Şimdi Ara

SUNNY AT-14100 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
7
Favori
114.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Konuya indirmeniz için ekliyorum. (sku nun katkılarıyla)

At-14100 Güncel Yazılım

Sunny AT-14100 Kullanım Kılavuzu

Uydu Frekans Listesi

Tek sıkıntı güncel yazılımın adında 0x73E0_APPL_V00000033_M73E0_(20130611) 2013 yazılımı gibi duruyor sanki...

sbhdan beri yazılım arıyorum çok teşekkür ederim

• Trt hd den nasil ses alacağız bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiyok

quote:

Orijinalden alıntı: karakartal1977

selamlar bu 14100 den bende var genel olarak memnunum yüksek kaliteli filmleri cok hızlı birşekilde aciyor 2tb lik diskimi gördü ama yabancı filmlerin altyazılarını açmıyor bunun çözümü yok mudur ? Hd performansı gayet tatminkar tavsiye ederim bir de üstte ki link 14100 için uyumlumudur güncelleme yapayım mı ? Altyazı desteği gelmiyor sanırım yeni güncelleme ile

filmi izliyorken ok tusuna basin daha sonra cikan menuden alt yaziyi acik yapin.(alt yazinin ismiyle film in adi ayni olacak)

teşekkürler deniycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

quote:

Orijinalden alıntı: dsendil

quote:

Akşam vakit bulabilirsem iftardan sonra denerim.

deneyebildiniz mi acaba ?

Denedim fakat güncelleştirme öncesinde yazılım versiyonuna bakmadan işlem yaptığım için hangi versiyondan hangi versiyona güncelleştiğini söyleyemeyeceğim. Fakat bir değişiklik olmadı sanki. Menüye eklenen bir şey yok, kanal geçişleri aynı vs vs... Bu arada bu cihazın yazılımı, uydudan güncellemeye bir faydası yok maalesef.

link teki dosyayı rardan çıkarıp usb ye attım geçersiz dosya uyarısı verdi sizde uyarı çııktı mı ?

• kiyok K kullanıcısına yanıt
    Hayır, bende herhangi bir uyarı vermedi.
  • quote:

Güncel uydu yazılımını da gönderdi Çağrı Merkezi. Şimdilik kullanım kılavuzunu maille isteyen arkadaşlara güncel yazılımı da gönderiyorum.

Diğer arkadaşlar dropbox'a upload ettiğim zaman ikisini de indirebilir.

Uyarı: Güncel yazılımı henüz kendi uydu alıcımda denemedim. Geldiği gibi paylaştım. O sebepten sorumluluk size ait, bilginiz olsun.

Sayın @sku güncelleştirmeyi yüklemişsiniz.Rica etsem kanal sıralamasındaki 44.-ve 45.kanalları bi kontrol edermisiniz.

Bi ara bu kanalların ikisi de aynı kanaldı.Yani birbirinin klonu gibiydi.Misal:44.kanalda trt hd varsa 45.kanalda da trt hd oluyordu.

Merak ettiğim bu hatayı mail yoluyla Sunny'e bildirmiştim.Düzeltmişler mi yoksa aynı yazılımı güncel yazılım diye size mail yoluyla göndermişler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratxxlarge -- 31 Temmuz 2014; 11:33:35 >

• muratxxlarge kullanıcısına yanıt
    Tabii ki... Akşam kontrol eder yarın sabah buraya durumu yazarım.

Ancak yaklaşık 2,5 yıldır bu tv'yi kullanıyorum fakat öyle bir şey hatırlamıyorum. (Farketmemiş olma durumu da söz konusu olabilir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

quote:

Güncel uydu yazılımını da gönderdi Çağrı Merkezi. Şimdilik kullanım kılavuzunu maille isteyen arkadaşlara güncel yazılımı da gönderiyorum.

Diğer arkadaşlar dropbox'a upload ettiğim zaman ikisini de indirebilir.

Uyarı: Güncel yazılımı henüz kendi uydu alıcımda denemedim. Geldiği gibi paylaştım. O sebepten sorumluluk size ait, bilginiz olsun.

Sayın @sku güncelleştirmeyi yüklemişsiniz.Rica etsem kanal sıralamasındaki 44.-ve 45.kanalları bi kontrol edermisiniz.

Bi ara bu kanalların ikisi de aynı kanaldı.Yani birbirinin klonu gibiydi.Misal:44.kanalda trt hd varsa 45.kanalda da trt hd oluyordu.

