Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
82.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hergelenem

USB'den film izlerken altyazı rengi ve boyutunu değiştirebiliyor muyuz ?

Malesef öyle bir özellik yok bende çok dert yanmıştım bu konuda mail attım hiç umursamadılar bile

Mecburen altyazıyı gömüp ( rengini, boyunu ) ayarlayıp usb'ye atıp öyle izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

14600
    14700

2 üründen birini satmak isteyen varmı?
    2. el satılık ürünlere talibim..

sıfır 14600 87TL ye buldum fakat mkv video oynatabilme özelliği varmı bilmiyorum?
    (bu konuda bilgisi olan varmı)

Evet var mkv oynatıyor 14600 ve 14700 ayni cihazlar sadece kasalar farklı bence 14600 daha güzel bizim milletin ozelligidir rakam ne kadar yüksekse bunda bişe var diyor halbuki arastirsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarlar benimde şöyle bir sorunum var nette araştırdım ama bulamadım benden başka bu sorunla karşılaşan yok heralde?
    Sorunum şu altyazılı bir film izlerken altyazı belli aralıklarda kayboluyor filmin başlarında belli aralıklarda 4-5 saniye kadar filmin sonlarına doğru ise bu süre uzayarak belli aralıklarla 40-50 saniye kadar altyazı kayboluyor. Güncellemeden sonra düzelir diye umut ediyordum ama düzelmedi. Böyle bir sorun yaşayan yada sorunun çözümünü bilen varmı acaba.
  • quote:

14600
    14700

EVET ARKADAŞLAR YOKMU CİHAZINI SATAN ÖZELLİKLE 14600 MODELE TALİBİM :)
    BİDE ONU DENEYELİM..
  • Sunny 14700 e güncelleme geldi uydudan, eve geldiğimde birden ekranda gördüm

• Arkadaşlar, 1 yıldır Sunny AT-14700 kullanan birisi olarak bu receiver için son sözü söylüyorum;

Kesinlikle biss çözüyor;
    http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm

HD ve SD kanal kalitesi mükemmel.

USB'den film oynatma kusursuz.

Donanım olarak çok şık, kumandası kaliteli.

Yeni yörüngeye oturtulan Turksat 4A uydusuyla beraber yayın hayatına ücretsiz HD olarak devam edecek olan kanal sayısının artacağını göz önünde bulundurursak böyle bir cihaz biçilmiş kaftan... Tek eksiği var: Modül girişi, server vs özelliği yok. Bunlar da normal bir receiver'da olmaması gereken özellikler bence.

Cihazı ilk satın aldığınızda içinde bulunan siyah-gri temalı yazılımı sunuyorum;
    http://www.ukoci.net/dosyalar/m7819app.rar

• selamlar

elimde 2. tv için kullandığım at-14700 var. çok nadiren açıyoruz cihazı. dün akşam maç izlemek için açtım ama yayın sinyal seviyesinin düşmesinden dolayı sürekli kesildi. sorun ne olabilir? ne yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay.06

Arkadaşlarlar benimde şöyle bir sorunum var nette araştırdım ama bulamadım benden başka bu sorunla karşılaşan yok heralde?
    Sorunum şu altyazılı bir film izlerken altyazı belli aralıklarda kayboluyor filmin başlarında belli aralıklarda 4-5 saniye kadar filmin sonlarına doğru ise bu süre uzayarak belli aralıklarla 40-50 saniye kadar altyazı kayboluyor. Güncellemeden sonra düzelir diye umut ediyordum ama düzelmedi. Böyle bir sorun yaşayan yada sorunun çözümünü bilen varmı acaba.

Güncel
  • quote:

quote:

14600
    14700

EVET ARKADAŞLAR YOKMU CİHAZINI SATAN ÖZELLİKLE 14600 MODELE TALİBİM :)
    BİDE ONU DENEYELİM..

geçen hafta gittigidiyordan 14600'ü 79 tl'ye aldım 2 yıl garantili 0 ürün... bence hiç 2.el arama alacaksan...
  • Arkadaşlar bu sunny at 14600 de güncellenen kanalları nasıl ekliyosunuz acaba.Örneğin Türkmeneli Tv ekleyecem 11844 frekans vermiş ekle dediğimde Türksat kanallarının hepsini buluyo bu kanalı tek olarak nasıl ekleyebilirim?teşekkürler...
  • nat geo wild animal planet gibi belgesel kanallarını çözebiliyor mu bu cihaz. bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bortecin09

nat geo wild animal planet gibi belgesel kanallarını çözebiliyor mu bu cihaz. bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba ?

hayır onlar ücretli kanallar kıramıyor

ayrıca dual ses deki video larda izlenmiyor
  • Arkadaşlar 14600 için 80 lira nasıl fiyat?
  • Bi cevap verin arkadaş. Eskiden soru sorardık dakikasında 20 cevap gelirdi şimdi kimse kimseyi iplemiyor anasını satıyım nasıl saçma sapan bir yer oldu çıktı burası...
  • albaywolf kullanıcısına yanıt
    İyi fiyat, fiyatına göre çok çok kaliteli bir ürün bence. Ben birkaç ay önce 89 TL ye almıştım, gayet memnunum tavsiye ederim.
  • Evdeki neta- 6400 un hdmi girişi bozukduktan sonra yeni bir uydu alıcı almam gerekiyor evdekilere uyduyu sadece tv izlemek için kullanıyorlar 14600 modelini almayı düşünüyorum neta gibi kanal geçişleri hızlı mı ve goruntu kalitesi açısından neta ile arasında çok fark olur mu?

• arkadaşlar şuan habertürkteki ingiltere maçını izleyemiyorum..
    dünde almanya maçını izleyememiştim..
  • show tv maça şifre koydu, nasıl izlicez?

edit: halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 9 Eylül 2014; 22:04:29 >
  • Keşke modul girişi de olsaymış.aynı özellik/fiyata modul girişli cihaz önerirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: tvsinema

Keşke modul girişi de olsaymış.aynı özellik/fiyata modul girişli cihaz önerirmisiniz

Modül olaydı d-smart hd alır izledik

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.