Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
114.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem- -- 18 Şubat 2013; 9:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Fiesta

sinema tv hd ler için ayrı ayrı biss keyleri giriyorum ama bu iki kanaldan sadece birini çözüyor cihaz sebebini ya da çözümünü bilen var mı

aynı sorunu trt için de yaşıyorum. aynı frekans daki farklı biss şifreleri aynı anda izleyemiyorum
  • Sunny'nin resmi sitesinde HD uydu alıcı yazılımı baktığımda tek bir update.zip çıkıyor, o da AT-14200 başlığı içerisinde.
    Acaba son bu yazılım AT-14100 ile uyumlu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

menü 2580 tuşla
    biss bölümünde trt hd için; 11042 FF 1000000000000000 girilmişmi bak.
    yoksa biss bölümünde
    düzenle seç
    sağ.ID .....011042 yaz ok de.
    sağ.Index .....FF yaz ok de
    Extra Index ..... 0000 yaz ok de
    alttaki satıra biss değerlerini gir.....1000000000000000 (16 haneli) yaz ok de
    ikinci satıra bi şey yazmana gerek yok..... 00000000000000000 olarak kalsın
    en son kırmızı tuşa basarak ekle de.
    hayırlı olsun.

Teşekkürler!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Sunny'nin resmi sitesinde HD uydu alıcı yazılımı baktığımda tek bir update.zip çıkıyor, o da AT-14200 başlığı içerisinde.

http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html Arkadaşım bu yazılımı at.Ben 15-20 gün önce sunny'e telefon açıp yanda linkini verdiğim yazılımı 14100 hd ye yükledim.HD serilerinin hepsine olduğunu söylediler.Bi problem yok yalnız 1-2 değişiklik oldu.Benim tv lg 42ls5600 TRTHD ses sorunu otomatik düzeliyor yani türkçe dilini 1.sırada görüyor ama TRTHD den sonraki kanala geçince 1-2 saniye sonra ses geliyor.Aynı şey Hotbird deki yanılmıyorsam ZDF de de oluyor.Yazılımdan sonra kanal geçişlerinin biraz yavaşladığını hissettim.Birde kanal ismini değiştirmede bi sıkıntı gördüm,ismini değiştireceğim kanalın üzerine gelip ok den sonra ismi değiştiriyorum diyelim ismini değiştirdiğim kanal157.sıradaki kanal,isim değişikliğinden sonra 157.kanalın ismi değişmiyorda 1. sıradaki TRT1HD'nin ismi değişiyor.Ha birde geçenlerde hanım uyduyu direkt pirizden çekince tüm kanallar sıfırlamış kurulum ekranı gelmiş.Allah'tan kanal yedeği almıştımda bi sorun olmadı kanal yedeği almanızı tavsiye ederim.Herkese iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

quote:

Sunny'nin resmi sitesinde HD uydu alıcı yazılımı baktığımda tek bir update.zip çıkıyor, o da AT-14200 başlığı içerisinde.

http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html Arkadaşım bu yazılımı at.Ben 15-20 gün önce sunny'e telefon açıp yanda linkini verdiğim yazılımı 14100 hd ye yükledim.HD serilerinin hepsine olduğunu söylediler.Bi problem yok yalnız 1-2 değişiklik oldu.Benim tv lg 42ls5600 TRTHD ses sorunu otomatik düzeliyor yani türkçe dilini 1.sırada görüyor ama TRTHD den sonraki kanala geçince 1-2 saniye sonra ses geliyor.Aynı şey Hotbird deki yanılmıyorsam ZDF de de oluyor.Yazılımdan sonra kanal geçişlerinin biraz yavaşladığını hissettim.Birde kanal ismini değiştirmede bi sıkıntı gördüm,ismini değiştireceğim kanalın üzerine gelip ok den sonra ismi değiştiriyorum diyelim ismini değiştirdiğim kanal157.sıradaki kanal,isim değişikliğinden sonra 157.kanalın ismi değişmiyorda 1. sıradaki TRT1HD'nin ismi değişiyor.Ha birde geçenlerde hanım uyduyu direkt pirizden çekince tüm kanallar sıfırlamış kurulum ekranı gelmiş.Allah'tan kanal yedeği almıştımda bi sorun olmadı kanal yedeği almanızı tavsiye ederim.Herkese iyi günler.

Teşekkürler. Verdiğiniz linkteki yazılımı yükledim. Dediğiniz gibi pek bir fark göremedim. Diğer sıkıntılar bende olmadı ama. Orasını anlayamadım...

