmu acaba? -
Merhaba tentenx ;
1 hafta 10 gün önce biz de arkadaşlarla 5 tane receiver, çanak vb. malzemeleri aldık Konya Sokak'tan. 3 tanesi kartsız Sunny 7011D, 2 tanesi kartlı olan Sunny 7011DCI modeli. 7011D modeli tek çanak, LNB, 20 mt kablo ve kurulumla birlikte 200 YTL'ye 6 taksitle aldık. Cihazlara son yazılımları attılar. Yeni aldığımız için firma'nın ilerleyen günlerde desteğinin nasıl olacağını bilemem fakat ben de güvenilir intiba uyandırdı ki ben cihazı değiştirmek istediğimi söylediğimde yardımcı olacaklarını söylediler. Ben bugünlerde gideceğim istersen beraber gideriz. İşine gelirse alırsın -
Size önerim Konya Sokak'a hiç bulaşmayın. Arkadaşım var aldı bir tane sonra gitmiş sizi tanımıyorruz demişler. Hepsi önce güleryüzlülük yapıyor, sonra kayboluyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Blue Chamber
Size önerim Konya Sokak'a hiç bulaşmayın. Arkadaşım var aldı bir tane sonra gitmiş sizi tanımıyorruz demişler. Hepsi önce güleryüzlülük yapıyor, sonra kayboluyor.
garantisi olan cihaza nası sizi tanımıyoruz diyebilirler ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise -- 2 Eylül 2005, 4:48:28 > -
Orası Konya Sokak herşey olur. Çoğunda garanti filan yok zaten. -
sakın konya sokaga bulaasmayın gıdın teknosadan fılan alın konya sokakta dogru duzgun esnaf yok kı -
abi ben teknosada doğru dürüst model yoktu diye hatırlıyom. orası hem de biraz kazık olur gibime geliyo. ankarada sunny receiver ve hatta nexstar receiver alabileceğim güvenilir bir yer yok mu ya. yardım edinnnnnn... -
Teknosa kazık olmaz ama orada bulamazsın. Bizim burada sadece sansui var. -
konya sokaktan alıp da sevisinden memnun kalan hiç yok mu allasen... -
Ben varım Beş parmağın beşide bir değil. Sonuçta servisi iyi diye hangimiz gidip de 5-10 dolar fazla verip de şu an kapanmak zorunda olan bilgisayar firmalarından alışveriş yapıyoruz ki
Valla dostum hiç bir tanıdıklığım ya da komisyonum yok Sana Mert Elektroniği tavsiye ediyorum. Orada Mustafa diye bir çocuk var gerçekten hem içten hem yardımcı. Yazılım işlerini halleden Serdar var. Gerek yazılım gerek cihaz konusunda her yardımı yapıyorlar. Bugün gittim 2 hafta önce aldığım cihazı başka bir modelle değiştirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 2 Eylül 2005, 17:14:01 >
-
Konya sokakta Öztürkler Elektronik'den Next marka cihaz aldim. Aldiktan bi kac saat sonra gelip kurulumunu yaptilar, su anda gayet guzel seyrediyorum. Ayrica aldigimda icinde son cikmis yazilimlarda biri de yukluydu. Cozulebilecek sifrelerin cogunu cozuyo..
Genel olarak tavsiyem biraz daha eli yuzu duzgun buyukcene dukkanlardan alisveris yapman ve garanti belgesini mutlaka kaşelettir.. -
Next dusunuyosan bende 2000X CIS Plus var, aldigima pisman deilim gayet guzel bi makine -
arkadaşlar cevap veren herkese teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X