Şimdi Ara

Sunny at-14600 - TURKSAT 4A ÇOĞU HD KANAL GELMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunny AT-14600 Kullanıyorum hiçbir kanal yoktu tekrar arattım falan kanalları buldu fakat show tv show tv hd fox atv falan bunların hiçbiri yok ama 2-3 tane yeni hd yeni kanal geldi diğerlerini nası ayarlicam acaba yardımcı olursanız sevinirim.

• Selam.
    Cihazınızdaki mevcut TP lerde bahsettiğiniz kanalların TP si olmadığından bu kanallar çıkmaz. Bu kanalların TP lerini bizzat manuel girip arama yapmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Selam.
    Cihazınızdaki mevcut TP lerde bahsettiğiniz kanalların TP si olmadığından bu kanallar çıkmaz. Bu kanalların TP lerini bizzat manuel girip arama yapmalısınız.

Ama Star HD'de daha önce yoktu o direk çıktı otomatik,bu konuda çok az bilgim var yardımcı olur musunuz acaba? mesela kanalların frekansları yazıyo ben kanal eklemeye girip yazıyorum ekliyo sonra aratıyorum kanalı bulamıyo .s
  • Aynen.
    İşyerindeki bir cihaz çoğunu buldu,diğeri bulaadı. Fabrikasyon TP listesinde bu kanallar varsa çıkıyor. Yoksa manuel yazmak gerekiyor. Buna rağmen sinyal olmuyor bazen. Bende anlam veremiyorum açıkçası. TP listesinden sinyal olmayan TP leri bulup silince bu yeni TP ler çalışabiliyor. Mersat mini HD de bu şekilde oluyordu. Cihazdan cihaza fark olabiliyor. 2 li LNB lerde bu sorun daha çok oluyor.
    Manuel girdiğiniz TP leri silip tekrar deneyin. Cihazı açıp kapayın. Tekrar deneyin. İllaki bulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealRihanna

quote:

Selam.

Ama Star HD'de daha önce yoktu o direk çıktı otomatik,bu konuda çok az bilgim var yardımcı olur musunuz acaba? mesela kanalların frekansları yazıyo ben kanal eklemeye girip yazıyorum ekliyo sonra aratıyorum kanalı bulamıyo .s

Hocam 4a ya nasıl geçtiniz? Uydu listesinden ekle yaparak mı ''TURKSAT 4A'' yazdınız , yoksa sadece baştan arattırdınız da mı buldunuz? Bendede 14800 var sabahtan beri illallah ettirdi. Hiçbiryerde yazılana uymuyor cihaz, anlatışdığı gb, ne polarizasyon ayarlarını gireceğim bir yer var nede FEC değerini

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Alper

quote:

Orijinalden alıntı: RealRihanna

quote:

Selam.

Hocam 4a ya nasıl geçtiniz? Uydu listesinden ekle yaparak mı ''TURKSAT 4A'' yazdınız , yoksa sadece baştan arattırdınız da mı buldunuz? Bendede 14800 var sabahtan beri illallah ettirdi. Hiçbiryerde yazılana uymuyor cihaz, anlatışdığı gb, ne polarizasyon ayarlarını gireceğim bir yer var nede FEC değerini

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Murat Alper

quote:

Orijinalden alinti: RealRihanna

quote:

Orijinalden alinti: pulvo47

Selam.
    Cihazinizdaki mevcut TP lerde bahsettiginiz kanallarin TP si olmadigindan bu kanallar çikmaz. Bu kanallarin TP lerini bizzat manuel girip arama yapmalisiniz.

Ama Star HD'de daha önce yoktu o direk çikti otomatik,bu konuda çok az bilgim var yardimci olur musunuz acaba? mesela kanallarin frekanslari yaziyo ben kanal eklemeye girip yaziyorum ekliyo sonra aratiyorum kanali bulamiyo .s

Hocam 4a ya nasil geçtiniz? Uydu listesinden ekle yaparak mi ''TURKSAT 4A'' yazdiniz , yoksa sadece bastan arattirdiniz da mi buldunuz? Bendede 14800 var sabahtan beri illallah ettirdi. Hiçbiryerde yazilana uymuyor cihaz, anlatisdigi gb, ne polarizasyon ayarlarini girecegim bir yer var nede FEC degerini

Türksat 4a yazmasyna gerek yok zaten o ayara ellemeyeceksiniz.

Tp aramayy biliyorsanyz tüm kanallary sildikten sonra 11844 V 02222 yazyp ?ebeke aramayy açyp taratacaksynyz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

quote:

Orijinalden alinti: Murat Alper

quote:

Orijinalden alinti: RealRihanna

quote:

Orijinalden alinti: pulvo47

Selam.
    Cihazinizdaki mevcut TP lerde bahsettiginiz kanallarin TP si olmadigindan bu kanallar çikmaz. Bu kanallarin TP lerini bizzat manuel girip arama yapmalisiniz.