• arkadaşlar ben 14400 modelini kullanıyorum bi kaç gündür söyle bi sorunum var, örneğin kanal d yi izlerken kanalı ilk açtığımda normal yayın var ama bi kaç saniye sonra yayın gidiyor ve hiç bir şekilde sinyal alamıyorum sinyal gücüne baktığımda ise sanki çanaktan kabloyu çıkarmışım gibi yüzde 0 olarak gözüküyor ama bazı kanallarda sorun yok, ama çoğu kanalda dediğim sorun mevcut. tekrar kanal değiştirip aynı çekmeyen kanala geri döndüğümde ise normal yayın devam ediyor ama bi kaç saniye sonra tekrar yayın gidiyor. Eski uydu alıcımı taktım onda sorun yok yani kabloyla ilgili bi sorun olmadığı kesin. fabrika ayarlarına falan döndüm ama sorun yine aynen devam ediyor acaba sorun nedeniyle olabilir aynı sorunu yaşayan biri varsa ve yardımcı olabilirse memnun olurum. daha cihazı alalı 4ay oluyor önceleride böyle oluyordu arada ama sinyal gidip hemen geliyordu o yüzden pek sorun etmemiştim şimdi sinyal gidiyor ama kanalı değiştirip tekrar aynı kanala dönünceye kadar gelmiyor gelsede yine aynı sinyal gidiyor böyle kısır döngü içinde sürüp gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

arkadaşlar ben 14400 modelini kullanıyorum bi kaç gündür söyle bi sorunum var, örneğin kanal d yi izlerken kanalı ilk açtığımda normal yayın var ama bi kaç saniye sonra yayın gidiyor ve hiç bir şekilde sinyal alamıyorum sinyal gücüne baktığımda ise sanki çanaktan kabloyu çıkarmışım gibi yüzde 0 olarak gözüküyor ama bazı kanallarda sorun yok, ama çoğu kanalda dediğim sorun mevcut. tekrar kanal değiştirip aynı çekmeyen kanala geri döndüğümde ise normal yayın devam ediyor ama bi kaç saniye sonra tekrar yayın gidiyor. Eski uydu alıcımı taktım onda sorun yok yani kabloyla ilgili bi sorun olmadığı kesin. fabrika ayarlarına falan döndüm ama sorun yine aynen devam ediyor acaba sorun nedeniyle olabilir aynı sorunu yaşayan biri varsa ve yardımcı olabilirse memnun olurum. daha cihazı alalı 4ay oluyor önceleride böyle oluyordu arada ama sinyal gidip hemen geliyordu o yüzden pek sorun etmemiştim şimdi sinyal gidiyor ama kanalı değiştirip tekrar aynı kanala dönünceye kadar gelmiyor gelsede yine aynı sinyal gidiyor böyle kısır döngü içinde sürüp gidiyor

Arkadaşım diseqc kullanıyormusun?Kullanıyorsan,diseqc ayarlarını kontrol etmeni öneririm.cihaza diseqc ayarlarını nasıl girdiysen öyle kalıyor,örneğin türksat bende diseqcA'da,Hotbird diseqcB'de bunun gibi bi sıkıntı bende hiç olmamıştı.Biraz daha açık ve ayrıntılı yazarsan belki bi yardımcı olan çıkabilir.İyi günler.

• quote:

quote:

arkadaşlar ben 14400 modelini kullanıyorum bi kaç gündür söyle bi sorunum var, örneğin kanal d yi izlerken kanalı ilk açtığımda normal yayın var ama bi kaç saniye sonra yayın gidiyor ve hiç bir şekilde sinyal alamıyorum sinyal gücüne baktığımda ise sanki çanaktan kabloyu çıkarmışım gibi yüzde 0 olarak gözüküyor ama bazı kanallarda sorun yok, ama çoğu kanalda dediğim sorun mevcut. tekrar kanal değiştirip aynı çekmeyen kanala geri döndüğümde ise normal yayın devam ediyor ama bi kaç saniye sonra tekrar yayın gidiyor. Eski uydu alıcımı taktım onda sorun yok yani kabloyla ilgili bi sorun olmadığı kesin. fabrika ayarlarına falan döndüm ama sorun yine aynen devam ediyor acaba sorun nedeniyle olabilir aynı sorunu yaşayan biri varsa ve yardımcı olabilirse memnun olurum. daha cihazı alalı 4ay oluyor önceleride böyle oluyordu arada ama sinyal gidip hemen geliyordu o yüzden pek sorun etmemiştim şimdi sinyal gidiyor ama kanalı değiştirip tekrar aynı kanala dönünceye kadar gelmiyor gelsede yine aynı sinyal gidiyor böyle kısır döngü içinde sürüp gidiyor

