Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
114.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazda trt hd de dolby ses seçeneğinde veya usbden izlediğiniz özellikle çift sesli filmlerde sesin gelmemesi durumu var mı? Lifemaxx isimli buna benzeyen cihazda yaşanıyorda bunda da var mı diye merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hungrywolf

Bu cihazda trt hd de dolby ses seçeneğinde veya usbden izlediğiniz özellikle çift sesli filmlerde sesin gelmemesi durumu var mı? Lifemaxx isimli buna benzeyen cihazda yaşanıyorda bunda da var mı diye merak ettim.

Bende sunny var trt hd ses problemi bu cihaz da yok, sanırım işlemciler farklı ondan kaynaklanıyor.
  • arkadaslar bu ürünü almayı düşünüyorum vazgectım başka bır urün tavsıye edecek bırı varmı?
  • Merhabalar banada yardim ederseniz cok sevinirim aleti alali yaklasik 3 ay oldu uydudan güncelleme yaptim ama söyle bi sorunum var sadece trt 1 hd ve trt hd kanallarinda 25-30 saniyede bi takilma oluyor eski vcd filmlerdeki gibi tik tik diye ses gidiyor görüntü anlik olarak donuyor takiliyor ama atv hd a haber hd yada diger sd kanallarda böyle bsey yok sadece trt1 hd ve trt hd de var bu sorunu cözemedim bi türlü tüm kanallari sildim yeniden tarattim yükledim ama gene ayni ne yapmam lazim lütfen yardim edermisiniz daha önce baska bir hd uydu alicisi vardi onu bi akrabama vermek zorunda kaldim onda trt kanallarinda böyle sorun yoktu Yardimlarinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

Merhabalar banada yardim ederseniz cok sevinirim aleti alali yaklasik 3 ay oldu uydudan güncelleme yaptim ama söyle bi sorunum var sadece trt 1 hd ve trt hd kanallarinda 25-30 saniyede bi takilma oluyor eski vcd filmlerdeki gibi tik tik diye ses gidiyor görüntü anlik olarak donuyor takiliyor ama atv hd a haber hd yada diger sd kanallarda böyle bsey yok sadece trt1 hd ve trt hd de var bu sorunu cözemedim bi türlü tüm kanallari sildim yeniden tarattim yükledim ama gene ayni ne yapmam lazim lütfen yardim edermisiniz daha önce baska bir hd uydu alicisi vardi onu bi akrabama vermek zorunda kaldim onda trt kanallarinda böyle sorun yoktu Yardimlarinizi bekliyorum.

Uydu antenine ve LNB ye ince ayar yaparsan muhtemelen düzelecektir. en az 80 cm çanak kullanırsan TRT HD kanallarındaki sorunun yok olur. Daha düşük çaplı antenin varsa ince ayar yapman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem-

quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

Merhabalar banada yardim ederseniz cok sevinirim aleti alali yaklasik 3 ay oldu uydudan güncelleme yaptim ama söyle bi sorunum var sadece trt 1 hd ve trt hd kanallarinda 25-30 saniyede bi takilma oluyor eski vcd filmlerdeki gibi tik tik diye ses gidiyor görüntü anlik olarak donuyor takiliyor ama atv hd a haber hd yada diger sd kanallarda böyle bsey yok sadece trt1 hd ve trt hd de var bu sorunu cözemedim bi türlü tüm kanallari sildim yeniden tarattim yükledim ama gene ayni ne yapmam lazim lütfen yardim edermisiniz daha önce baska bir hd uydu alicisi vardi onu bi akrabama vermek zorunda kaldim onda trt kanallarinda böyle sorun yoktu Yardimlarinizi bekliyorum.

Uydu antenine ve LNB ye ince ayar yaparsan muhtemelen düzelecektir. en az 80 cm çanak kullanırsan TRT HD kanallarındaki sorunun yok olur. Daha düşük çaplı antenin varsa ince ayar yapman gerek.

antenden kendim bi ayar yapamam apartmanin antenine bagli uydu alicisi benim yapabilecegim tek ince ayar dediginiz olay galia onuda trt hd kanallari icin nasl yapicagim bilmiyorum o konudada yardim edersmisiniz acaba ?

