Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En kısa ve tam çözüm , çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 14700 var çok memnunum ama sunny sıralı kanal listesi yapsada bizde usbden yuklesek guzel olurdu
  • TRT HD şuan oynanan karşılaştma emu açık bi altında BİSS seçili fakat bundesliga maçını izleyemiyorum şifreli diyor..

CVS cihazımda 100000000000000000 bis keyini girdim açıldı.. TRT HD
    ama sunny14700 şifreli yayın diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

TRT HD şuan oynanan karşılaştma emu açık bi altında BİSS seçili fakat bundesliga maçını izleyemiyorum şifreli diyor..

CVS cihazımda 100000000000000000 bis keyini girdim açıldı.. TRT HD
    ama sunny14700 şifreli yayın diyor.

Ben şuan nasıl izliyorum arkadaşım?;

Sunny AT-14600 ve 14700

:}

• bende ortaya onu soruyorum yeni kanalları taramadan önce bende izleyebiliyodum..
    soruya soruyla cevap veriyosun yalanmı söylüyorum ben?

elle manuel ayarı şuraya yazsan tamam dicemde boş cevap vereceksen hiç yazma git izle iyi seyirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

bende ortaya onu soruyorum yeni kanalları taramadan önce bende izleyebiliyodum..
    soruya soruyla cevap veriyosun yalanmı söylüyorum ben?

elle manuel ayarı şuraya yazsan tamam dicemde boş cevap vereceksen hiç yazma git izle iyi seyirler..

Bunun için detaylı bir konu açtık;

http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm

Bu konuyu okumana rağmen hala ekleyemediysen kendinde sorun ara.
  • gir o konunun sonunu oku.. orayada yazdım aynı sorunu.. haberim var güzel kardeşim git maçını izle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukoci

Arkadaşlar, 1 yıldır Sunny AT-14700 kullanan birisi olarak bu receiver için son sözü söylüyorum;

Kesinlikle biss çözüyor;
    http://forum.donanimhaber.com/m_86155642/tm.htm

HD ve SD kanal kalitesi mükemmel.

USB'den film oynatma kusursuz.

Donanım olarak çok şık, kumandası kaliteli.

Yeni yörüngeye oturtulan Turksat 4A uydusuyla beraber yayın hayatına ücretsiz HD olarak devam edecek olan kanal sayısının artacağını göz önünde bulundurursak böyle bir cihaz biçilmiş kaftan... Tek eksiği var: Modül girişi, server vs özelliği yok. Bunlar da normal bir receiver'da olmaması gereken özellikler bence.

Cihazı ilk satın aldığınızda içinde bulunan siyah-gri temalı yazılımı sunuyorum;
    http://www.ukoci.net/dosyalar/m7819app.rar

Cihaz ile PC arasinda nasil yazilim atma/cekme yapabiliriz? Konuyla ilgili sayfa bulamiyorum. Sunny kendi sitesinde de yeni yazilim paylasmiyor. Eski ve yeni frekanslarin ikisini de girdim ve guncelleme yapmaya calistim ama yok diyor. Siz yazilimi nasil bulabildiniz? Paylastiginiz dosyayi nasil cihaza yukleyebiliriz? usb bellegin kok dizinine direk acip guncelle desek olur mu? Transponder ve kanal listelerini bu sekilde yukleyebilir miyiz?

• Bu cihazın yazılımını nasıl güncelleyebiliriz?

Uydudan güncelleme çalışmıyor, hem eski 12015 hem de yeni 12423 frekanslarını denedim, yeni yazılım yok diyor. Yazılımı indirip USB'den güncelleme imkanımız yok mudur?
  • AT-14700 kullanıyorum. Turksat 4A güncellemesinde fiyasko yaratmış bir cihaz. Bir yazılım mühendisi olarak bütün forumları ve resmi açıklamaları okuyarak 2 gün toplamda 7 saat uğraşmama rağmen başarılı olamadım. Servis de garanti dışı kaldığı için para istiyor. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Yeni yazılım da çıkarmıyorlar. Yazılımında FEC'leri girecek alan bile yok.

Satın aldığım için pişmanım, almayı düşünenlerin servis parasını da üstüne ekleyip adam gibi desteği olan bir markayı tercih etmesinde fayda var.
  • arada bir kendini sıfırlıyor :) ama olsun onun dışında gayet başarılı bir cihaz biss açma vs.. hepsinde gayet iyi

bu arada star kanal d ve s tv hd kanalları şifreye geçti :)
  • Dikkatimi çekti tp listesine 130 tane tp sigiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmisssss :)

• yeni güncelleme ile artık direk olarak türksat 4a kanalları yükleniyor...
  • çok bir deişiklik yok otomatikman 4a kurulumuna geçiyor ben yinede sıfırlayıp kurma işlemi yaptım gayet güzel bir uydu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkar

Dikkatimi çekti tp listesine 130 tane tp sigiyor

üstad sende şu uydu alıcının son sürümü var mı ? Usb den cihaza yükleyeceğim. SAnırım öncede 2013 versiyonu bende var yazmıştın...
    Bana email atarmısın varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arakdaşlar elimde 2 adet 14700 model uydu alıcı var. Menüsünda Mbox yazan uydu alıcı tüm güncellemeleri bulurken , Kbox yazan diğer uydu alıcı hiçbir versiyonu bulmuyor. Hatta usbden güncelleme bile yapamıyorum. Kbox olan 8 mart 2013 sürümünde çakılı kaldı.

Çözümünü bilen varmı , vede kbox yazıpta uydudan güncelleme alabilen var mı?
  • Yeni yazilimda gozlemlerim cihaz hizlanmis onun haricinde pek bişey farketmedim sizin gorusleriniz nelerdir?

• Birde tv 8 ve world travel kanalını tasiyamiyorum

• Evet tv8 yerini deiştiremiyorum 8 de cakıldı

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.