Arkadaşım diseqc kullanıyormusun?Kullanıyorsan,diseqc ayarlarını kontrol etmeni öneririm.cihaza diseqc ayarlarını nasıl girdiysen öyle kalıyor,örneğin türksat bende diseqcA'da,Hotbird diseqcB'de bunun gibi bi sıkıntı bende hiç olmamıştı.Biraz daha açık ve ayrıntılı yazarsan belki bi yardımcı olan çıkabilir.İyi günler.

yok kullanmıyorum. çok tuhaf bir sorun var elimden geldiğince zaten anlatmaya çalıştım, söyle söyleyeyim cihazdaki kanalların yarısı hiç sorunsuz çekiyor yani sinyalde sorun yok ama çoğu kanalda ise kanalı ilk açtığımda sinyal sorunsuz ve kanal çekiyor ama bi kaç saniye sonra sinyal sıfırlanıyor ve yayın gidiyor bidaha farklı kanalı açıp tekrar o çekmeyen kanala dönene kadar sinyal sıfırda duruyor, kanalı değiştiğim zaman ve tekrar aynı sinyal sorunu yaşadığım kanala döndüğümde sinyal geliyor ve izlenebiliyor ama bi kaç saniye sonra yine sinyal gidiyor sorunun cihazda olduğu kesin ama çözümü nasıl olur onu bi türlü bulamadım

• quote:

quote:

quote:

yok kullanmıyorum. çok tuhaf bir sorun var elimden geldiğince zaten anlatmaya çalıştım, söyle söyleyeyim cihazdaki kanalların yarısı hiç sorunsuz çekiyor yani sinyalde sorun yok ama çoğu kanalda ise kanalı ilk açtığımda sinyal sorunsuz ve kanal çekiyor ama bi kaç saniye sonra sinyal sıfırlanıyor ve yayın gidiyor bidaha farklı kanalı açıp tekrar o çekmeyen kanala dönene kadar sinyal sıfırda duruyor, kanalı değiştiğim zaman ve tekrar aynı sinyal sorunu yaşadığım kanala döndüğümde sinyal geliyor ve izlenebiliyor ama bi kaç saniye sonra yine sinyal gidiyor sorunun cihazda olduğu kesin ama çözümü nasıl olur onu bi türlü bulamadım

Sunny at 14100 full hd pvr cihazımın sistem bilgisi.
    Model:MBOX
    H/W:00000010
    L/D:00000005
    S/W:00000027
    Last Build:Oct. 5 2012
    Sunny sitesinden indirip usb ile attığım son yazılımdan sonra cihaz bilgilerim bu şekilde.Sen de son yazılımı yüklediysen tavsiyem sunnynin 0 212 412 14 14 nolu telf.nu araman.Bi şekilde yardımcı oluyorlar,bi akrabamıza 14200 almıştık ondada kanal geçişleri çok yavaştı tlf açtık cihaz garantili,servise yönlendirdiler problem çözüldü.http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html son yazılımın linki yüklemediysen.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxxlarge -- 8 Nisan 2013; 12:59:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sunny at 14100 full hd pvr cihazımın sistem bilgisi.
    Model:MBOX
    H/W:00000010
    L/D:00000005
    S/W:00000027
    Last Build:Oct. 5 2012
    Sunny sitesinden indirip usb ile attığım son yazılımdan sonra cihaz bilgilerim bu şekilde.Sen de son yazılımı yüklediysen tavsiyem sunnynin 0 212 412 14 14 nolu telf.nu araman.Bi şekilde yardımcı oluyorlar,bi akrabamıza 14200 almıştık ondada kanal geçişleri çok yavaştı tlf açtık cihaz garantili,servise yönlendirdiler problem çözüldü.http://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html son yazılımın linki yüklemediysen.İyi günler.

vermiş olduğunuz numarayı aradım bulunduğum bölgedeki servise gitmemi önerdiler.donanımsal bi sorun varsa garanti kapsamında ücretsiz tamir edileceği söylendi bana göre büyük bi ihtimal donanımsal bi sorun var. neyse ilgi ve alakanız için teşekkürler iyi forumlar

