Şimdi Ara

Sunny AT-14100 vs Hiremco Titanx-HD2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hiremco Titanx-HD2
    Bir de Sunny AT-14500 modeli var..

Arkadaşlar, bunlar arasında hangisini seçmeliyim sizce? Hiremco'yu çok tavsiye eden oldu ama özelliklerine baktığımda Sunny'nin 256 MB Ram, 16 mb. flashı var. Hiremco'nun 128 Ram, 8mb.flashı var. Hızını nasıl etkiler bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla işlemcileri de farklı. Fakat işlemcinin etkisi nasıl olur bilemiyorum. Sunny'nin işlemcisinin Mstar olduğunu ve vasat olduğunu yazmış kimileri. Aklım çok karıştı açıkçası.

İstediğim özellikleri hızlı kanal geçişi, güzel görüntü kalitesi ve MKV'yi sorunsuz oynatabilmesi. Çok fazla anlamam uydu alıcısından ama bilişimci olduğumdan biraz teknik verilerini anlayabiliyorum.

Sizlerden bu cihazlar arasından tavsiye bekliyorum.

Hepinize iyi forumlar.

• İşin içinde mkv varsa keisnlikle hiremco titan model uydu cihazını tavsiye ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradigma80

Sunny AT-14100
    Hiremco Titanx-HD2
    Bir de Sunny AT-14500 modeli var..

Arkadaşlar, bunlar arasında hangisini seçmeliyim sizce? Hiremco'yu çok tavsiye eden oldu ama özelliklerine baktığımda Sunny'nin 256 MB Ram, 16 mb. flashı var. Hiremco'nun 128 Ram, 8mb.flashı var. Hızını nasıl etkiler bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla işlemcileri de farklı. Fakat işlemcinin etkisi nasıl olur bilemiyorum. Sunny'nin işlemcisinin Mstar olduğunu ve vasat olduğunu yazmış kimileri. Aklım çok karıştı açıkçası.

İstediğim özellikleri hızlı kanal geçişi, güzel görüntü kalitesi ve MKV'yi sorunsuz oynatabilmesi. Çok fazla anlamam uydu alıcısından ama bilişimci olduğumdan biraz teknik verilerini anlayabiliyorum.

Sizlerden bu cihazlar arasından tavsiye bekliyorum.

Hepinize iyi forumlar.

merhaba
    hd uydu alıc ve mkvlerı ızlemek ıstıyorsanız
    fıyat - performans cıhaz

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Full-Hd-hdmi-Kablo-Hediye__isp6138515

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

merhaba
    fıyat - performans cıhaz

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Pvr-Full-Hd-hdmi-Kablo-Hediye__isp6138515

Hocam ben size bu cihazlardan hangisi diye soruyorum, siz bana kendi cihazınızı tavsiye ediyorsunuz. Eğer bu benim yazdığım cihazlardan çok daha artı özellikleri varsa, lütfen bunları da yazın da neden bunu tavsiye ettiğinizi ben de bileyim.

• bende tam buna benzer bir konu açıcaktım 100-150 arası bir uydu alıcısı alıcam takip edelim bakalım neler çıkıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HDsatış

İşin içinde mkv varsa keisnlikle hiremco titan model uydu cihazını tavsiye ederiz.

Evet, benim aklım da bu cihaza kayıyor, hatta sizde kampanyalı satılıyor. Ancak dediğim gibi Ram ve Flash seviyesinin HD cihazlar için başlangıç değerlerinde olması benim kafamı karıştırıyor. Daha önce bundan 7-8 sene evvel Sunny 7011D modeli almıştım. Daha geçen sene babamlar cihazı değiştirdiler. Yani Sunny de sağlam olarak aklıma yer etti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

merhaba
    fıyat - performans cıhaz

Hocam ben size bu cihazlardan hangisi diye soruyorum, siz bana kendi cihazınızı tavsiye ediyorsunuz. Eğer bu benim yazdığım cihazlardan çok daha artı özellikleri varsa, lütfen bunları da yazın da neden bunu tavsiye ettiğinizi ben de bileyim.

ben size aynı ozellıktekı cıhazın daha uygun seçenegi sundum fakat benı azarlıyorsun
    bu cıhazda her yerde bulunuyor medıamarkta 180 tlden satılıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_63798041/mpage_8/f_/key_//tm.htm#72560672

http://www.sanalpazar.com/Microstar-S1-Full-Hd-Mkv-Ok-hdmi-Kablo-Hediye__isp6488341