Merak ettiğim bu hatayı mail yoluyla Sunny'e bildirmiştim.Düzeltmişler mi yoksa aynı yazılımı güncel yazılım diye size mail yoluyla göndermişler mi?

Daha önce de söylediğim gibi eski yazılımımda da böyle bir sorunla karşılaşmamıştım, dün akşam kontrol ettim yeni yazılımda da böyle bir sorun yok. Hatta daha garanti olsun diye kanal sıralamasını değiştirerek 44 ve 45. kanalların yerine başka kanal koydum yine bir sıkıntı yok.

• Arkadaşlar, 1 hafta önce 14100 aldım, ATMACA_0x73E0_APPL_V00000033_M73E0_(20130611).wcs adlı yazılımı görmüyor, klasörler dışında boşa atıyorum fakat görmüyor. Media player menüsünde yazılım çıkıyor ve işlem yapılamıyor fakat sistem güncelleme menüsünde yazılım gözükmüyor. Yazılım dışında herşeyi hatta filmleri, müzikleri görüyor, oynatıyor. USB bellek fat32 biçimli. Üzerindeki yazılım S/W: 00.00.01.12 acaba neden görmüyor. Bu yazılım usb ile atılıyor herhalde çünki cihazın arkasında rs-232 girişi yok. Birde wcs uzantısını bin yada abs yapsam görür mü acaba ? Ayrıca görüntü çamur gibi hem sd de hem hd de. Acaba yazılımsal bir durum mu yoksa cihaz flash değişimine mi gidecek ?

Yazılım linki: https://app.box.com/s/n8n5buin3zcpunaq9roa

Sistem Bilgisi
    H/W: 00.00.03.00
    L/D : 00.01.11.00
    S/W: 00.00.01.12
    Micom: A.10
    LIB : 0.24
    OS Plus: 3.2.2
    Last built : Dec 7 2011 (12:32:49)

Başka bir yazılım paylaşabilecek biri var mı veya başka bir yol gösterebilecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashkiash -- 11 Ağustos 2014; 15:17:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Konuya indirmeniz için ekliyorum. (sku nun katkılarıyla)

At-14100 Güncel Yazılım

Sunny AT-14100 Kullanım Kılavuzu

Uydu Frekans Listesi

Tek sıkıntı güncel yazılımın adında 0x73E0_APPL_V00000033_M73E0_(20130611) 2013 yazılımı gibi duruyor sanki...

sbhdan beri yazılım arıyorum çok teşekkür ederim

147 kişi indirmiş. ilk teşekkür eden kişisin :)

• sku kullanıcısına yanıt
    hocam gün geldi çattı. nasıl güncelleyeceğiz bu uyduyu biz :)
  • Gece 2 de taratma yapın olmadı sabah taratın olsun bitsin.
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    güncelleyen oldu mu? yazılım falan verildi mi acaba kanalların çoğu gitti arattığımda da bulamadım
  • 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı
    bunu ekledim ben turksat 2a/3a nın içine kanalları güncelledi kendisi. yeni uyduya gerek yokmuş
  • Sunny AT14100 için adım adım Turksat 4A kanal güncelleme işlemleri

• Menü tuşuna basın ve Kurulum menüsüne gelin.
    • Detaylı kurulumu seçin ve yeşil tuşa basarak yeni uydu ekleyin.
    • Uydu ismini "Turksat 4A", derecesini ise "42.0 E" yapın. Böylelikle eklediğiniz uydu soldaki listenin en altında gözükecektir.
    • Yeni uydunuzu OK tuşu ile işaretleyin ve sağ tuşuna basarak sağdaki ayarlar kısmına gelin. (Dikkat edin burada hiçbir şey değiştirmemelisiniz.)
    • Sağ listeye gelince ekranın altında "info" tuşu için Arama Modu diyecektir. info tuşuna basın ve Transponder Arama'yı seçin.
    • Bu ekranda yeşil tuşa basın ve yeni transponder bilgilerini girin. (Frekans: 11844, Veri hızı: 02222) OK tuşuna basın ve yeni transponder bilgilerini kaydedin.
    • Ardından soldaki menüde yeni eklediğiniz transponder bilgilerini bulun(11844 2222 V olan) ve üzerine gelip kırmızı tuşa basarak arama yapın.
    • Arama yaparken Şebeke: Açık, Arama Şekli: Tümü, TV/Radio: Tümü olsun. Ve ardından OK tuşuna basarak arama yapın.
    • Böylelikle arama işleminiz başlayacak ve bitince OK deyip kanalları güncelleyecek.
    • Daha sonra menüden çıkın ve normal kanal ekranına gelin.
    • En son olarak ise yeşil tuşun üzerinde bulunan SAT tuşuna basın ve sağdaki listeden yeni eklediğiniz uyduyu bulun. (Muhtemelen en altta olacaktır)
    • Kendi uydunuzu OK tuşuna basarak seçin ve bu menüden de çıkın.
    • İşlemleriniz artık tamamdır. Yeni uydunuzda yeni kanallarınızı gönül rahatlığıyla izleyin.