• Sevgili Kardeşlerim Sunny At 14100 ve 14200 deki kapattıktan sonra açılınca sıfırlanma olayını çözdüm anlatayım hemen ilk önce sorun yazılımsal onu farkettim sonra baktım araştırdım sunny sitesinden yazılımı indirdim yükledim ve bu sorun ortadan kalktı yani artık elektirik falan kesiltikten sonra açtıgımda uyduyu kanallar yerinde oluyor bende çok delirmişdim nihayet buldum şükür size linki vereyim istersenizhttp://www.sunny.com.tr/hdyazilimguncelleme.html bunu indirin kurun daha sonra sorununuz ortadan kalkcak bide şu var gene her ittimale karşı sistem kurtarmadan kanallları bulduktan sonra kullanıcı bilgileri kaydede gelip kaydedin daha sonra en kötü ihtimalle yine böle bi durum olması halinde kullanıcı bilgilerini geri yükle yapıpda eski haline getirebilirsiniz. Gerçekten bu olaydan çok uyuz kapmıştım şükürler olsun hallettim. Bide Arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim eski uydu alıcımda hortbid kanallarını gösteriordu sunny at 14100 de göstermior çözebilen varmı bunu anlamadım neyse teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bu dijital ses çıkışı ayarını PCM mi RAW mı yapacağız? Ne anlama geliyor bunlar?
  • gs chelsea maçı için kanal ve biss bileniniz var mıdır :)

şöyle birşey buldum ama
    sağ ID
    sağ index
    extra index e neleri gireceğimi bilemedim

quote:

1TV Georgian Tv Uydu Bilgileri

Frekans :11472

Pol : H (Yatay )

Symbol : 23450

BİSS ŞİFRESİ : 00 20 05 25 00 19 56 6F

Biss ID :1FFF

SID: 2

VİDEO PID :1001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 26 Şubat 2014; 17:58:04 >
  • Cihaz 2 gündür sorun çıkarmaya başladı. kapanıp açılınca kanallar sıfırlanıyor kurulum ekranı geliyor. Yayın esnasında kanallarda donma da yapmaya başladı. Cihaz da tv nin arkasında yapışık halde duruyor sök tak bir sürü iş çıkacak şimdi. Bi çözüm önerisi olan var mı?

• selamlar bu 14100 den bende var genel olarak memnunum yüksek kaliteli filmleri cok hızlı birşekilde aciyor 2tb lik diskimi gördü ama yabancı filmlerin altyazılarını açmıyor bunun çözümü yok mudur ? Hd performansı gayet tatminkar tavsiye ederim bir de üstte ki link 14100 için uyumlumudur güncelleme yapayım mı ? Altyazı desteği gelmiyor sanırım yeni güncelleme ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1977

selamlar bu 14100 den bende var genel olarak memnunum yüksek kaliteli filmleri cok hızlı birşekilde aciyor 2tb lik diskimi gördü ama yabancı filmlerin altyazılarını açmıyor bunun çözümü yok mudur ? Hd performansı gayet tatminkar tavsiye ederim bir de üstte ki link 14100 için uyumlumudur güncelleme yapayım mı ? Altyazı desteği gelmiyor sanırım yeni güncelleme ile

filmi izliyorken ok tusuna basin daha sonra cikan menuden alt yaziyi acik yapin.(alt yazinin ismiyle film in adi ayni olacak)

• Sunny AT-14100 kullanım kılavuzumu kaybettiğimden dolayı müşteri hizmetlerinden mail adresime göndermelerini istemiştim. Sağolsunlar göndermişler.

İsteyen arkadaşlara gönderebilirim, bilginize.
  • quote:

Sunny AT-14100 kullanım kılavuzumu kaybettiğimden dolayı müşteri hizmetlerinden mail adresime göndermelerini istemiştim. Sağolsunlar göndermişler.

İsteyen arkadaşlara gönderebilirim, bilginize.

İyi olur hocam. dropbox, box.com gibi yerlere yüklersen hepimiz faydalanabiliriz

Bir de TURKSAT 4A ya nasıl güncelleyebiliriz bu uyduyu? uydudan güncelleme diyince güncel ekranı geliyor
  • Şu an dropbox veya box.com'a yükleyemiyorum, zira işyerindeki FortiGuard izin vermiyor. Şimdilik isteyen kişi ÖM ile email adresini yazarsa gönderebilirim, haftasonu gibi upload edebilirim.

Güncelleme olayını uydudan güncelleme şeklinde ben de yapamadım, güncel diyor. Turksat 2A/3A'da da kanal taraması yaparak yeni kanalları bulabilirsiniz ama bu seçeneği tercih etmeyin çünkü tam anlamıyla 4A'ya geçilmediği için 2A/3A'nın kanallarını bozuyor. Onun yerine yeni bir uydu oluşturup ismini "Turksat 4A" sçısını "42E"yapmak en iyisi. Yeni uydu oluşturduktan sonra 11844 Mhz frekans, Dikey (V-polarizasyon), 2222 Sembol Oranı, FEC ¾ girip ardından bu uyduda kurulum diyorsunuz ve kanal taraması yapıp Turksat 4A'daki güncel kanalları buluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.