• Tek kanal için uydu alıcısında ayrı bir ayar yapma şansınız yok. Çanaktan size gelen kablo kalitesizse daha kaliteli bir kabloyla değiştirebilirsin (RG6 U6 uydu kablosu) veya kablonuzda ek varsa bu da kaliteyi düşürür. eksiz kablo kullanın bunlar görüntü kalitenizi artırır. Yada binada komşulara sorun eğer aynı problem onlarda da varsa sorun çanak ayarından olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem-

Tek kanal için uydu alıcısında ayrı bir ayar yapma şansınız yok. Çanaktan size gelen kablo kalitesizse daha kaliteli bir kabloyla değiştirebilirsin (RG6 U6 uydu kablosu) veya kablonuzda ek varsa bu da kaliteyi düşürür. eksiz kablo kullanın bunlar görüntü kalitenizi artırır. Yada binada komşulara sorun eğer aynı problem onlarda da varsa sorun çanak ayarından olabilir.

ek yok komsularada daha once sormustum bundan once kisa bir sure kullanip vermek zorunda kaldigim jameson uydu alicisinda trtnin hd kanallarinda donma yoktu bu uydu alicisini taktigimdan beri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan Bey

Yanlış anlamadıysam;14100 cihazı fiyatına göre iyi bir cihaz.Fakat sorunlar da çıkabiliyor sanırım.Kayınpedere alacağım.Malum yaşlı insanlar..Aşağıdaki linkteki cihaz nasıl?Kalitelimi?Ben zamanında NEXT 2000 super plus'ı seneler önce almıştım.Hiçbir problemi olmaksızın kullanıyorum.Aynı cihazın geliştirilmişimi?14100 HD,bu cihaz HD değil ama yerine alınabilirmi?

http://www.hizlial.com/u05.015.4399.0037/next-ye-2000-super-hdmi-usb-kayieternet-girisli-ozellikli-uydu-alicisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woolf -- 24 Temmuz 2012; 15:25:36 >
  • Biraz daha araştırdım.NETA 6400 HD en mantıklısı galiba 160 TL..
  • Sunny at-14100 hizlial'da 155.81 TL'ye, neta 6400 'de hepsidigital'de 155.54 TL'ye geliyor.. Kuruşları saymazsak aynı fiyat..

Okuduklarımdan şunu anlıyorum..

Sunny kullanımı pratik bir cihaz. Kasası kibar, şık bir cihaz. SD yayınlarda Neta 6400'den biraz kötü. Kilitlenme problemleri var, yazılım biraz problemli.

Neta hızlı kanal geçişi, kabul edilebilir sd ve hd yayın kalitesi. Zayıf teknik destek, Sunny'ye kıyasla daha kötü bir kasa ve dandik! :) sayılabilecek bir kumanda ile geliyor.

O zaman hangisi?

EK: Neta'nın kendi sitesinden az önce neta 6400 siparişini verdim. Sunny 14100'ü eledim. Ümit ediyorum doğru bir seçim yapmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverWolf -- 3 Ağustos 2012; 11:46:08 >
  • sunny yi yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum herhangi bi yazılım vs. problem çıkmadı..biraz fazla ısınıyor gibi geldi...genel olarak memnunum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _wow_

gold' ta 149 TL

http://www.gold.com.tr/U151985/Sunny-AT-14100-FULL-HD-Mini-Uydu-Alici--Media-Player

http://www.hizlial.com/u05.015.1969.0033/sunny-at-14100-full-hd-usbmovie-dijital-uydu-alicisi-sinirli-stok

121TL (ÜYELİK AÇINCA 25TL HEDİYE VERİYORdu)
    ekleme: 25tl kampanyası şuan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megapas -- 7 Ağustos 2012; 15:22:17 >

• üye idim,tekrar başka bir maillle üye oldum.Ancak 25 TL hediyeyi göremiyorum ?
  • quote:

üye idim,tekrar başka bir maillle üye oldum.Ancak 25 TL hediyeyi göremiyorum ?

haklısınız şuan 25tl indirimi bitmiş 1-2gün içinde tekarar başlar çek dağıtırken keşke bir iki hesap açıp alsaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: megapas

quote:

üye idim,tekrar başka bir maillle üye oldum.Ancak 25 TL hediyeyi göremiyorum ?

haklısınız şuan 25tl indirimi bitmiş 1-2gün içinde tekarar başlar çek dağıtırken keşke bir iki hesap açıp alsaydınız

https://www.hizlial.com/uye-giris?cmp=50tl29062012&dsply=msntxt&utm_source=msntxt&utm_medium=cpc&utm_term=text&utm_content=text_50tl-hediye&utm_campaign=50tl-hediye

bu linki dener misiniz?

• Allah razı olsun.sipariş verdim.25 tl daha kaldı hesapta.Teşekkürler.
  • quote:

Allah razı olsun.sipariş verdim.25 tl daha kaldı hesapta.Teşekkürler.

hocam cihazınız geldi mi geldiyse sizde bir inceleme yayınlasanız
    bu arkadaş gibihttp://forum.donanimhaber.com/m_64197239/tm.htm
  • sunny at 14100 uydu alıcıdan bir tanede ben aldım ve çok pişman oldum...hd kanallar fena değil ama sd kanallar çok kötü.8 senelik kaon uydu alıcım bundan on kat net gösteriyordu, cam gibiydi.bunu alıyorum diye onuda başkasına verdim.birde yurt dışında yaşıyorum aleti türkiyeden alıp buraya getirdim yani iade şansımda yok, almak isteyen arkadaşlar iyice deneyip öyle alsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.