Yanlış yazdığım bir yer varsa uyarırsanız ilgili yeri düzeltirim. Sabah sabah yanlışlık olabilir haliyle...

Edit: Transponder bilgisi 11844 yapılarak düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sku -- 19 Eylül 2014; 8:20:18 >

• quote:

Sunny AT14100 için adım adım Turksat 4A kanal güncelleme işlemleri

• Menü tuşuna basın ve Kurulum menüsüne gelin.
    • Detaylı kurulumu seçin ve yeşil tuşa basarak yeni uydu ekleyin.
    • Uydu ismini "Turksat 4A", derecesini ise "42.0 E" yapın. Böylelikle eklediğiniz uydu soldaki listenin en altında gözükecektir.
    • Yeni uydunuzu OK tuşu ile işaretleyin ve sağ tuşuna basarak sağdaki ayarlar kısmına gelin. (Dikkat edin burada hiçbir şey değiştirmemelisiniz.)
    • Sağ listeye gelince ekranın altında "info" tuşu için Arama Modu diyecektir. info tuşuna basın ve Transponder Arama'yı seçin.
    • Bu ekranda yeşil tuşa basın ve yeni transponder bilgilerini girin. (Frekans: 11840, Veri hızı: 02222) OK tuşuna basın ve yeni transponder bilgilerini kaydedin.
    • Ardından soldaki menüde yeni eklediğiniz transponder bilgilerini bulun(11840 2222 V olan) ve üzerine gelip kırmızı tuşa basarak arama yapın.
    • Arama yaparken Şebeke: Açık, Arama Şekli: Tümü, TV/Radio: Tümü olsun. Ve ardından OK tuşuna basarak arama yapın.
    • Böylelikle arama işleminiz başlayacak ve bitince OK deyip kanalları güncelleyecek.
    • Daha sonra menüden çıkın ve normal kanal ekranına gelin.
    • En son olarak ise yeşil tuşun üzerinde bulunan SAT tuşuna basın ve sağdaki listeden yeni eklediğiniz uyduyu bulun. (Muhtemelen en altta olacaktır)
    • Kendi uydunuzu OK tuşuna basarak seçin ve bu menüden de çıkın.
    • İşlemleriniz artık tamamdır. Yeni uydunuzda yeni kanallarınızı gönül rahatlığıyla izleyin.

Yanlış yazdığım bir yer varsa uyarırsanız ilgili yeri düzeltirim. Sabah sabah yanlışlık olabilir haliyle...

Hocam ben ekle dediğimde sadece uydunun derecesini girebiliyorum ismini değiştiremedim satellıte yazıyor ama değiştiremedim.

• Arkadaşlar yeni uydu eklemeden yukarıda arkadaşın dediği gibi de yapabilirsiniz ancak ben fabrika ayarlarına döndürdükten sonra kanallar geldi. Yani otomatik ekleme frekansını ekleyip taratmadan önce fabrika ayarlarına döndürmekte fayda var, kolay gelsin.
  • Arkada?lar yukardakileri yapty?ynyz halde olmuyorsa, otomatik arama frekansyny eklemeden önce fabrika ayarlaryna döndürüp sonra bu i?lemleri tekrar yapyn. Ben öyle yaptym ve kanallar geldi.
  • Ben hala 4A ya geçiremedim fabrika ayarlarına da döndüm uyduyu ekledim Turksat 4A diyerek ama sinyal çıkmadı otomotik kanal frekansını da bulamadı
  • Dediklerinizi harfiyen yaptım fabrika ayarlarına da döndüm 1 kanal bile bulmadı?? Nedir bu işin çaresi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.