Şimdi Ara

sunny axen 32' led monitor tv+1 yıl digiturk 419

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa seri sonu cogu magazada var.yanliz dikkat hdmi var diyor ozelliklerde kontrol edin bazi serilerde yok. http://m.teknosa.com/urunler/800009076/axen-32-plus-ledlcd-monitor-tv-1-yillik-digiturk-f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fhd değil sanırım, olsaydı kaçırmazdım

• Tuner yok alacak arkadaşların bilgisine..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fhd ne acaba ayrica var gozukuyor.hdmi girisi yok

• Hani mağazada var nerden bakabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahir1

Fhd ne acaba ayrica var gozukuyor.hdmi girisi yok

Fhd = Full HD = 1080p = 1920*1080

• fiyat çok iyi ama stok yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

konudaki ürünün normal linki bu:
    http://www.teknosa.com/urunler/800009076/axen-32-plus-ledlcd-monitor-tv-1-yillik-digiturk-f
    ürün kusurlumuş ve bitmiş, yani hiçbir mağazada bu fiyata yok.

satışı devam eden normal ürün ise 559 tl.
    http://www.teknosa.com/urunler/110015278/axen-32-plus-ledlcd-monitor-tv-1-yillik-digiturk-f

konu kilit üye ban!

Incelemeden yorum yapma bence.buulunabilecek magazalar kismina bakmamissin.sirf polemik olsun diye bos konusma istersen.teknosa magazasinda kutulu urunde vardi ancak hdmi girisi yok diye almadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahir1 -- 9 Ocak 2015; 21:08:16 >

• Her iki urundede magaza bulma cikiyor benim telefonda.sirf ispat olsun diye aldiracaksin televizyonu bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahir1

quote:

konudaki ürünün normal linki bu:
    http://www.teknosa.com/urunler/800009076/axen-32-plus-ledlcd-monitor-tv-1-yillik-digiturk-f
    ürün kusurlumuş ve bitmiş, yani hiçbir mağazada bu fiyata yok.

satışı devam eden normal ürün ise 559 tl.
    http://www.teknosa.com/urunler/110015278/axen-32-plus-ledlcd-monitor-tv-1-yillik-digiturk-f

konu kilit üye ban!

Incelemeden yorum yapma bence.buulunabilecek magazalar kismina bakmamissin.sirf polemik olsun diye bos konusma istersen.teknosa magazasinda kutulu urunde vardi ancak hdmi girisi yok diye almadim.

bahsettiğin fiyatlı ürün için o yok(bulunduğu mağazalar). tek ürünmüş satılmış gibi!

559 tlden satılan link için mağaza bulma var. verdiğim linklere dikkat et... boşu boşuna 10 dk gitti. bende sandım genel olarak bu fiyata satılıyor.

Haklisiniz hocam ayni urunden magazadan aldim 559 tlden asagi urun yok magazalarda kapali kutu olarak. Arkadas heyecan yapmis sanirim biran icin hemen acmis konuyu... :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Digiturk paket içeriği nedir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvlkn -- 9 Ocak 2015; 22:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvlkn

Digiturk paket içeriği nedir ki?

Kbugun kurdular. Giris paketi+hd paket ayrica sezon sonuna kadar her hafta 1 lig maci ve 1 ay full lig tv. Canak anten kurulumu size ait. Ucretli yani. Aktivasyon ucreti yok

• matmuhendisi kullanıcısına yanıt
  • Fhd olmaması avantaj bile olabilir.

Ama hdmi girişi olmadığına emin misiniz ? Hangi girişten HD izlettiriyor ki ?

@cagataybas
    Digiturk hangi kutuyu verdi ? HD Kanalları hangi Bağlantı ile izliyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Fhd olmaması avantaj bile olabilir.

Ama hdmi girişi olmadığına emin misiniz ? Hangi girişten HD izlettiriyor ki ?

@cagataybas
    Digiturk hangi kutuyu verdi ? HD Kanalları hangi Bağlantı ile izliyorsunuz ?

Ustad bu televizyonu aldiginizda en buyuk artisi kendine ozel digiturk uyumlu kutu ile geliyor. Sunny marka bir kutu ama televozyonun arkasina bir yuva yapmislar oraya oturuyor kutu. Ama biyutu ufak ve yuvadan dolayi televizyonun arkasinda fazlalik gibi durmuyor ve televizyonda bu kutu sayesinde otomatikmen 1 uydu girisi 2 hdmi girisi ve 1 usb girisi oluyor. Uyduyu servis cihaza farkli bir baglanti ile bagliyor. Bigisayarlardaki soketler gibi kasa icindeki soketler gibi yani. Bu sayede monitor tv olan cihaz uydu alicili bir tv haline donuyor. Ve butun islemleri tek kumanda uzerinden yapiyorsunu . Su digiturkun kir izi kumandasi var ya. O kumanda uzerinden. En memnun kaldim. Yatak odasi icin aldim ve gercekten parasina gore guzel bir urun. Tavsiye ederim... sormak istedikleriniz varsa baska kontrol edip yanitlayabilirim...

• Ürün Kipa ve vatanda 499 liraya satılıyordu geçen hafta. Ben vatandan 450 liraya seg aldım anneme ama onda da uydu yok. uydulular 100 lira fazla. zaten lg gibi gömülü değil Turner, ayrı bir parça, arkasına soketle takiyorlar.

Sonuç olarak bu fiyatla full hd turner aramadan alınır.

• cagataybas kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarak bağladınızmı. Bende bilgisayara bağlıycen kafasına göre kapanıyor. Güç ayarlarımı kontrol ettim, başka bilgisayar bağladım sonuç aynı. İlginç olan TV izlerken kapanmıyor. Birde hdmi ile bağlayınca ses çıkmıyor.bilgisayar monitörü tanımıyor. Bu sorunuyu yaşadınımı

• quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Bilgisayarak bağladınızmı. Bende bilgisayara bağlıycen kafasına göre kapanıyor. Güç ayarlarımı kontrol ettim, başka bilgisayar bağladım sonuç aynı. İlginç olan TV izlerken kapanmıyor. Birde hdmi ile bağlayınca ses çıkmıyor.bilgisayar monitörü tanımıyor. Bu sorunuyu yaşadınımı

Yok hocam bende oyle sorjn olmadi... sadecd bendede usb calis iyor film izlemek icin :)

• bende n11 den almıstım eylül gibi, yeni evlendim evde pek tv izlemediğimiz için ucuz diye aldım. 3 kez sıfır urun geldi. hepsinde panelde golgeme vardı. ekranın ust kısmında bakınca bir kısmı daha koyu. servis geldi aldı değişim, sonra yenisi geldi yine değişim en son ücret iadesi isteyecektim. forumdan kredi kartı dayanısmasından bir arkadasın kartını kullandıgım için ve servis götürüp 10 - 15 gunden once getirmedigi için tekrar iadeyle ugrasmadım.

imkanı olan varsa canlı canlı ürüne calısrken baksın oyle alsın.
  • Tuner yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.