Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bizim 14700 cihazın kumandası bozuldu.. Yeni bir kumanda nasıl nereden temin edebilirim? Veya her şeyi kumanda eden evrensel kumandalardan mı almak lazım tek kumanda için? Fikirlerinize açığım :)
  • arkadaşın birinin paylaştığı ekran görüntüsü (sunny 14600 veya 14700 menü görünümü; siyah/gri tema) çok hoşuma gitti, bu iki modelden birini almaya karar verdim fakat hiç bir yerde yok; n11, HB, sahibinden, GG, hiç bir yerde yok... Goldda da yok, tükenmiş gözüküyo fakat 14800 diye bi model var o da tokat mağazasında gözüküyo sadece ve enteresandır ki sunny'nin kendi sitesinde bu isimde bi model yok, acaba fake midir yoksa gerçekte var mıdır 14800?

edit: sonradan farkettim, 14800 mini imiş!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muamma1 -- 19 Şubat 2015; 15:15:45 >
  • 14600 cihazım var. fevkalade memnunum fakat geçen kar ve yağmurla birlikte malesef çanak kablosundan su gelmiş ve lnb girişi simsiyah olmuştu. cihaz normal açılıyor çalışıyor fakat sinyal yok diyor. başka evde başka çanak kablosuna taktım yine aynı olunca servise verdim. dün aradığımda işlemcisinin yandığını sıkıntılı bir durum olduğunu söyledi bakalım bekliyoruz.

ayrıca 14600 cihazı almayı düşünen varsa alabilir. ben alalı bir buçuk sene oldu aldığımda goldda indirim vardı 80 liraya geldi. şimdi 100 lira civarı sanırım. biss ve usb fonksiyonları çalışıyor sıkıntı yok. kanal geçişleri iyi.
  • 14700 cihazimin menusunde gezinirken av cikis ayari diye bir yere tikladim. Sonrasinda tv de mavi ekran cikti. Simdi izleyemiyorum. Resetlemek mi gerekiyor? Gerekiyorsa nasil resetlerim? Cozunurluk ayarini bozdum sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniztrk -- 27 Şubat 2015; 22:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahbap kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bizim oglan kumandayi kirinca bu adrestekinden siparis vermistim.

http://www.antenci.net/SUNNY-14700-HD-Uydu-Kumanda,PR-3206.html

simdi de ben kirdim :) yine bu adrestekini siparis verdim. orjinaline gore biraz daha buyuk ama bir problemi yok.
  • Arkadaşlar bende sunny AT 14600 cihaz var ama 2 gündür çalışmıyor. Makinayı açıyorum 2 dakika sonra kendini karatıyor. stand by durumuna geçiyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
  • maydo67 kullanıcısına yanıt
    Menü ye girecek kadar açık kalıyorsa fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin, Menü ye girecek kadar açık kalmıyorsa servise vermekten başka çare yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Menü ye girecek kadar açık kalıyorsa fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin, Menü ye girecek kadar açık kalmıyorsa servise vermekten başka çare yok bildiğim kadarıyla.

Onu yaptim yine kapandi. Setvise verdem 60 liralik alete kimbilir nr masraf cikarirlar. En iyisi cope atmak ve sunny yazan her aletten uzak durmak.

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı bizim sunny at-14700 uydu alıcımız birden sinyal yok demeye başladı bazen av yok yazıyor ama sinyal hiç yok bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emracr

Arkadaşlar bir sorum olacaktı bizim sunny at-14700 uydu alıcımız birden sinyal yok demeye başladı bazen av yok yazıyor ama sinyal hiç yok bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Tahminim şu çanak ile uydu alıcısı arasında kabloda veya kablonun bağlandığı lnb ucu veya uydu alıcısına bağlanan uçta temassızlık olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: The dark lord

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacaktı bizim sunny at-14700 uydu alıcımız birden sinyal yok demeye başladı bazen av yok yazıyor ama sinyal hiç yok bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Tahminim şu çanak ile uydu alıcısı arasında kabloda veya kablonun bağlandığı lnb ucu veya uydu alıcısına bağlanan uçta temassızlık olabilir.

Apartmanda merkezi uydu sistemi var ve bizden başka kimsede bir sorun yok

• dsmarttan 14700'e geçicem HD kanallarda dmsarta göre çok farklılık yaşarmıyım. HD kanalların görüntü kalitesi nasıl. 37" led tv kullanıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ayni sorunu bende yaşıyorum. Herkesin normal ama benim uyduda sürekli yayın kesiliyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

quote:

quote:

quote:

Hocam ayni sorunu bende yaşıyorum. Herkesin normal ama benim uyduda sürekli yayın kesiliyor. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Uydu alıcısının anakartı yanmış hocam yeni uydu almak zorunda kaldım.

• ben de servise verdim dün bakalım ne diyecekler?
  • Arkadaşlar 14600 ve 14700 arasındaki fark nedir tam olarak?
  • volkan_gs kullanıcısına yanıt
    Dış görünüş dışında bir fark yok.
  • 14500 ile farkı varmı 14700 ün arkadaşlar
  • Arkadaşlar 14600 sahibiyim akıllı kumanda kodu nedir bu cihazın?

• quote:

Orijinalden alıntı: arkadasx

Arakdaşlar elimde 2 adet 14700 model uydu alıcı var. Menüsünda Mbox yazan uydu alıcı tüm güncellemeleri bulurken , Kbox yazan diğer uydu alıcı hiçbir versiyonu bulmuyor. Hatta usbden güncelleme bile yapamıyorum. Kbox olan 8 mart 2013 sürümünde çakılı kaldı.

Çözümünü bilen varmı , vede kbox yazıpta uydudan güncelleme alabilen var mı?

aynı sorun bende de var . Kbox olan versiyonu var ne uydudan ne de usb den güncelleme yapabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.