Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, cihazı bugün aldım. Alt yazı ile ilgili 3 denemeden sonra tutturdum. Dosyayı aynı isimde ve sonuna .srt yazarak eklerseniz alt yazı bölümü açılıyor. Saygılar.
     Sunny AT-14600 ve 14700
  • Alt yazı için örnek film adı : testere, altyazı dosyasını ise testere.srt yazarsanız olacaktır. Cihazı bugün aldım ve şimdilik çok memnunum.
     Sunny AT-14600 ve 14700
  • Hayırlı olsun. Almayı düşünüyorum bu cihazı. Full Hd ekranda sd kanal görüntüsü nasıl ?
  • Görüntü kalitesi bana göre çok iyi. Sd kanallarda bile hd ye yakın kalite var.
     Sunny AT-14600 ve 14700 Sunny AT-14600 ve 14700

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet görüntü kalitesi güzel fakat şu biss olayını şuan ki güncel haliyle uygulamalı anlatabilen varsa çok memnun olucaz...

• piyasada en uygun 89 liraya buldum. daha uygun fiyata alan var mi acaba?
    ayrica bu biss olayida insanin kafasina takiliyor...

• Biss olayını tam detaylı inceleyemedim ama biraz baktım değer girdim forumdakilerden ama çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: akocaarslan

Alt yazı için örnek film adı : testere, altyazı dosyasını ise testere.srt yazarsanız olacaktır. Cihazı bugün aldım ve şimdilik çok memnunum.
     Sunny AT-14600 ve 14700

Altyazı boyutu çok küçük. Büyütülebiliyor mu acaba? Ben bakındım ama bir ayar bulamadım..

• Sunny AT-14700 biss şifresi girmek kesin çözümü için tıklayın: http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm
  • Konuda yazılanları okudum ve bu receiver siparişini verdim. Çoğu kişi olumlu yorumlar yapmış ve benimde çok büyük beklentilerim yok f/p olarak iyi diye düşünüyorum umarım pişman olmam :)
  • arkadaşlar hepsiburada.com'dan 14700 modelini aldım duvardaki uydu girişine bağlıyorum.. sinyal alamıyor. fakat diğer uydu alıcım sinyal alıyor.. ne yapmam gerekir fabrika ayarlarına falan dönsem düzelir mi sizce?
  • Sinyal sorununu cozup kanllari yukledim bu kez biss keyler olmuyor! Biss yuklesi yapip kirmiziya basiyorum kaydetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

Sinyal sorununu cozup kanllari yukledim bu kez biss keyler olmuyor! Biss yuklesi yapip kirmiziya basiyorum kaydetmiyor

Biss key sorununun çözümü burada anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

quote:

Sinyal sorununu cozup kanllari yukledim bu kez biss keyler olmuyor! Biss yuklesi yapip kirmiziya basiyorum kaydetmiyor

Biss key sorununun çözümü burada anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm

olmuyo rkardeşim o fason o çözüm kırmızıya basınca kaydetmiyor keyleri..

ayrıca adamın verdiği sid sitesi kendi verdiği örneklerle bile örtüşmüyor sitede farklı kendi farklı yazmış biz nerden bielecez sidleri?

• bende yeni aldim. 14700 modeli. goruntu kalitesi cok cok iyi. sd yayinlar hd gibi. bu kadarini beklemiyordum. tabiyki ince ayarlar yapmak gerekli.

ayrica eski uydu alicimda tvnin sesini cok yukselttigimde tvde bir cizirti sesi geliyordu. mecburen tv sesini az acip uydu cihazi sesini cok aciyordum. bu cihazda bu sorun yok. tv sesini sona verdiginde tvde cizirti sesi gelmiyor.ses dengelendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 15 Ocak 2014; 8:09:21 >
  • arkadaşlar bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi fakat servis ağı rezalet bana yolladıkları cihaza biss girmemişler servise yönlendirdiler servis biss girdi fakat benden 10 tl ücret aldılar gerçekten çok sinirlendim.. kesinlikle servisi iyi olan muadillerine bakın bu cihazı almayın ben çok pişmanım..
  • quote:

arkadaşlar bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi fakat servis ağı rezalet bana yolladıkları cihaza biss girmemişler servise yönlendirdiler servis biss girdi fakat benden 10 tl ücret aldılar gerçekten çok sinirlendim.. kesinlikle servisi iyi olan muadillerine bakın bu cihazı almayın ben çok pişmanım..

hepsiburda.com'a iade etseydiniz keske, bu sansiniz vardi...zaten iade edecegim diye yazmistinizda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnc.ali -- 15 Ocak 2014; 18:43:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnc.ali

quote:

arkadaşlar bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi fakat servis ağı rezalet bana yolladıkları cihaza biss girmemişler servise yönlendirdiler servis biss girdi fakat benden 10 tl ücret aldılar gerçekten çok sinirlendim.. kesinlikle servisi iyi olan muadillerine bakın bu cihazı almayın ben çok pişmanım..

hepsiburda.com'a iade etseydiniz keske, bu sansiniz vardi...zaten iade edecegim diye yazmistinizda....

ucret odeyecegim sonradan soylendi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gnc.ali

quote:

ucret odeyecegim sonradan soylendi

bildigim kadariyla 7 gun icinde iade ettiginizde kargo parasi bile odemiyorsunuz.
    siteden verilen kodu kargo firmasina verdiginizde iade etmek istediginiz urunu gelip evden bile alabiliyorlar...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.