Şimdi Ara

Sunny LCD TV Tuş kilidini açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sunny lcd televizyonumda bulutlanma vardı servis menüsüne girdim ama nasıl olduysa kumanda fonksiyonlarını kapattım. Bir süre Yan tuşlardan açıp kapattım ama tekrar servis menüsüne girmeyi kurcalarken sanırım tv nin yan tuş kilidini aktif hale getirdim şimdi tv açılmıyor. Yardımcı olan birileri olursa beni servis zahmetinden kurtaracak. Para pul önemli değilde tv yi öyle bir yere sabitledimki bunu yapmak 1 gününmü aldı şimdi aynı işkencelere katlanmak istemiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sunny LCD TV Tuş Kilidini Açma Kılavuzu

Sunny LCD TV'nizdeki tuş kilidi özelliği, istenmeyen değişiklikleri ve kazaları önlemek için tuşlara erişimi kısıtlar. Tuş kilidini açmanız gerektiğinde şu adımları izleyin:

• Sunny LCD TV'nizin model numarasını kontrol edin. Bu bilgi genellikle TV'nin arkasında veya alt kısmında bulunan bir etikette bulunur.
    • Sunny TV tuş kilidi açma veya Skytech TV tuş kilidi açma işlemleri için çevrimiçi kaynakları inceleyin. Sunny LCD TV'nizin model numarasıyla ilgili talimatlar bulabilirsiniz.
    • Genel TV tuş kilidi açma prosedürü şunları içerir:
      • Uzaktan kumandanızdaki "Menü" düğmesine basın.
      • "Ayarlar" seçeneğine gidin.
      • "Kilit" veya "Ebeveyn Kontrolü" seçeneğini bulun.
      • Kilidi açmak için varsayılan şifreyi girin. Varsayılan şifre genellikle "0000" veya "1234"tür.
      • Tuş kilidi devre dışı bırakılacaktır.

İpuçları:

• Varsayılan şifre işe yaramazsa, kullanıcı kılavuzuna başvurun veya Sunny müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
    • Tuş kilidini gelecekte kullanmak isterseniz, yukarıdaki prosedürleri ters sırada uygulayarak tekrar etkinleştirebilirsiniz.
    • TV tuş kilidi açma işlemleri farklı TV modelleri arasında değişebilir. Özel modeliniz için özel talimatları kontrol ettiğinizden emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.