Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gnc.ali

quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

quote:

Orijinalden alıntı: gnc.ali

quote:

arkadaşlar bu cihazın görüntü kalitesi çok iyi fakat servis ağı rezalet bana yolladıkları cihaza biss girmemişler servise yönlendirdiler servis biss girdi fakat benden 10 tl ücret aldılar gerçekten çok sinirlendim.. kesinlikle servisi iyi olan muadillerine bakın bu cihazı almayın ben çok pişmanım..

hepsiburda.com'a iade etseydiniz keske, bu sansiniz vardi...zaten iade edecegim diye yazmistinizda....

ucret odeyecegim sonradan soylendi

bildigim kadariyla 7 gun icinde iade ettiginizde kargo parasi bile odemiyorsunuz.
    siteden verilen kodu kargo firmasina verdiginizde iade etmek istediginiz urunu gelip evden bile alabiliyorlar...

hala o şansa sahibim ama bu kadar uğraştıktan sonra ve parada ödedim servise geri vermicem..

• ahbap kullanıcısına yanıt
    Altyazıda herhangi bir değişiklik yapamadım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

quote:

Sinyal sorununu cozup kanllari yukledim bu kez biss keyler olmuyor! Biss yuklesi yapip kirmiziya basiyorum kaydetmiyor

Biss key sorununun çözümü burada anlatılmış.

http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm

olmuyo rkardeşim o fason o çözüm kırmızıya basınca kaydetmiyor keyleri..

ayrıca adamın verdiği sid sitesi kendi verdiği örneklerle bile örtüşmüyor sitede farklı kendi farklı yazmış biz nerden bielecez sidleri?

Evet kaydetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tkar

quote:

quote:

quote:

Sinyal sorununu cozup kanllari yukledim bu kez biss keyler olmuyor! Biss yuklesi yapip kirmiziya basiyorum kaydetmiyor

ayrıca adamın verdiği sid sitesi kendi verdiği örneklerle bile örtüşmüyor sitede farklı kendi farklı yazmış biz nerden bielecez sidleri?

Evet kaydetmiyor

ben o sorunu çözdüm ama nvt sporu hala izleyemiyorum..

kaydediyor fakat karııyor o menü yukarıki tarafı biss yapıp alt taraftan sağ sol yaparak frekanslara kayıt olan şifreli görebiliyorsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tkar

quote:

quote:

quote:

Evet kaydetmiyor

ben o sorunu çözdüm ama nvt sporu hala izleyemiyorum..

kaydediyor fakat karııyor o menü yukarıki tarafı biss yapıp alt taraftan sağ sol yaparak frekanslara kayıt olan şifreli görebiliyorsun..

Ntvspor için biss key girmenize gerek yok. Kanalı silin, maç yayınlandığı zaman tekrar ekleyin. Şifreli olarak gözükecek, sonra kendisi şifreyi çözecek. Aynısı Trtspor için de geçerli.

• EVet arkadaşlar trt ve ntvspor için elle biss girmenize gerek yok , önceki mesajlardada yazıyor.

yukarıdaki arkadşa yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir türlü TRT HD yi açamadım.

11041 v 08400 tarattığımda bişey gelmiyor. Kendinde bu iki kanal da vardı ama girdiğimde "ağ yok" diyordu. Nasıl ekleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

Arkadaşlar bir türlü TRT HD yi açamadım.

11041 v 08400 tarattığımda bişey gelmiyor. Kendinde bu iki kanal da vardı ama girdiğimde "ağ yok" diyordu. Nasıl ekleyebilirim?

Antende sıkıntı olabilir mi?

• trt hd ve ntv spor birkaç gündür bende de çekmiyor. yukarıdaki yöntemle de olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 26 Ocak 2014; 22:29:19 >
  • tkar kullanıcısına yanıt
    Aynı lnb ye bağlı diğer LG marka televizyon da izleniyor. Onda olmaması, bulmaması sıkıntılı biraz. Şu anda cihaz serviste. Geldiği zaman tekrar denerim..

• Biss olayı sıkıntıli mı mesela tv8 deki kupa maçları için biss girme var mı

• var kardeşim ve biss girme diğer alıcılardan farklı ve zor baya uğraşmak gerkli..
  • quote:

var kardeşim ve biss girme diğer alıcılardan farklı ve zor baya uğraşmak gerkli..

Bu kötü oldu aklımda bu uydu alıcısı vardi

• quote:

selamlar sinyal sorununu nasıl çözdünüz?
    ben de cihazı yeni aldım ama ara ara "sinyal yok" "av yok" uyarısı çıkıyor ekranda
    hatta bazı akşamlar uzun süre gelmiyor.
    allahtan tivibu da var yedekte
  • Birkaç gündür tv8'de yayın çıkmıyor ve şifreli kanal yazısı beliriyor. tv8 neden şifreli oldu ki? Bu sorunu yaşayan var mı? tv8'de mi biss ile açılacak artık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Birkaç gündür tv8'de yayın çıkmıyor ve şifreli kanal yazısı beliriyor. tv8 neden şifreli oldu ki? Bu sorunu yaşayan var mı? tv8'de mi biss ile açılacak artık?

maç verdiği için biss'e giriyor bissle açılacak ama bissi yok bizim cihazda
  • quote:

quote:

Birkaç gündür tv8'de yayın çıkmıyor ve şifreli kanal yazısı beliriyor. tv8 neden şifreli oldu ki? Bu sorunu yaşayan var mı? tv8'de mi biss ile açılacak artık?

Vay arkadaş, daha dün İtalya ligi maçlarını falan şifresiz yayınlayan dünkü tv8 de acun tarafından alınınca şifreye geçti ha :)
  • quote:

quote:

quote:

Vay arkadaş, daha dün İtalya ligi maçlarını falan şifresiz yayınlayan dünkü tv8 de acun tarafından alınınca şifreye geçti ha :)

mecburen geçiyor çünkü veren yabancı kanal şart koşuyor

• ukoci U kullanıcısına yanıt
    Cihazı yeni aldım güncellemeyi yükleyeyim dedim bahsettiğiniz linkten..Yapmaz olaydım ne rezil bir markaymış.Yeni cihaz üret sonrea eski yazılımı koy!
    valla yarın her yere mesaj atacağım.
    Gıcık oldum ya..
    ayrıca bu haliyle kullanmak kötü ama biss key girmek kolaysa böyle devam mı etsem acaba?
  • Şu markaya bak ya!
    çıldırttı beni..
    güncel yazılımı yükleyelim diye sitesine koyduğu eski yazılımı yükledik..
    Kafayı yiyeceğim ya!
    Arkadaşlar Sunny de tanıdığı falan olan yok mu ya:)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.