Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılımı ben de yüklemeye çalıştım fakat başaramadım. Sunny'nin internet sitesindeki yazılım güncelleme talimatlarını birebir uyguladım ama olmadı. Acaba başka bir yolu mu var bu seferki güncellemeyi kurmanın? Sizler nasıl uyguladınız?
  • usb yi taktım dosyaya tıkladım , geçersiz dosya dedi, recevler ı kapattım, yeniden açtığım da kendillğlnden yüklemeye başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh forum ailesi güncellemeyi gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz , şuan STAR da Kop- Gs maçı HD kalitesinde,
    Yanılgım TV de akıllı sensör açıkmış , o yüzden kalitesiz gelmiş.

• erdi34i E kullanıcısına yanıt
    bende birazdan yeni dosyayı deneyeceğim bakalım sonuç verecekmi
  • tolme kullanıcısına yanıt
    biraz önce denedim tekrar siyah temaya döndü benimkide ama görüntü kalitesinde aman aman bir değişme göremedim,paylaşımınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolme -- 6 Kasım 2013; 1:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

usb yi taktım dosyaya tıkladım , geçersiz dosya dedi, recevler ı kapattım, yeniden açtığım da kendillğlnden yüklemeye başladı

Öyle de denedim, olmuyor. Dosya ismini mi değiştirmeliyiz, ne yapmalıyız?
  • quote:

usb yi taktım dosyaya tıkladım , geçersiz dosya dedi, recevler ı kapattım, yeniden açtığım da kendillğlnden yüklemeye başladı

Bende yazılımı aynı yöntem ile kurdum. Yöntem basit aslında. Önce yazılımı flash belleğe atıp sonra da flash belleği uyduya takıyoruz. Ana Menü'de Sistem güncellemesine gelip yazılımı USB'den buluyoruz. Büyük ihtimal geçersiz dosya gibi bir hata verecektir. Bu hatayı gördükten sonra uyduyu kumandasından kapatıp yeniden açıyoruz. Uydu açılmaya başladığı zaman doğrudan bir mavi ekran geliyor ve yazılım güncelleniyor. Yaklaşık 1 dakika kadar bekledikten sonra da yazılım güncellenmiş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

quote:

Bende yazılımı aynı yöntem ile kurdum. Yöntem basit aslında. Önce yazılımı flash belleğe atıp sonra da flash belleği uyduya takıyoruz. Ana Menü'de Sistem güncellemesine gelip yazılımı USB'den buluyoruz. Büyük ihtimal geçersiz dosya gibi bir hata verecektir. Bu hatayı gördükten sonra uyduyu kumandasından kapatıp yeniden açıyoruz. Uydu açılmaya başladığı zaman doğrudan bir mavi ekran geliyor ve yazılım güncelleniyor. Yaklaşık 1 dakika kadar bekledikten sonra da yazılım güncellenmiş oluyor.

Hocam bende de geçersiz dosya diye diye uyarı çıktı. Sonra uyduyu kumandadan kapatıp açtım. Uydu açılırken güncel yazılım kontrol ediliyor diye bir şerit çıkıyor ki bu şerit uydu alıcıyı her açtığımızda çıkan şeritin aynısı. Sonra da en son hangi kanal açıktıysa o kanal açılıyor. Yani sanki alıcıyı normal kapatıp açmışım gibi, bunun dışında bir hareket, güncelleme olduğuna dair bir mesaj, ibare falan çıkmıyor :(

• ahbap kullanıcısına yanıt
    .rar dan çıkartını değllml dosyayı

• quote:

.rar dan çıkartını değllml dosyayı

Evet hocam çıkarttım. Olmayınca .rar'lısı ile mi oluyor diye bile denedim

Tamamdır, hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 6 Kasım 2013; 22:02:35 >
  • arkadaşlar teletexti bi türlü açamadım...nasıl açabiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

sunnylerde bütün cihazlarında yazılım hatası dolu ucuz işçilik kalitesizi ürün daha ne olsun yazılımda ona göre boşa uğraşmayın onların tamamında anakrtı ve işlemciler birbirin zıttı yani yazılım vermekle iş çözülmüyor donanımda desteklemesi gerekir...

usta biss gire biliyoruz ama ntv sporun çalışan biss bitürlü giremiyoruz
  • Arkadaslar merhaba bu uyduyu yeni aldim ancak bir sorun var kanal değiştirdikten sonra kanalin görüntüsü 2 saniye kadar yavaşlıyor sebebi nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONKUR

Arkadaslar merhaba bu uyduyu yeni aldim ancak bir sorun var kanal değiştirdikten sonra kanalin görüntüsü 2 saniye kadar yavaşlıyor sebebi nedir.

ayarlamalardan geçişleri donanrak değil kararak yapmalısınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassanbgk

quote:

sunnylerde bütün cihazlarında yazılım hatası dolu ucuz işçilik kalitesizi ürün daha ne olsun yazılımda ona göre boşa uğraşmayın onların tamamında anakrtı ve işlemciler birbirin zıttı yani yazılım vermekle iş çözülmüyor donanımda desteklemesi gerekir...

usta biss gire biliyoruz ama ntv sporun çalışan biss bitürlü giremiyoruz

cihaz kısıtlı olabilir üretici firmayı arayın konuyu izah edin fakat bir şey değişmeyecektir amma yinede yazılımlarını güncellesinler....Bu iş redline 14500 serileri gibi yabnacı kanalların biss keyleri çalışıyor yerli kanalların ise açılmıyor du.....

• quote:

quote:

Arkadaslar merhaba bu uyduyu yeni aldim ancak bir sorun var kanal değiştirdikten sonra kanalin görüntüsü 2 saniye kadar yavaşlıyor sebebi nedir.

ayarlarda sadece donma ve Siyah seçenekleri var dediğiniz ayar nerden yapılıyor acaba Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ayarlarda sadece donma ve Siyah seçenekleri var dediğiniz ayar nerden yapılıyor acaba Teşekkürler

SİYAH OLARAK DERSENİZ.
  • Arkadaşlar,bu siyah menülü yazılımı Sunny 14100 hd'ye yükleme şansımız var mı?Bilgisi olan bilgisini paylaşırsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratxxlarge

Arkadaşlar,bu siyah menülü yazılımı Sunny 14100 hd'ye yükleme şansımız var mı?Bilgisi olan bilgisini paylaşırsa memnun olurum.

Risk almayı seviyorsan denemek lazım :)

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.