Şimdi Ara

Uygun fiyata satılan Google TV - Fobem 43 MT43EG4000F neler sunuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Akıllı televizyonlar avantajlarıyla fazlasıyla öne çıkıyor. Özellikle uygulama desteği ve telefon yansıtma avantajlarıyla kullanıcılar televizyonları sadece ulusal kanalları izlemek için değil de medya tüketimini tam anlamıyla yaşayabiliyorlar. Bu videomuzda da uygun fiyata az önce bahsettiğim özellikleri sunan bir televizyon modeline yakından bakıyoruz.

Videomuzun konuğu Fobem 43 MT43EG4000F modeli oldu. Google TV desteğiyle birlikte gelen ürün hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?

SPONSORLU İÇERİK!

• Bak kardeşim benim kaç dakikamı ÇALDIN videonda bu fiyata şöyle iyi böyle iyi dedin ama ürünün FİYATINDAN bahsetmedin. Ciddi anlamda art niyet seziyorum click bait başlıklarınla video izlettirmeye çalışıyorsun. Böyle şark kurnazlığı yaparak video çektikçe belki burada yazmazlar ama arkadan yaptığın şu iş yüzünden bir kamyon küfür, hakaret yersin benden demesi. Bu şekilde iş yapan, izlenmeyen diğer insanlar kervanına girmek istemiyorsan tabi. Bu yazdıklarımı yapıcı bir eleştiri olarak al. Bunun için vakit ayırıp uyarı yorumu yapıyorum kardeşim.

• serter33 S kullanıcısına yanıt
    Uygun dediğide 9-10k. O parayı verdikten sonra Fobem, değil Foden alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.