Ama Star HD'de daha önce yoktu o direk çikti otomatik,bu konuda çok az bilgim var yardimci olur musunuz acaba? mesela kanallarin frekanslari yaziyo ben kanal eklemeye girip yaziyorum ekliyo sonra aratiyorum kanali bulamiyo .s

Hocam 4a ya nasil geçtiniz? Uydu listesinden ekle yaparak mi ''TURKSAT 4A'' yazdiniz , yoksa sadece bastan arattirdiniz da mi buldunuz? Bendede 14800 var sabahtan beri illallah ettirdi. Hiçbiryerde yazilana uymuyor cihaz, anlatisdigi gb, ne polarizasyon ayarlarini girecegim bir yer var nede FEC degerini

Türksat 4a yazmasyna gerek yok zaten o ayara ellemeyeceksiniz.

Tp aramayy biliyorsanyz tüm kanallary sildikten sonra 11844 V 02222 yazyp ?ebeke aramayy açyp taratacaksynyz.

Atnen Vezilay arkadaşın dediği gibi bende başka bi yerde okudum , fabrika ayarlarına dondurdum cihazı tüm kanalları sildim , sonra 11844 V 02222 frekansından arattım tüm kanallar geldi sadece ATV HD ile KANAL D HD gelmedi onlarında tek tek frenkansını yazıp arattım onlarda geldi şuan süper bütün kanallar neredeyse HD olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY AT-16100 4A AYARLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de aynı model alıcıdan var. olayı biraz önce çözdüm.
    ilk önce fabrika ayarlarına döneceksin
    sonra hızlı kurulum değilde diğer seçenekten dvam ederek en son kurulum kısmında uydu olarak turksat 2a-3a-4a çıkacak bu seçildikten sonra sağ kısımdaki ayarlar kısmına gelip frekans bölümünü seçerek info ya da büyüteç şeklindeki tuşa basacaksın sonra bir sürü frekans listesi çıkacak buradan yeni güncellenen frekansı bulup kırmızı tuşa bastığında olay çözülüyor..
    bu kadar..
    yaklaşık 1 saat uğraştım. uydular birbirine benzemiyor. mantığını kavramak lazım.
    aynı senin derdinden vardı ben de de. trt hd falan çıkmıyordu atv hd falan.
    şimdi sorun kalmadı..
    kolay gelsin... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalgobek

ben de aynı model alıcıdan var. olayı biraz önce çözdüm.
    sonra hızlı kurulum değilde diğer seçenekten dvam ederek en son kurulum kısmında uydu olarak turksat 2a-3a-4a çıkacak bu seçildikten sonra sağ kısımdaki ayarlar kısmına gelip frekans bölümünü seçerek info ya da büyüteç şeklindeki tuşa basacaksın sonra bir sürü frekans listesi çıkacak buradan yeni güncellenen frekansı bulup kırmızı tuşa bastığında olay çözülüyor..
    bu kadar..
    yaklaşık 1 saat uğraştım. uydular birbirine benzemiyor. mantığını kavramak lazım.
    şimdi sorun kalmadı..

eyvallah sağolasın senin anlatımın sayesinde bende yaptım

• quote:

bu kadar..
    şimdi sorun kalmadı..

Açıklama için sağol bende dünden beri uğraşıyodum her seferinde 210 kanal buluyordu şimdi 549 tane buldu.

• hocam dediğiniz şekilde yaptım ancak binada merkezi sistem var bir türlü ayarlayamadım aşagıdaki görüntüye göre ne yapmam gerekir
     Sunny at-14600 - TURKSAT 4A ÇOĞU HD KANAL GELMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyyihu -- 27 Eylül 2014; 2:21:17 >
  • up yardım
  • up
  • quote:

bu kadar..
    şimdi sorun kalmadı..

Hocam bende de trt hd haberturk hd gibi bazı kanallar çıkmıyor. Fabrika ayarı demişsiniz de üç tane seçeneği var bunun. Tüm kanalları sil, sistemi geri yükle, kanalları geri yükle. Hangisini yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik güncelleme yapabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (12380 V SR:27500 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’dan TURKSAT PAKET (12423 H SR:30000 FEC:3/4) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke arama (Network Search) açık seçilmelidir.

Edit: Şuradaki talimatları uygulayın;http://www.sunny.com.tr/TR/turksat-4a-frekans-degisikligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 22 Ekim 2015; 14:22:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.