Şimdi Ara

Türkiye'de bu cihazdan var mı ? CSS326-24G-2SplusRM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir tanıdığım çağrı merkezi açıyor. Şirket yabancı ve bu şirketin çağrı merkezini yönetecek. Ofis içerisindeki bilgisayarların kurulumu için "CSS326-24G-2SplusRM" ve "Mikrotik RB3011UiAS-RM Router" bu cihazların lazım olduğunu belirtti.

Türkiye'de bulamamış bana sordu "nerde bulabilirim?" diye. Linklerini bırakıyorum. Bu cihazlar bilgisayarların ve sistemin birbirine bağlanmasını sağlıyormuş. Tam detayını bende bilmiyorum.

Bunu İzmir'de nerede bulabilirim bu cihazları ? Şirket üzerine fatura kestirerek almamız gerekiyor.

Link:Mikrotik Routerboard CSS326-24G-2S+RM (wi.com.tr)

Bizi Unutmayın (bizdekaliteli.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhancolbay -- 14 Ekim 2022; 14:29:52 >

• Merhaba,

İzmir'de ne bulursunuz bilmem. Sonuçta bunlar Teknosa, Vatan Computer gibi her yerde satılan ev tipi ürünler değiller. Ama online alışveriş için wi.com.tr, poyraznetwork.com, kablosuzdunya.com gibi yerlere bakmanızı öneririm. Kurumsal fatura alabilirsiniz tabii. Ama alışveriş öncesi satıcı ile bu konuda iletişime geçmenizde fayda var.

Onun dışında bildiğiniz gibi dünyada çip krizi ve stok sorunu var. Ürünleri temin etmeniz biraz sıkıntılı olabilir bilginize.

• 2 cihazı da ofiste kullanıyorum rb3011 emekli oldu
    RB3011 1Gbps hat geçiremiyor güncel modemler bile daha performanslı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.