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim azarlama gibi bir niyetim yok, ben sorumda açıkça işlemci, ram flash bellek gibi özelliklerinden bahsettim. Ama sen ürün satıcısı olarak bana bunu al diyorsun. Senden istediğim, sadece neden bu ürünü tavsiye ettiğinin sebebini söylemen. Zaten herkes şu iyi, bu iyi diyor, iyi demek birşey ifade etmiyor, nedeni nedir onu söylemiyorsun. Bunu söylemek istedim sadece.. Yoksa benim kimseyi azarlamak haddime düşmez. Burada forumda bilgi paylaşımında bulunuyorsunuz, lütfettiniz ve cevap verdiniz. Teşekkür ederim, cevap da vermeyebilirdiniz.

Ancak bu cihazların da çalışma mantığında performansının ram büyüklüğü, işlemci çeşidi gibi şeylerin etkili olduğunu düşünüyorum. Bunun gibi teknik bir nedenden dolayı veya ne bileyim servis ağı, sağlamlık, sorunsuzluk gibi bir nedenden dolayı bunu tavsiye ederim sana gibi birşey deseniz düşüneceğim. Sadece bu gibi birşey var mı diye sormak istedim.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_63798041/mpage_8/f_/key_//tm.htm#72560672

8 sayfalık konu var okursanız görürsünuz bakarsanız kaç kişi almış memnun kalmış yazmışlar fiyat-performans cihazı oldugunu belirtmişler
    150 tllık cıhazla aynı işi yapıyor

bu cıhaz ıle 5 tane şifresız hd kanal ızlersın
    bısslı kanalları ızlersın
    + nerdeyse her mkv vıdeoyu ızlersın mkv açtıgına göre avi,divx zaten açar

tuneride sharp marka oldugu için kanal geçişleride hızlı, sinyal sorun yapmaz

800 tllık lınux cıhazda bir sürü eklentı ,ıvır zıvır çalıstırmak için rami ara ram gerekır

ithalatcısı aral elektronık ps3 oyunları turkıye dısbrıtoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 8 Mart 2013; 20:43:21 >

• değerlendireceğim hocam, teşekkürler yorumların için..
  • Arkadaşlar, araştırmalar sonunda 2 hafta önce Hiremco Titanx HD2 aldım.
    Daha önce Korax SD uydu alıcım vardı. İlk defa HD uydu alıcım oldu.

İzlenimlerim:

1- Boyutlarının küçük olması çok güzel.
    2- İlk açılışı çok uzun sürüyor. Korax'a göre kıyasladığımda sanırım aralarında 3 sn. kadar var. Tahmini 10 sn. gibi bir sürede açılıyor.
    3- Kanal geçişleri çok hızlı diyemem diğer uydu alıcıma göre, ancak ilk kanal değiştirmede biraz daha uzun sürede, sonraki değiştirmelerde (zapping yaparken) daha hızlı geçiyor.
    4- Uydudan yazılım güncelleyemedim, Merih Videoyu aradım, servisin verdiği cevap onlarda şu anda uydudan güncelleme yok, ancak USB veya internetten yapabilirsiniz dediler. Ne zaman olacağı da belli değil. Satarken öyle demiyorlar ama.. Bu husus canımı sıktı açıkçası. USB'den yüklerken sorun yaşarmıyım diye sordum, yaşamazsınız dediler. Flash yakabilirmiyim diye sordum, çok düşük bir ihtimal ama yanabilir, 10 TL'ye yenisini yükleriz dediler.
    5- Kanal taşıma gibi işlemlerin zor olduğunu gördüm. Bence Sunny, hatta Korax bu işlemlerde daha başarılı diyebilirim. Kanalı taşımak için birçok tuşa basmak zorunda kaldım.

Sizlere bir sorum daha olacak, uydu cihazının kanalları eski olarak geldi. Mesela TV8, TRTHD gibi kanallar çekmiyor. Yazılım güncellemesi yaptığımda, bu kanalların frekansları da yüklenmiş olacak mı? Ayrıca tekrar arama yaparak kanalları buldurmam gerekecek mi? Bunun yanısıra kanal listelerim sıfırlanacak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.